I VINGÅKER

Hej på er! Vi sitter just nu utanför husbilen i Vingåker med en massa andra härliga Vallentunare! Det här är Shaddes första meeting någonsin, jag trodde att han skulle vara spänd och tycka att det var lite läskigt såhär första gången men icke det. Ännu en gång så överaskar den lille mannen, ett riktigt guld huvud har han och han står bara och sover i boxen och hjälper till att pilla i sadelskåpet när jag är där, haha. När vi kom fram så var han lite spänd men inte så farligt, gick runt lite med honom innnan han fick gå in i sin box. Han tyckte att det var lite läskigt först att gå in i stallet och i boxen men när han väl var inne i sin box så var det inga problem.
 
Det har tydligen regnat som in i satan här och vårat stall var lerigast av alla, boxarna var helt sjukt leriga så vi fick lassa på med massa träflis grej i botten som lite stabilitet sen en massa spån och halm, ett riktigt träningspass att lasta in det i alla boxarna men nu lär det hålla sig någorlunda tort iaf, förhoppningsvis.
Som ni kan se på bilden så har de även fått bomba gången med massa halm och matta för att det var så lerigt!
 
 
Har varit ute och ridit en sväng på honom nu på eftermiddagen och han var hur lugn som helst. Red runt i ridhuset tillsammans med Jossan och Leonora och han var finfin.  Nu taggar vi för tävlingen imorgon och jag hoppas att vi har en bra dag!
 
Men nu ska jag umgås med de andra lite, vi hörs imorgon igen! :D
 
/Elina
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda - Ponnyprinsessorna

Kan inte du typ svara på hur det fungerar på ett meeting? Typ ingår spån och sånt, tar man med hö och sånt själv, fodrar man själv liksom, "ingår" hage eller är det bara box, osv osv. (:

2012-06-28 @ 09:57:26
URL: http://ponnyprinsessorna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0