Sadel

Anonym om Ultuna:

Det förstår du väl att du inte kan ha samma sadel till båda hästarna, de ser ju helt olika ut i kroppen! Finns knappt inga hästar som kan ha samma sadel eftersom att de är så olika byggda!

Sadeln jag har nu är utprovad till Braven, Lena är ju utprovare, så det ska ligga nästan perfekt, den är dock lite lång. Sen kollade hon även att den låg bra på Roxi. Så det är klart jag kan ha den till båda, om den passar. Den finns ingen sadel som kan ligga helt perfekt, om man inte beställer en sadel som är exakta mått för hästen, men ändå ändras hästarna i kroppen hela tiden. Tänk till innan ni kommentarer, jag har alltid en baktanke till allt. :) Skulle aldrig ha en sadel som satt dåligt på Braven och samma sak med Roxi. :)



/Vicky♥

Kommentarer
Postat av: Linn Ingvarsson

Kul att alla andra alltid "vet bäst" va? x) Man behöver aldrig tänka själv det gör läsarna "såå" bra åt en... hehe!



Skönt att det inte var något allvarligt med honom, hoppas att han snart är back on track igen, ge honom en puss från mig? (A)<3

2011-04-21 @ 22:01:34
URL: http://dressyrmupparna.se
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

är hon auktoriserad eller diplomerad utprovare? :)

2011-04-21 @ 22:02:47
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: Anette Nord

Självklart kan man ha samma sadel till flera hästar, Stå på dig Vicky.



Tror ni andra där ute (som fö inte vågar stå för vad ni skriver = anonyma) att alla dom stora ryttarna/beridarna/stallen har en hopp & en dressyr sadel till varje häst?? De skulle bli sjukt mkt sadlar & då skulle man behöva en sadelkammare minst lika stor som stallet.

2011-04-21 @ 22:29:07
URL: http://anette-nord.blogspot.com
Postat av: Felicia :)

haha, guuud vad jag diggar dig asså! :D Du tar såna här kommentarer så j'kla coolt! Lite kul att människan som har kommenterat vet bättre än du ... ;)



Fortsätt som du gör! Ser verkligen upp till dig ((:

2011-04-22 @ 10:56:24
URL: http://kladdbarnen.blogg.se/
Postat av: Angelica

Kan ej se bilder :(

2011-04-22 @ 16:54:37
Postat av: Anna

det är klart att man kan ha samma sadel! Strunta i anonym har skrivit. I Frankrike har man en sadel som man använder på alla sina hästar(det är jätte vanligt). Ex om jag rider 3 hästar under samma dag använder jag mig av en sadel. Tycker du är jätte duktig :) kämpa på!

2011-04-27 @ 10:38:27
URL: http://acorvera.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0