RESULTAT VINGÅKER

Hej på er! Internet har sugit hela helgen, inte ens med internet stickan som brukar funka gick det vägen. Men nu är jag iaf hemma efter denna underbara meeting med fantastiska människor. Shadde har visat framfötterna och levererat mer än vad jga någonsin kunnat förvänta mig. Har endast startat honom en gång tidigare och det var på Hölö 95cm där han nollade. Hemma har jag hoppat som högst 110 cm på ett räcke. Banorna under helgen har varit väldigt svåra och det är jätte många som har fått problem, men sådant är bra att träna på också! :D
 
Torsdag
100cm- Han kändes jätte fin och var med på noterna. Vi fick bra flyt och allt rullade på. Det var lite extra nervöst i den här klassen då hans gamla ägare var där och kollade
 
110cm- Han var jäkligt fin i den här klassen också. Han kom bra på 1 och 2an, mot 3an låg han lite stort men det var inga problem. Mot 4an så vart det en miss mellan han och mig men han räddade det snyggt, jätte kul att han kunde reda ut det, bra träning också! :) Vi kom bra på 5an trots allt och sedan var det en svår sväng mot kombenationen som vi också klarade super bra. Mot 7an var det lång väg men vi kom bra på det ändå, sedan var det en väldigt dum sväng mot 8an som väldigt många hade problem med. Eftersom att Shadde inte kan byta galopp riktigt så kom han inte underfund med sina bakben innan han hoppade av så tyvärr fick han med sig bommen med bakbenen, lite surt på sista hindret men han var så sjukt fin och duktig och det var första gången vi hoppade en bana på 110cm! :)
 
 
Fredag
110cm- Jag känner mig verkligen mer och mer trygg på honom och jag hade bättre koll på hur jag skulle rida honom idag.3an hade väldigt många haft problem med, det var en riktigt svår sväng och det var hus under som många hästar stannade på. Jag var extra  noga med vägen mot det hindret och han hopade super på det. 4an gick bra och sen var det kombenationen dåra, haha.  Han kom stort in i den vilket inte var några problem för honom, men det skulle vara 2 galopp språng i den och istället tog han 1. Jag glömde bort att när jag provred honom så sa de att han var väldigt stor galoperad och dessutom så var tydligen kombenationen en halvmeter för kort. Kollade inte det eftersom att jag gick banan när det var B-ponny avstånd om jag nu kan skylla på det. Men iaf, han tog den på 1 vilket jag inte var beredd på så han hoppade mig ur sadeln så att jag hängde över halsen på honom. Så pinsamt, skäms, borde varit mer beredd på det men det var jag inte. Tog mig upp några galopp språng ifrån 6an och eftersom att jag var nolla så kände jag inte för att lägga en volt, men jag lyckades få kontroll på honom igen och han kom super bra på 6an och hoppade super trots missen. Efter det så fick vi jätte bra språng vilket var skönt att avsluta med! :) 
'
 
Å, jag är så stolt över min lille bäbispolle! :D♥
 
/Elinae

hej på er!

Kolla resultat på Equipe! Orkar inte skriva idag.. ♥
 
 
/Vicky

Taggad!

Fan vad taggad jag är tills imorgon! Jag har nog aldrig varit så här taggad inför en tävling förut. Allt har gått så bra med hästarna, Roxi är på topp (är dock lite överviktig) och Braven har blivit så grym den senaste månaden. Jag och Braven har utvecklats enormt.
 
Målen för tävlingen med Roxi är att hon ska vara mjuk, allert och få någon placering. Målen med Braven är att försöka få högre resultat i FEI programmen än vad vi haft förut och att han ska vara avspänd och pigg.
 
Glöm inte att ni kan följa våra resultaten på Equipe!
 
 
/Vicky
 
/Vicky

I VINGÅKER

Hej på er! Vi sitter just nu utanför husbilen i Vingåker med en massa andra härliga Vallentunare! Det här är Shaddes första meeting någonsin, jag trodde att han skulle vara spänd och tycka att det var lite läskigt såhär första gången men icke det. Ännu en gång så överaskar den lille mannen, ett riktigt guld huvud har han och han står bara och sover i boxen och hjälper till att pilla i sadelskåpet när jag är där, haha. När vi kom fram så var han lite spänd men inte så farligt, gick runt lite med honom innnan han fick gå in i sin box. Han tyckte att det var lite läskigt först att gå in i stallet och i boxen men när han väl var inne i sin box så var det inga problem.
 
Det har tydligen regnat som in i satan här och vårat stall var lerigast av alla, boxarna var helt sjukt leriga så vi fick lassa på med massa träflis grej i botten som lite stabilitet sen en massa spån och halm, ett riktigt träningspass att lasta in det i alla boxarna men nu lär det hålla sig någorlunda tort iaf, förhoppningsvis.
Som ni kan se på bilden så har de även fått bomba gången med massa halm och matta för att det var så lerigt!
 
 
Har varit ute och ridit en sväng på honom nu på eftermiddagen och han var hur lugn som helst. Red runt i ridhuset tillsammans med Jossan och Leonora och han var finfin.  Nu taggar vi för tävlingen imorgon och jag hoppas att vi har en bra dag!
 
Men nu ska jag umgås med de andra lite, vi hörs imorgon igen! :D
 
/Elina
 
 

Kan någon ge mig de här sakerna?

 
 2-delat Crystal Svart Cob
Pannbandet från http://www.kyroridinggear.com/
Allt annat från http://www.horsemeup.se/
 
/Vicky

KUR/nytt schabrak

Idag tränade jag med Braven för Lena Lilja. Jag håller på att göra ett KUR program som hon hjälper mig med. Lena gav mig många nya och roliga ideer som jag kunde använda mig utav. Så nu är jag nästan färdig med det, måste klocka det och skaffa musik bara. :)
 
Jag köpte även ett schabrak från Lena. Ett vitt Equiline med bling bling! Så jäkla snyggt, dog lite. (köpte det första på bilden) Vad tycker ni? :D
 
/Vicky

SNART ÄR DENNA DAGEN KLAR

Nu ska jag börja packa till mig sjäälv, yeey, efter en jäkla massa tjat från mina föräldrar! :P
 
Jag har packat allt klart till Shaddepadde samt schampoonerat honom=Ren och fin häst. Det kom även hö idag vid 6 tiden så vi har lassat in allt det också. Vici har lärt mig att rulla in träns så där dressyrit och fint, ska börja göra det från och med nu, ni har skrivtligt på det, kände mig rätt bra! Smörjde även lite av min utrustning vilket inte heller händer så ofta. Vici har en bra inverkan på mig! ;)
 
Men jag måste verkligen ta mig från soffan och datorn och packa in allt i husbilen nu! Hörs imorgon!! :D
Tvättar lite häst!
Och packat lite nödvändiga prylar! :)
 
/Elina
 
 

Bilder från Ulrika träningen

 
/Vicky

dressyrfux.blogg.se

Nu har vi fått hjälp av snälla Frida :dressyrfux.blogg.se att koda ihop designen med headern så att det sitter ihop. Visst blev det snyggt? :)
 
 
 

SNART SKA VI UT PÅ TÄVLINGSBANORNA IGEN

 
/Elina

IMORGON ÅKER VI

Imorgon åker vi till Vingåker med två finis hästar bakom oss i trailern, nämligen Stormis och Shadde. Den här meetingen har jag sett fram emot hur länge som helst, vi hade så galet kul förra året och den här gången så är det nästan hela Vallentuna gänget där så är helt säker på att det bara kan bli bättre! :)
 
Det är inte så jätte bra klasser för mig och Shadde egentligen så vi hoppar bara två dagar, första dagen hoppar vi 1 meter och 110cm, och andra dagen hoppar vi 110cm. Jossan hoppar öven hon bara två dagar, så vi åker hem sen på lördag morgon.
 
Jag hoppas att ni håller tummarna för oss nu! :D
 
Ikväll så ska jag tvätta och packa allt till min fina häst. Skönt att ha allt klart till honom så att det bara är att packa in allt imorgon när vi ska åka. Ikväll,  hörde ni det jag sa IKVÄLL???, ska jag packa till mig själv också, kommer säkerligen bli så att mamma tjatar ihjäl sig på mig och att jag packar 10 minuter innan vi åker imorgon, standard!
 
/Elina
 
 
 

BILDER

Linnea var snäll och fotade när vi tränade för Unni för ett tag sedan. Gick inte så värst bra kan jag säga, och nu när jag har fått tips av Johanna så känns det här bara konstigt att se på när jag vet hur fel jag red honom här, haha. Men jag visar er ändå. Han har ju fin teknik iaf. Tack Linnea http://www.catchthemoment.n.nu/ för att du fotade, du är bäst mannen!
 
 
 
 
/Elina
 

hästarna idag och igår

Igår tränade jag med Braven för Ulrika, det gick faktiskt jätte bra! Men inte så bra som det gjorde när jag tränade för Mads/Birgitta. Vi tränade på enklabyten och lite skolor i trav. Ulrika sa att hon aldrig sett honom så fin, så det var roligt att höra! :D
Roxi red jag ut på andra sidan med Joanna på Cappi. Först red vi till sjön och badade, vilket hästarna tyckte var jätte roligt och jag blev väldigt blöt! Sedan red vi till sandtaget och lät hästarna sträcka ut i galopp. Vi hoppade lite över betongbit och över några stockar i skogen också. Det var super kul! Roligaste ritten på länge! :D
 
Idag skrittade jag ut på Roxi på andra sidan i sällskap av pappa. Skrittade nog i runt 2timmar.
Braven fick vila. :)
 
Bilderna tagna från Joannas blogg.
 
/Vicky

DAGENS RIDPASS

Idag tänker jag ge mig själv en fet eloge faktiskt, hehe. Det har regnat som satan här  hela dagen och när jag var i stallet imorse med mor min så bestämde jag mig för att ta tjuren i hornen och kriga mig ut med alla 3 hästarna så att jag skulle ha det gjort. Jag har ridit Stormis igår och idag åt Jossan då hon är hemma hos Paula och Annie Unghanse.
 
Jag började med att rida ut på Shaddepadde som var sjukt fin. Var iväg till Unghanse med honom igår när vi samtidigt lämnade Jossan, fick jag väldigt mycket hjälp av Johanna(Paula och Annies mamma) som red honom lite och kände på honom. Jag tänkte på allt hon sagt hela tiden när jag red idag och det gick väldigt bra trots ovädret. Jag red honom på stora banan som är ganska ny för honom, har endast varit på den några gånger tidigare, men han struntade i det och körde på ändå.
Andra på tur var Stormis, han red jag också på stora banan eftersom att det var så dåligt väder och att jag antog att det skulle vara lerigt och halt på alla stigarna runt hagarna. Han är så sjukt härlig att rida, väldigt välriden och kan allt, jätte kul att sitta och rida runt lite på en sån! :D
 
Sist men icke minst var det Solles tur, väntade lite med honom så att det förhoppningsvis skulle bli lite bättre väder, vilket det också vart. Även han fick gå på den stora banan, red även på honom lite mer som ett vanligt ridpass. Han var pigg och låg på lite mer än vad han gjort nu de senaste dagarna, men efter ett tag så lugnade han ner sig, finast vart han i galoppen! :) Åh, jag är så sjukt glad över att han är så fin, har ridit lite över bommar och man känner inte ens av att han har vilat. Förhoppningsvis så kan jag börja små skutta lite snart! :)
Typiskt var det också att när jag sedan gick ut till sommarhagen med hästarna (Joanna tog ut Frans) så kom solen fram. Alltså hade jag krigat mig ut med 3 hästar i en jävla regn storm så att jag var blöt rakt igenom ALLT jag hade på mig och när jag precis ridit klart alla så kommer solen, grrrr :@.
 
/Elina

Gripens meeting

I helgen är det Meeting på Gripens ryttarförening! Jag kommer tävla båda hästarna, Roxi i stora Sparbanken Rekarne Cup och Braven i Lystra Nationella. Är sjukt taggad! :D
 
Fredag
 
Roxelina - LB:1 - 08.42
Brave Heart - FEI Lagtävlan - 16.41
 
Lördag
 
Roxelina - LA:1 - 13.11
Brave Heart - FEI Ind. Mästerskap - 19.02
 
Söndag
 
Roxelina - LA:1 - 08.42
Brave Heart - FEI Ind. Mästerskap - 16.48
 
Starttiderna är Preliminiära! 
 
Jag är lyckligt lottad som har två underbara ponnyer♥
 
/Vicky

Fina ponnyn

 
/Vicky

BRUNT ELLER SVART?

Vet ni, jag fyller snart år, wopppieeewopppiee! Jag är så otroligt trött på att behöva rida med ridstövlar när man är hemma, verkligen. Jobbigt eftersom att min standard klädsen i stallet hemma är mjukis kläder från topp till tå, det blir lätt att det åker på ett par gympadojjor då vilket inte är så himla bra kanske. Så när jag fyller år nu så tänkte jag önska mig ett par stallskor och ett par shaps till. Har drägglat över brunt ett tag och tycker att det skulle vara ett sjukt bra tillfälle att köpa bruna skor och shaps eftersom att det typ blir som stövlar, men samtidigt så kan jag använda svart till allt..
 
Det är ariat skorna som jag vill ha, så sjukt snygga, men vet inte om jag ska ha svart eller brunt bara, och sen ett par dyon shaps i antingen brunt eller svart.
 
Vilken färg tycker ni?
 
/Elina

Mer Bilder kommer senare idag

Busfröt♥
 
/Vicky

BLOPPIS

Har en massa saker liggandes runt om överallt som jag inte använder, så jag tänkte att jag kan lika gärna kolla om någon av er är intresserad av att köpa något! :)
 
Jackson kavaj str 160- Sjukt snygg kavaj som sitter jätte snyggt, kort cool modell. Väldigt bra material på den och är som ny. Har inte några nya bilder på kavajen för jag hittade inte kameran, men lägger upp några bilder från lite olika vinklar så ser ni hur den ser ut! :)
400:-
 
 
Blå gult HorseWear schabrak + luva  - använt ett fåtal gånger, väldigt bra skick.
170:-
 
Blå rött Horse Wear schabrak+ luva - Använt ett fåtal gånger, väldigt bra skick.
170:-
 
Svart martingal med platta -storlek ponny.
80:-
 
 
Är du intresserad av något av dessa, skicka iväg en komentar på detta inlägg eller maila ponilovers@hotmail.com .
 
/Elina

utölimpan

 
/Vicky

JAG VILL VARA EN ROSA HÄST SOM BAJSAR FJÄRILAR

Nu när det är sommar och varmt och skönt ute hela nätterna så låter vi våra hästar gå ute på natten i de stora sommarhagarna vi har! Dock går inte alla hästarna ute på natten, men alla får vara ute tills sent på kvällen. Frans och Solle sover bland annat inne, endast pga att Solle blir lite orolig längre in på kvällen, men vi ska försöka ha honom ute någon natt nu i sommar, han har blivit bättre på det. Frans får hänga på Solle in på kvällarna som sällskap, dom två är alltid sällskap till varandra! :)
 
Jag tycker att alla hästar ska få känna att de är hästar, speciellt på sommaren. Att se alla hästarna strosa omkring i en flock, softa i solen och ha skönt.  Vill ju nästan gå ut och vandra runt med dom och leka att jag är en häst, ser så mysigt ut, speciellt i kvällssolen :).
 
Släpper ni era hästar på bete och låter de gå ute på nätterna?
 
 
/Elina

GLAD MIDSOMMAR

Hejhej alla! Jag är ledsen för dålig uppdatering nu från mig men blogg appen funkar inte och har inte haft tid fblogga sitta vid datorn.. Men Ioggar in nu via internet på mobilen så det blir inte så bra. Har tappat min iPhone så hela framsidan är krossad så ser knappt vad jag skriver, hehe, skyller på det ifall det blir helt fel ord när jag skriver :P 
 
Jag är just nu hos min fina vän Pernilla med sara, Melina och danni(  dkrantz.blogg.se besöööök)  och har precis ätit en god midsommar middag. Vi ska snart vidare på lite party ;)
 
Idag fick båda pollarna ta det lite lugnt, Solle skrittade ut, han är så sjuuuukt fin just nu så han förstjänade det verkligen. Åh, skulle göra va som helst för att ta med honom till vingåker nästa helg. Det bästa med Solle är att han inte påvärkas så mycket av att han har vilat, han skulle lika gärna kunna gå in på tävlingsbanan imorgon och vara lika glad, men så kul ska vi inte ha det ;) bästa hästen, längtar tills vi kan ut och prestera på banan igen :D 
 
Shadde red jag en liten stund på ängen, provade en annan metod som funkade bra.Han är lite krånglig just nu så har fått lite hjälp hur jag ska rida, på söndag ska  en duktig tjej hjälpa mig så får vi se. hoppas att han skärper sig snart med sina dumheter. Uppdaterar er mer på söndag :)
 
Men jag ska fortsätta att vara social med mina fina vänner så hörs vi imorgon igen! Ha en super trevlig och rolig midsommar, det ska jag ha :D 
 
/Elina
 

Mads träningen 21/6-12

Träningen för Mads gick så jäkla bra! När passet började, fick jag berätta om mig själv och om min häst. Han kom även ihåg att jag tränat för honom tidigare med Roxi. Jag började med att rida runt och Mads kollade på. Mads märkte att Braven inte riktigt lyssnade på mig och var nonchalant, vilket han absolut inte får vara men brukar vara. Så vi gjorde massa tempoväxlingar och övergångar, så fort jag gjorde något så skulle han reagera direkt. Ibörjan var han väldigt grinig men efter ett tag började han fatta vad han skulle göra. När han lyssnade på skänkeln framåt så började vi samla honom, satan vilket steg han fick!
 
 
Mads sa att jag är för feg i min ridning. Sedan tyckte han att jag red alldeles för fint, som om jag alltid är på tävling. Jag vill ju att det alltid ska se så bra ut som möjligt men jag måste våga rida på, hur det än ser ut. Han tyckte även att jag alltid rider för "safe" och inte vågar sattsa. Jag måste våga sattsa för att jag och Braven ska komma till toppen. Jag vill inte alltid få 6-7p på ett protokoll, när jag vet att jag kan få 8-9p. 
 
 
Mads sa massa positiva saker också! Att Bravens gångarter är helt otroliga och är väldigt läcker. Han trodde att han var en hingst för att hans temprament och utseende. Mads tyckte att jag red jätte bra, så när Braven lyssnar på mig och allt sitter på plats, så trodde han att vi kunde ta medalj på SM. 
 
 
 
 
/Vicky

finaste

Fy fan vad fin Braven var idag på Mads träningen, helt sjukt. Vilket jäkla steg han fick! Ibland kan han vara helt otrolig. Alla hans bra stunder väger verkligen upp de dåliga. Ibland kan verkligen vara pain in the as men han är också den finaste ponnyn jag vet. 
 
Gud vad jag älskar dig Braven ♥
Mer bilder och om träningen, kommer om ett tag!
 
/Vicky

NY HEADER

Vad tycker ni om vår nya header? Första gången som jag provade på att göra en och det är första gången bloggen har en header som ingen av er läsare gjort, coolt! :D
 
Vad tycker ni, är der godkänt för att vara första gången? :$
Ser du inte uppdateringen? Tryck på F5
 
/Elina

UTVÄRDERING HÖLÖ

Parkering: En stor gräsplan, inte så långt från tävlingsplatsen och det funkade väldigt bra att parkera där.
 
Framridning: Eh, det fanns ingen? Man fick rida runt lite på de tomma gräsplättarna där man parkerade där det inte fanns några bilar. Underlaget var inte det bästa, lite knöligt här och var. Så travade endast runt lite försiktigt.
 
Framhoppning: Väldigt lite, hård och trång ridbana precis över "tävlings banan" Det var 2 personer vid insläppet till framridningen som släppte in och ut i tid som var skönt! Dock var det inte så jätte bra koll på de som red där inne.
 
Tävlingsbana: Lite större än framhoppningen men inte mycket, även underlaget på den banan var som en stenbotten.  Det fanns en ingång och en utgång vilket var skönt så att man inte krockade på vägen in och ut. Fina hinder, lätt och bra bana för att vara lokal.
 
Läktare: Läktare fann längst ena långsidan som var byggd i en slänt som man även kunde sitta i om man så ville. Sen kunde man även gå runt till andra långsidan om man kände för att stå. Så platser var inga problem, speciellt inte när det inte är så mycket starter och mycket folk på plats!
 
Cafeteria: Var endast där inne en gång, men det låg som en liten lada bredvid framhoppningen där man kunde gå in och sitta och äta. Var endast där inne i knappt en minut då vi var på väg hem. Men det såg ut att finnas en del olika saker att välja på vilket alltid är positivt.
  
I övrigt så tycker jag att det var trevlig personal och det hade lagt upp tövingen så gott som möjligt. Vad jag kunde se så fanns det inte så himla mycket plats att utnyttja för tävlingen så det var därför det var lite trångt antar jag.
 
Betyg: 2 av 5
 
/Elina
 

träning för Mads

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag ska nämligen träna för Mads Hendeliowitz med Braven. :D Jag vann ju en träning för honom när jag kom 2:a på en nationell tävling på Segersta. Då fick vi faktiskt 67,6% i FEI Lagtävlan. Ser verkligen fram emot träningen! Jag har tränat för honom ett par gånger tidigare med Roxi, men det var var för 3år år sedan (?).
 
Vill ni ha bilder eller film? Eller både och?
 
Vill få samma känsla som på träningen för Birgitta i söndags. Hoppas på det!
 
/Vicky

badtur

Idag red jag, Becka och Linnea på andra sidan vägen och badade med hästarna. Det var väldigt vågigt så Braven vågade knappt gå i, men efter ett tag hade han samlat nog med mod att gå ner i vattnet. Då började han leka och plaska. Jag blev helt dyngsur... haha han är så gullig! ♥
 
 
/Vicky

Julias Bilder

Här kommer några fina bilder som Julia Wesen tog på mig och Braven på Meetinget i Mantorp. Tack så mycket Julia! :D ♥
 
 
/Vicky

Måndag & Tisdag

Igår var jag inne i stan hela dagen och hann därför inte blogga, men jag shoppade en massa. ;) Skrittade även ut på Braven på morgonen, becka red Roxi.
 
Idag var jag i stallet på morgonen. Red ut på Roxi en sväng över på andra sidan. Braven hoppade jag lite med på banan, hinder var max 50cm. Efter det har jag varit med min kompis Anna hela dagen. Färgade även mitt hår.. det var menat att det skulle bli mörkbrun typ och det blev nästan rött. Haha men det blev fint iaf! :D
 
/Vicky

NYTT PÅ BLOGG.SE

Jag har preis satt mig i soffan och tänkte försöka sätta ihop en design till bloggen för första gången helt själv, hehe. Man vet aldrig hur det kommer att sluta och i värsta fall får jag be någon av er läsare om hjälp! :D Men iaf, när jag satte på datorn så loggade jag såklart in på bloggen, hela blogg.se är omgjort så jag förstår inte så himla mycket om det nya, så jag ska prova och klicka mig runt lite här på blogg.se så att jag lär mig lite hur det fungerar! :)

Var i stallet nu på morgonen med mamma och hjälpte henne att släppa ut alla hästarna och mocka lite. Jag red även ut en sväng på Solle och han var hur fin som helst, verkligen. Det känns så otroligt bra med honom och han är finare än någonsin just nu, jag hoppas att det håller i sig! :) Efter att jag ridit honom så pysslade jag med Emil, gose hästen. Han är inte riktigt fräsch i sitt vänstra framben så han får gå och tjocka sig i hagen och bara bli pysslad med, lillemannen. Runt halv 3 så ska jag träna för Unni med Shadde, jag provade att rida honom med ett kimberwick och han känns mycket bättre på det bettet. Eftersom att han är väldigt oriden och ganska stark så har jag lite problem med att få ihop honom som ni säkert såg på filmen från Hölö. Med kimberwicket så vart det väldigt mycket lättare att rida ihop honom, iaf för tillfället, så idag ska jag prova hoppa honom på det så får vi se om han känns lika bra i hoppningen! :)/Elina

BILDER PÅ SHADDE FRÅN HÖLÖ/Elina

träningen med Braven

Träningen för Birgitta med Braven gick så sjuk bra! I början kändes han helt okej men efter ha gjort några skänkevikningar i varierat tempo, blev han så fin! Red även slutor i galopp och enkla byten. Han kändes MAGISK. Han sträckte verkligen ut steget i traven. Det här var det bästa pass jag ridit på honom. Den här känslan kommer jag leva på länge! :'D
/Vicky

träningen med Roxi

Birgitta träningen med Roxi igår gick super! Hon var väldigt fin men väldigt stark. Vi arbetade mycket med skänkelvikningar och övningar för att få in hennes högra bog. Hon var verkligen jätte duktig och kämpade på som bara den! Vissa stunder var hon helt underbar! :D
Det nya bettet funkade över förväntan. Bettet är skarpare än hennes vanliga tre delade. Jag tycker hon gick väldigt bra på det, så jag ska fortsätta använda det. :)
/Vicky

Grymma

Mina hästar har varit så jäkla grymma på Birgitta träningarna i helgen! Mer bilder kommer! ♥
/Vicky

VARFÖR

Det har ju varit ett jäkla snack om skvallerbloggen ponnyvispen.blogspot.com, en blogg som jag inte hade någon aning om att den fanns förens nyss när jag kollade min systers blogg. Den är hur som helst borta nu vilket är lika bra. Helt onödigt att skapa dessa skvallerbloggar om mottot är att trycka ner andra bloggare. Jag tror, eller jag kan nästan helt säkert svära på min död att personerna som driver dessa elaka skvallerbloggar endast vill ha uppmärksamhet och komma in i bloggvärlden. Patetsikt, varför inte bara driva en blogg och vara sig själv i, läsarna kommer, och det är tusen gånger bättre att vara en liten bloggare och att läsarna har en bra uppfattning om en istället för att bli känd som ett svin.

Är det verkligen värt att kriga för en plats i rampljuset genom andras bekostnad och sedan när man väl står där är man hatad av alla.
/Elina
FILM HÖLÖ

Här är filmen från Hölö igår med Shadde. Det här är faktiskt den första filmen som jag visar på honom konstigt nog. Ni ser iaf att han är väldigt oriden på marken, men hoppa är inga problem för honom. Men man får inte glömma att han är inriden i December som 4åring och han har precis fyllt 6 år. :)/Elina

Kvällstur på Braven


FILM?

Vill ni se filmen från Hölö idag med Shadde? Här är iaf några bilder från filmen. fina häst


/Elina

kommande tävlingar

29/6-1/7 Meeting Gripens Ryttarförening Braven & Roxi

14/7-15/7 Meeting Rånäs Ridklubb Braven

27/7-29/7 Fjord-SM Roxi

10/8-13/8 SM (förhoppningsvis) Braven
/Vicky

HAHAHAHA!

Asså jag dör! Elina du är så jävla bra ♥
/Vicky

Birgitta träning!

Idag  och imorgon är det Birgitta Kjellin träning! Satan vad jag har längtat! :D Ska träna med Roxi idag och med Braven imorgon. Tänkte att ni skulle få bilder och film från båda träningarna, låter det bra? ;)

Film från förra Birgitta träningen 25/5-12
/Vicky

DUKTIG SHADDE

Nu är vi i bilen på väg hem, det började regna och vart äckligt så vi strök 1 meter. I 95cm klassen var han jätte fin och nollade. :) duktig lille hästis!
/Elina


Träning med Braven

Igår tränade jag för Ulrica med Braven. Det gick jätte bra! Han var hur fin som helst. Han kändes mjuk, avspänd och lugn men ändå väldigt pigg och framåt. :)
Här kommer lite bilder som pappa tog:
/Vicky

MORGON TAGG, NU ÅKER VI!

Foto; Sofia Bengtsson
/Elina


GOS HÄSTARNA <3

Shadde och Emil

/Elina


TÄVLINGS DEBUT

Imorgon åker vi till Hölö med Shaddeoch hoppar 95cm och 100cm. Wiee, ser fram emot att tävla honom nu faktiskt!:)Han startar sist bland unghästarna i både 95cm och 100cm!:)

Om ni vill följa online så kan ni göra det här! Håll tummarna för oss imorgon nu! :)
/Elina

Mys


Balen/Skolavslutningen

Nu tänkte jag visa er lite bilder från Balen och skolavslutningen. Det var två av de bästa och sorligaste dagarna i mitt liv.. jag tror jag aldrig haft så roligt och skrattat så mycket. Jag är även väldigt stolt över mig själv som gick ut grundskolan med 290poäng. :)
/Vicky

nya saker

Idag var jag, pappa och Linnea i Upplands Väsby och handlade lite saker på Hööks, Horze och Stockholms ridsport. Jag köpte ett bett, Glen Gordon schabrak, Kingslands strumpor, Boots och ett dressyrspö. Länge sedan jag handlade hästsaker, så det var väldigt roligt att gå runt och kolla lite! :D
Horze Elegant dressyrspö
/Vicky

SOLLE UPDATE

Som ni vet så har Solle varit skadad väldigt länge nu, känns det som iaf. I själva verket så är det endast 4 månader, känns som minst 1 år. Jag började somsagt att skritta honom för ett tag sedan och sedan var kiropraktorn ute igen och checkade honom och han tyckte han var super fin och att jag skulle börja trava. Första stegen när jag travade kände jag lite av haltningen, men sedan släppte det med en gång. Jag tror att det berodde på att han trodde mer att det skulle göra ont. Efter det så har han varit super fin när jag travat och jag har i stort sett kunnat rida med halvlånga tyglar och endast reglera med benen, så skönt! :D


För bara någon dag sedan så galoperade jag på honom också, han vart super glad och studsade lite, men även i galoppen har han varit fin! Men andra ord så rider jag honom just nu i alla gångarter, men försiktigt.Det är så grymt skönt med Solle att han inte påverkas så mycket av det här i ridningen. Han skulle lätt kunna gå ut och tävla en LC imorgon utan några problem. Men så kul ska vi inte riktigt ha det, han ska ta det lugnt och fortsätta ridas i alla gångarter försiktigt ett tag. Jag hoppas att vi kan starta någon tävling i slutet av juli! :)

Å jag längtar ihjäl mig efter att få gå in på en tävlings bana igen med min prins, han och jag, kämpa tillsammans. Vill bara känna känslan nununuuuu!!!/Elina

svarar på lite frågorDock lite oseriöst / Elina


FRÅGESTUND NU

Sofia kom på en jätte bra idee som vi kör på. Sist när jag hade en frågestund här så var det flera som ville ha svar i en videoblogg så om ni ställer några frågor nu så får ni svaren på en videoblogg ikväll.

TJADÅ!!

XDBLOGG SUGET TILLBAKA?

Jag har varit i stallet i stort sett hela dagen idag, när vi kom hem sen runt 4 tiden så la jag mig i soffan och sov en stund, var så sjukt trött. Väldigt skönt att sova ut lite och faktum är när jag sedan vaknade så kände jag ett sug om att blogga vilket jag inte gjort på vääldigt länge, hur amazing? ;) Jag tänkte bara berätta det så att ni vet, för nu ska jag göra lite inlägg, wehooo!! :D


Om ni vill läsa om något speciellt så får ni också säga till!

Jag vill även passa på att säga att ni är världens bästa läsare, trots att bloggen har rent ut sagt sugit en period nu så har ni ändå stannat kvar och läst, otroligt! :))

Hörs snart! :D

/Elina

Wiiie

Vi är just nu hos Kicki där Majsan och Mint står nu. Vi har även tagit med oss Frans hit eftersom att Kicki är vår kiropraktor så fixar hon till honom lite :) Frans vart helt galen när han fick syn på Majsan och Mint i hagen och de vart lika glada de. Frans får behandling just nu och ska sedan få hälsa på Majsan och Mint lite närmare :))) /Elina


ÅÅÅH

Har jag inte världens gulligaste ponny plutt? Idag när jag skulle hämta honom i hagen möttes jag av en liggande häst, jag ropade lite försiktigt Sollis, istället för att då vrida huvudet mot mig så lägger han sig ner raklång och kollar på mig. Å, han är världens charmigaste kille. Kan man gifta sig med en häst? :o :}
/Elina


Nej nu blir det slangen

/Elina


sjuk

Fortfarande sjuk. Har feber och huvudvärk.. Varför måste jag vara sjuk? Jag orkar inte. Imorgon är det bal/avslutningsmiddag i skolan och på onsdag är det skolavslutning, så jag måste orka. Har ingen lust till att blogga, därför är uppdateringen så dålig.
/Vicky

SOMMARLOV

/Elina


SHOPPING

Å vad jobbigt allt blev, nu när vi kom hem så visade det sig att vi inte hade något internet=ingen bloggning. Så typiskt, jag hade ju tänkt göra några inlägg, men aja, pappa ringer imorgon och pratar med dem så förhoppningsvis så löser det sig snarast! :) när vi kom hem idag från Kalmar så red jag först Shadde i hagen en sväng och sedan ut en sväng på Sollemannen.


Cheval ridsport var på plats på lördagen och sålde väldigt mycket fint. Livsfarligt att gå in i affärer med fina saker för mig, köper alltid upp varenda krona som jag lyckats spara ihop.. Tog några mobil bilder på det jag köpt också så får ni se det iaf. båda hästarna passade sjukt bra i schabraket och Shadde passade jätte bra i tränset :)

Det jag köpte var:
•dyon träns till Shadde, likadant som Solle har
•gersemi tröja
•HV polo schabrak
•John whitikar keps

Och jag betalade allt SJÄLV faktiskt!^^

/Elina

 


VÄNTAR

Jag och Hugo har intagit läktaren och väntar på första start medan mamma och Jossan packar hästarnas saker. Måste medge att det är väldigt skönt att inte ha någon häst med sig ibland. Bara sitta och koppla av på läktaren och se alla ryttare, men skulle gärna rida också ;)) /Elina


50dagar kvar

Om exakt 50dagar är det Fjord-SM. Jag har ett STORT problem... Roxi är så tjock! Så fort hon det kommer lite gräs så lyckas hon bli smällfet. Jag vill att hon ska kunna gå ute i sommarhagarna precis som de andra hästarna i stallet utan att bli farligt tjock.

Ni som har lättfödda hästar (som typ sväller upp som tunnor), hur gör ni för att hålla dem smala under sommaren?

Jag brukar mäta Roxis mage med ett band för att hålla koll på hennes vikt. Men nu vågar jag inte göra det. Roxi mår inte dåligt av att vara tjock, hon älskar att äta och vara välmående. Men jag vill ha ner henne i vikt för det gör arbetet lättare för henne och det ger ett bättre intryck.
Så nu har jag 50dagar på mig att få henne i topptrim. Men jag längtar sjukt mycket till Fjord-SM, har något högre förhoppningar iår. Förra året kom vi 4:a och vi blev juniormästare. Iår hoppas jag på att vi kommer topp 3 och blir juniormästare. Jag känner att vi har utvecklats mycket sedan förra året och vi kan nog lyckas med målen. ;)
Inspiration
/Vicky

SHOPPAT LITE


OTUR

Hej hej och godmorgon! :) Här nere i Kalmar skiner solen idag och det är rena sommar värmen! Jossan har startat Stormis idag med 1 pet på 2an, klockrent efter så det var lite synd, men jätte bra runda! :) tyvärr är Frans inte riktigt ren på höger bak, så han är struken. Synd, han var super fin igår och bjöd på mot alla hinder som in i bomben. Aja, han kommer snart igen! :)Jag har inte berättat det här för er, men i torsdags så råkade jag ta sönder Shaddes träns, suuuuck. Men som tur var är Cheval här på plats och jag bad de komma med ett dyon träns, så ska kika på det och isf får jag skaffa honom ett :)

Men nu ska jag springa ut till de andra och vara lite social, tjingelingen

/Elina


FAIL

Nej ikväll blir det ingen mat för Jossan inte. Herregud hon kom ihåg HELA 3 hinder och hoppade sedan fel, alltså utesluten. Så himla synd, stormis var gryyymt fin. /Elina


FRANS 3A

Frans dubbel nollade och kom 3a och stormis fick 1 stopp, 4 fel. Stormis ska hoppa en till LB. /Elina


KOLLAR BANAN

/Elina


FRAMME OCH PACKAR UPP

/Elina


Tävling Årsta Runsten

För ca 2veckor sedan tävlade jag och Braven på Årsta Runsten, jag har inte haft tid att berätta något om tävlingen tidigare. Det var Div 1 omg 3 FINAL (tävlade LA:P1) . Jag berättar lite kortfattat för jag kommer inte ihåg så mycket.
Braven var helt okej på framridningen, dock lite stel och springig. Inne på banan så blev han jätte spänd för massa olika grejer och det kändes inte bra. Men vi fick 65,7% och det räckte till en inviduell 5:te placering. Laget kom 4:a i omg 3, men kom 3:a i Finalen. :)
/Vicky

PÅ VÄG TILL KALMAR

Hej på er, kör ett lite snabbt inlägg här nu från datorn! Vi har precis stannat och lunchat på ett väldigt mysigt ställe i Gamleby men dock väldigt äcklig mat, hehe.

Somsagt väldigt mysigt ställe, men maten var inge vidare. Hästarna fick också passa på att käka lite lunch under tiden vi åt, mycket barn som stannade och kollade på dem där de stod i trailern.


Vi har några timmar kvar, vet inte riktigt hur många, 3-4 kanske?. Klockan 5 idag börjar tävlingarna så vi hinner ställa in hästarna en stund i boxen och ut och gå med dem en sväng. Jossan rider 2 st LB med Stormis och 1 LB med Frans idag. Imorgon går Stormis 1 LB och Frans LB-LA och på Söndag avslutar Frans med en LA innan vi åker hem. Jag lovara att uppdatera er för fulla muggar där nere om hur det går. :) Håll tummarna att Jossan och hästarna sköter sig bra i helgen!
 
Om ni vill läsa om Jossan, Frans och Stormis så kan ni kolla in hennes blogg http://josefinemellberg.blogg.se/


/ElinaI´m back! (?)

Jag är tillbaka! Alla skolarbeten klara, inlämningar, läxor, prov. ALLT är klart. Jag tvingade mig själv till skolan igår trota hög feber och huvudvärk, var där från halv 9 på morgonen till kl 18.30. Kunde inte åka till stallet efter det för jag mådde så pass dåligt och tiden skulle inte ha räckt.

Idag mår jag faktiskt rätt bra, låter som en kratta.. men huvudvärken är nästan borta. Så jag ska väl ta det lite lugnt nu på förmiddagen och åker sedan till stallet på eftermiddagen/kvällen.
Ska tvinga pappa att ta lite bilder >:) Vad vill ni ha för bilder? Dressyr, Hoppning, Busridning/uteritt? och på vilken av hästarna?

/Vicky

SPELAR LITE SIMS

/Elina


NU ÅKER VI MOT KALMAR

/Elina


KALMAR

Tjenixen, dålig uppdatering här men har ingen större lust att blogga just nu faktiskt, ni vet att man får sånna här jobbiga blogg svackor ibland och just nu har både jag och Vici hamnat i en sådan, trist va?

Iaf, Imorgon ringer klockan 5 och vi rullar mot Kalmar med Frans och Stormis bakom. Jossan ska nämligen tävla där och jag är med tvingad av familjen pga att jag och mamma har bråkat så har inte så mycket val. Men det är kul att hänga lite på tävling också! :)

Idag red jag alla 3 pollarna, som jag iof gör varje dag men iaf. Solle skötte sig jätte bra, lyssnade väldigt bra osv, dock är han satans pigg men det är ok, bara han lyssnar på mig :) Shadde red jag på banan med, faktum är att när jag kommer till banan så är Unni där och ska ha lektion för Joanna, så jag hoppade in där lite snyggt och Shadde skötte sig kanoners! Nog det bästa passet hitils på honom! Det är roligt att man märker skillnad på honom, men det är en massamassamassa jobb alltså.

Men nu tänkte jag faktiskt sova, tråkigt nog, men ska upp tidigt imorgon och eftersom att vi åker bil en evighet imorgon så ska jag nog kunna uppdatera er om jag får fart på min hjärna :)/Elina

-


tjena mittbena

hej coolingar, essie här och ah tänkte blogga lite för elina och vicky är så jävla sämst. visst? Skoojaaaaa. Nej men kolla in min blogg vettja hejdå ----> www.essiecederroth.myshowroom.se  PUSSSSSSSSS


tävling?

Idag har jag varit hemma från skolan, jag mår så sjukt dåligt. Har hög feber, halsen bränner och jag kan inte prata, mitt huvud håller på att sprängas, har ont i magen och mår illa. Jag kunde inte ta mig till stallet heller. :((
Imorgon är det menat att jag ska tävla på Roxi på Botkyrka, men jag vet inte om det blir av eftersom jag mår så dåligt, men jag hoppas jag kommer orka! Jag vill så gärna tävla Roxi, det var typ 2månader sen sist!
/Vicky

måndag

Min måndag började med skolan +att jag stannade över i 1,5timma för att göra klart några arbeten, så kom hem vid 5. Vid halv 6 cyklade jag till stallet, där väntade Becka och Tove på mig. Becka är min medryttare, som ni vet! ;) Tove och jag är gammla klasskompisar, tävling- och tränings kompisar (när hon hade sin ponny Flora). Det var väldigt länge sedan vi träffades och det var sjukt roligt att få träffa henne igen! :D
Tove är en sjukt duktig ryttare som jag verkligen ser upp till, så jag frågade om hon ville pröva rida Braven lite och det ville hon gärna. Jag och Becka red en stund på ridbanan och Tove kollade på, efter en stund fick Tove sätta sig upp på Braven. Jag tyckte att Tove red Braven väldigt bra! KLICKA HÄR för att läsa om hur hon tyckte det var att rida Braven! :D
Jag är enormt tacksam för de fina orden på din blogg Tove! Det betyder väldigt mycket för mig! :') ♥
/Vicky

FLYTT

Idag har Shadde flyttat in till storstallet från ladan. Myyyspyyyys^^/Elina


HAPPINESS

Idag var kiropraktorn ute och kollade Solle hur han såg ut, om det blivit sämre när jag skrittat eller nåt. Han tyckte Solle kändes hur fin som helst nu och jag får börja små trava redan idag! :D men jag måste vara väldigt lyhörd och känna efter så att han inte blir sämre! Å
vad lycklig jag är nu, min plutt! :D


/Elina


Tråkigt inlägg

Sitter och väntar på bussen nu på väg hem från skolan. Värdelös dag helt rakt igenom. Vaknade imorse helt död och drog en riktig funderare på om det var värt att gå till skolan, låg kvar i sängen 40 minuter längre än vad jag brukar och stressade iväg till bussen lite snabbt därefter och ville inget annat än att sova. Väl i skolan så hade vi redovisning i historia, endast en grupp redovisade av 4, ingen grupp kunde göra förutom 1, bland annat inte min. Så lektionen slutade halv 9 och vi hade inget annat på hela dagen så vi slutade alltså halv 9. Sjukt värt att vara i skolan en halv timme för att lyssna på en redovisning, nja. Efter drog vi till Sandys och käkade lunch, halv 10 på morgonen, yezz! Tror nog att alla var helt trötta idag, Celine lyckades lägga sin servett på ljuset så att det började brinna, men vi fick stopp på det med lite blåst och dricka efter ett tag. Paniken som uppstod!!!

Ska hem och sova lite tror jag, sedan bär det av mot stallet! :)

Btw, sorry för ett helt dåligt inlägg som inte har något alls med hästar att göra, men skit samma./Elina


BILDER FRÅN IDAG

Lyckades få med mig pappsen till stallet idag, trots det regninga vädret vart det några bilder.  Jag provade även att sätta på Shadde ett pelham idag, han var helt okej på det, tror dock det är första gången som han har något annat bett än två delat faktiskt. Lite svår med stödet på det men tog det i mellan åt. I och för sig så tar han inte speciellt bra stöd på det två delade bettet heller, men det kommer.
/Elina

IKVÄLL KOMMER BILDER


SNYGGA PLANER

Har klurat en hel del på en nya outfit som jag skulle vilja ha. Har trots allt de färger jag har på mina hästar vilket betyder att jag inte kan använda mig av alla roliga färger som finns. Men rött, jag vet att rött mot en fux skär sig och isabeller passar det heller inte på och blablablaaa. MEN, nu kommer det här lilla men:et. Jag hade inte tänkt att smycka ut hela hästen i rött, nu har jag mina röda Animo kavaj och måste ju matcha den med något utan att det blir för mycket. Jag har kommit fram till att ett vanilj vitt schabrak och luva med röd & guld passpoal. Ett par röda jin stigbyglar/ vit röda soft up stigbyglar och sen något snyggt pannband till. Vad tror ni?

Röd animo kavaj
Röda jin eller vit/röda soft up
Vanilj vitt schabrak och luva med röd och kanske guld passpoaler
Ett snyggt panngband, t.ex guld Swarovski om jag har guld passpoal på schabraket.

Jag tror att det skulle bli skit bra. Inte för mycket utan endast några detaljer som matchar min kavaj. Både Shadde och Solle skulle nog klä bra i det! Vad tror ni?  :D/Elina

Hemma

Nu är jag hemma från klassresan.. eller jag har varit hemma ett tag och varit i stallet och ridigt Braven. Becka red Roxi idag. Klassen har varit på Boda Borg och sovit på deras camp där en natt, jag är helt mörbultad och trött men roligt har det varit! :)
Imorgon har jag morgonfodring och lunchen i stallet. Vid kl. 5 ska jag träna med Braven för Ulrica. Kommer nog inte blogga så mycket i helgen heller då jag måste göra en del skolarbeten.
/Vicky

SVAR

Varför byta namn på Knatte?
Inte för att någon av dina namnval är dåliga men han har ju redan ett namn som han förmodligen lystrar till.

En enkel anledning, jag tycker att Knatte är så pinsamt fult på en stor häst. Han får helt enkelt lära sig att lyssna om på Shadde, tusen gånger coolare!

Hur hög är Knatte i mankhöjd?

163 cm

När beräknas Solle vara riktigt ridbar igen, så du kan ut och tävla och så? :)

Ingen aning, några månader! :)


Vad är egentligen feleet på solle? :)

Han har haft en rejäl muskel sträckning i rompan som har tagit tid att läka. Nu ör han i stort sett frisk, endast lite stel bara.

Vill du jobba med hästar när du har gått ut skolan eller kommer det bara vara en hobby. Om du vill jobba med dom, vill du bli professionell tävlingsryttare, jobba med tävlingshästar, bli veterinär osv? Och än en gång, om du VILL jobba med dom, tror du att det är något som kommer att gå i uppfyllelse, eller är det bara en dröm?

OM jag kommer att jobba med hästar i framtiden så kommer det vara för att jag isf skulle tävla på hög nivå. Annars tror jag inte att jag skulle orka hålla på med hästar faktiskt.

Vad är dina mål med Knatte?
Hur många sadlar/träns har du totalt?
Vilka bloggar läser du dagligen?
Bråkar du och Jossan mycket? ;)
Kan inte du svara på denhär frågestuden i ett videoinlägg?

BLOGGEN ÄR GRYM! :D


Tävla så högt som möjligt.
1 sadel som jag delar på till Shadde och Solle och sen vet jag inte hur många träns. Tror Solle har 5 och Shadde har inget, lånar Solles gamla GG.
Oj, vet inte, typ kenzas! :P
Haha, jo det kan jag inte sticka under stolen med. Men vi är syskon, så det är väl inte så konstigt?
tyvärr inte den här gången, nästa kanske.

Vad kul! :D

vad har du för mål med knatte/shadde/harold? ;))

Mitt mål med Knatte/Shadde/Harold är att tävla så högt som möjligt! :)

Hur gammal är solle?
Hur är Solle att rida?
Hur är Frans att rida?
Vad är ditt mål med Solle?
Vad är ditt mål med ridningen?

Och några thisorthat:
Solle/Frans
Singel/förhållande
Godis/chips
Braven/roxi

Sen vill jag bara säga att du rider grymt och Solle är en otroligt fin häst som jag hade köpt direkt om han var tillsalu! ;)<3

Han är 98, alltså 14 år.
Jadu, han är som han är, alltid pigg och ibland lyssnar han och ibland inte.
Svårare än vad folk tror, men ändå okomplicerad tycker jag, fast jag har haft honom ett bra tag så kan varenda knapp på honom.
SM, fast just nu bara att komma igång igen och iaf plocka 1  till globengehäng ihop innan tiden är slut.
Tävla så höga klasser som möjligt.

Solle/Frans
Singel/förhållande
Godis/chips
Braven/
roxi

Tack så mycket, vad glad jag blir. :)

Är dina föreldrar hästintresserade? Eller jag menar lixom det är klart de måste vara, men rider någon av de ?

Love your blogg!!

Ja intresserade är dem, men ingen av dem rider. Mamma gjorde som liten.
Vad kul! :D

Varför döpte du om Knatte? Det är ju ett jätte charmigt namn!
Hur gammal är Shadde?
Hur många hästar har du haft?
Lite This or That

Stor häst/ponny
Festa/hemma i stallet
Godis/glass
Remontgrimma/Achen

Fjantigt tycker jag.
Född 2006, 6 år.
Majsan, Mint, Timjan, Frans, Solle, Tolle(Dock inte min) och Shadde.

Stor häst/ponny
Festa/hemma i stallet
Godis/glass
Remontgrimma/Achen

Hej hej Elina!
Här kommer lite frågor och this or that
1. Vad är det högsta du har hoppat enstakat hinder med Solle?
2. Hur många hästar har du haft?;)
3. Vad är ditt mål med shadde? (om han stavades så) ;)
4. Vad är det bästa med dina hästar?;)
5. Favorit färg på häst outfit?

Nu kommer lite this or that
Godis/chips
Hästar/familj
Solle/Shadde
Vänner/lillasyster
Ponilovers/din egna blogg
Blogga/facebooka
Sommar/vinter
Markarbeta/lågahinder
Paddock/ridhus
Haha lite random frågor men men
Måste bara säga att jag ääääääskar Solle grymt fin! Men har värkar väldigt svår att rida!

//Tiffani:)

Hejhej.
Vi har hoppat en 140 bana, enstaka vet jag inte.
Majsan, Mint, Timjan, Frans, Solle, Tolle(inte min), Shadde.
Tävla så högt som möjligt, har inte satt ut några direkta mål än.
Att de är bäst? ;)
Marin, brun

Godis/chips
Hästar/familj
Solle/
Shadde
Vänner/lillasyster
Ponilovers/din egna blogg
Blogga/
facebooka
Sommar/
vinter
Markarbeta/lågahinder

Tack så mycket, ja han är fin han! ^^

Vart är solle och hur mår han?

I stallet? han går i sommarhagen hela dagarna tsm med Frans och är tjock och gla'


/Elina

GENOM BLÖT HÄST OCH RYTTARE


1 JUNI 2012

Godmorgon bloggen! Idag är det första Juni ute, helt otroligt vad härligt, det är fasen sommar nu! :D Dock är det bara regnigt, geggigt och kallt ute. Så stämingen i mitt humör är inte lika på topp som de skulle kunna varit om det vore skinande sol ute! Men Whataevva, juni som juni, sommar som sommar. Om 11 dagar är det sommarlov, omg,,,, can't belive it!!! äntligen säger jag bara, 11 dagar kvar, endast 4 skoldagar kvar denna terminen. Idag och sedan är det bara 3 skoldagar nästa vecka, wooop. Måndag, tisdag, lediga på onsdag eftersom att det är nationaldag=Tävling på Shadde! Torsdag är det SISTA skoldagen och sen på fredag har vi "summer games" i skolan, dvs bara leka typ.

 

Nu ska jag ta mig ut i den första Juni morgonens äckliga väder och ta mig till stallet. Ganska otaggad på stall nu faktiskt, men nu kör vi, fredag!

 

/Elina


RSS 2.0