kolla in på hennes blogg och rösta :)

Min kompis Elin har en tävling på sin blogg "Årets ekipage i ponny dressyr" och jag tänkte att det hade varit roligt om ni hade tiden att gå in och rösta på mig och Braven och att ni kollade in hennes fina blogg! KLICKA HÄR, tack på förhand :)
 
En bild som Elin har tagit på mig och Braven!
 
/Vicky

SANT?

/Elina


STÄDAT

Städata lite med mina priser, tagit in ett glasskåp som jag ställt bucklor i, hängt upp den 1a rosetten från heby över skåpet samt hängt upp de senaste rosetterna. Nu är det lite mer ordning!
 
 
/Elina

NÅGON SOM KÄNNER SIG MANAD?

Hej på er alla sockersöta läsare! Tänkte höra med er om någon av er skulle villja göra en design till min elinamellberg.blogg.se blogg? Vore sjukt snällt då den är väldigt tråkig och jag suger på sånt där så all kodning är fel osv... SJÄLVKLART så kommer denne personen att få länkar, både på ponilovers och på elinamellberg.blogg.se Sen får du också gästblogga på Elinamellberg.blogg.se
 
Känner du någon som är duktig på designer och ber denne att göra en design så kommer både DU och din kompis att få länkar samt en varsin gästbloggning. Låter det här intressant? Maila mig på [email protected]
 
/Elina

GLOBEN HORSESHOW LÖRDAG-SÖNDAG

I helgen blir det globen, tjohoooo! Älskar globen, får så himla mycket julkänslor plus att det är första advent!!! Jag kommer gå både lördag kväll och söndag kväll. På lördag går jag med familjen och några andra från stallet och på söndag hänger jag och Essie där. Om ni ser mig så kom fram och hälsa!! Jag bitts inte, jag lovar plus att det är jätte kul att träffa er läsare! :)
 
 
Jag ser mest fram emot julshowen på slutet och hoppningen, extra kul är det när man känner/tävlat mot dom som rider prins carl philips pris. Vi ses i helgen!!! 
 
 
/Elina

FILMER HEBY

 
 
/Elina

bruno delgrange

Nu har jag beställt en bruno delgrange, wihooo. En brun med guldkrona vart det och sedan ska det sitta en guldbricka bak på sadeln som det ska stå "Elina Mellberg" på, coolt va? Kommer bli sjukt snyggt tror jag! Guld mot brunt är ju sjukt läckert och sen hade jag tänkt att köpa ett par guldiga jin stigbyglar, mummakademumma!!!!!!
 
Visar er såklart bilder när jag fått hem den :)
 
 
/Elina

KUNGLIG PONNY HELT ENKELT

Bloggar när jag kommer hem sen!!!
/Elina


NU ÄR VI PÅ VÄG

Mot årets sista tävling, känns lite tragiskt faktiskt, men nu kör vi!! Ska bara njuta och ha kul av den här dagen tillsammans med underbara vänner och min fantastiska häst <3

Bloggar med resultat och så ikväll eller under dagen. Håll tummarna för oss nuuu på Heby christmas show.

/Elina


NÅGON SOM VILL KOMMA O BORSTA?...

/Elina


DYON THE DIFFERENCE

Är det någon av er som har någon erfarenhet kring detta tränset? Har nämligen tänk köpa ett till knatte då han är känslig bakom öronen och mitt dyon working collektion värkar störa honom lite. Allt för att göra det så bekvämt som möjligt för min lilla älskling. Så, berätta nu all den erfarenhet ni har kring detta tränset, skriv med er bloggadress också så kan jag lägga upp era kommentarer kring tränset i ett inlägg så att alla kan ta del av informationen. Då får ni även en blogglänk på köpet :)

/Elina


22 NOVEMBER 2012

Goooodmorgon bloggen och alla fina!! Torsdag idag och bara en dag kvar till fredag, allt känns alltid så mycket bättre när man vet att det är fredag imorgon!

Jag är på bra humör idag, kanske lite för bra... Kör en #yolo dag och sket i smink, omaaajgaad, första gången på flera år men nuså, det är en bra dag idag! Plus att innan jag åkte så kletade jag in ansiktet i ansiktskräm så nu är jag helt blank! Livet är en stor FEEEST.


stressigt

Fy vilken stessigt det är i skolan just nu, orkar verkligen inte. Ligger efter i allt eftersom jag var sjuk förra veckan. Vill så gärna blogga men har inte tiden... I helgen kommer jag få tid då jag har inte så mycket i skolan nästa vecka.  Den här bloggen behöver verkligen bli bättre på att uppdateras! 
 
Glöm inte bort att jag har en egen blogg också http://victorias.blogg.se/, där jag uppdaterar om allt och inte bara om hästar. 
 

Horse posts


HAHAHAH


TÄVLINGS PLANERING 2013

Snart drar tävlingsåret 2013 igång, tro det eller ej men jodå. Satt idag och planerade lite målen med hästarna under nästa år osv. Knatte blir ju 7 nästa år vilket betyder att han får tävla på riktigt vilket det ska bli sjukt kul! :D
 
MÅL 2013:
 
KNATTE
•Januari-Juli: Han ska ha startat 10 120cm och på de 10 starterna ska han ha minst 3 nollor och vara kvalad till 130cm. 
 
•Juli-December: Under detta halvåret ska han sätta minst 2 nollor i 130cm för att vara färdigkvalad 140cm 2014.
 
Sen finns det även flertal roliga cuper man kan delta med när man kommer upp på storhäst. Blandannat så ska jag försöka ta mig ner till falsterbo- The Tour of Amateurs. Det finns även lamicellcup, Stockholm Trophy, Riksmästerskapen, Sveland cup mm. Jag har inte så bra koll kring detta men jag ska helt klart delta i så många cuper som möjjligt nästa år! :)
 
 
SOLLE

•Januari-Juli: Stadiga resultat i LA, startat MSVB med 0 fel.
 
•Juli-December: Gå stadigt i LA/ MSVB och starta någon MSVA
 
Även för Solle finns det lite roliga cuper som man kan delta i. Eftersom att det här blir mitt sista år på ponny så ska jag försöka vara med i så mycket som möjligt med honom. Har dock inte samma krav på mig med honom då han är som han är, men förhoppningsvis så har vi medvind.

 
 
/Elina

[email protected]

Oj herregud, upptäckte nyss att vår mail inte står någonstans på headern så ni kan ju inte kontakta oss. Varför har ni inte sagt nåt? :P 
 
Vår mail är iaf och kommer alltid att vara [email protected] där kan ni skicka frågor, bilder, och ja, vad som helst helt enkelt! :D
 
 

BLOGGTIPS

http://annieunghanse.blogg.se/http://annieunghanse.blogg.se/

SUPER DUPER KILLARNA

Mina fina, Gustav har stylat Solle också ;)

/Elina


filmen som lovat

 
/Vicky
 

Birgitta träningen

Birgitta träningen igår gick super! Ibörjan var han lite ouppmärksam och lyssnade inte. Jag fick börja med något som Birgitta kallar"speedcontrol", vilket betyder att man ökar och minskar tempot under vissa skolor t.ex. öppna.  Gjorde öppna i trav längst ena långsidan och gjorde en 10-meters volt på mitten, därefter gick jag in på medellinjen och gjorde öppna - förvänd sluta - öppna - halt. Allt det gjorde jag medans jag öka och minska tempot. Han var lite irriterad i början eftersom han inte gillar när jag kräver för mkt av honom eller säger åt honom, men efter en stund fattade han grejen och var väldigt uppmärksam och framåt. 
Sen gjorde vi så att jag fick galoppera i öppna och lägga in 3 volter längst långsidan. Hans galopp blev extremt luftig och härlig under den övningen! Efter det gjorde fick jag göra serpentiner och ett enkelt byte i varje båge.
 
Det var i stort sätt det vi gjorde under träningen. Birgitta sa att Braven har blivit mycket mera stadigare, starkare och snyggare i kroppen sen senast (vilket var typ i Augusti), vilket var väldigt roligt att höra! :D Är själv väldigt nöjd över träningen, det var en av de bästa passen vi gjort tillsammans. 
 
 
/Vicky

ÅRETS SISTA TÄVLING PÅ LÖRDAG

På lördag åker vi mot Heby för att köra årets sista tävling, SISTA!!! Helt sjukt! Har ju knappt hunnit tävla i år :( menmen, nästa år så! Vi ska iaf hoppa LB och LA, håll tummarna för oss att vi fortsätter vårt segertåg ;) uppdaterar såklart sen med resultat osv :)

/Elina


http://elinamellberg.blogg.se/

Kom ihåg att ni kan läsa om mig på min andra blogg också, uppdaterar om allt mellan himmel och jord där. Vardag och stallet, allt är blandat på samma blogg. Har mer att blogga om där eftersom att jag inte bara bloggar om häst. Där kan ni även fråga mig en massa privata saker som annars inte tas upp pga av att den här bloggen är häst inriktad! :)
 

PRESTIGE VERSAILLE SADEL TILLSALU

 
Japp, ni som är ute och letar efter en grymt efterfrågad sadel som knappt finns att få tag på begagnat så bör ni kolla in det här. Eftersom att vi nu ska köpa en ny sadel så ska jag sälja min prestige versaille sadel. Den är 16" och endast ett år gammal.
 
/Elina

Stockholms horse show

Är det många av er bloggläsare som kommer vara på Stockholms Horse Show 30nov-2dec? Jag kommer befinna mig där på söndagen (2december). Har inte världens bästa platser men jag är sjukt taggad ändå! Är även så fruktansvärt shoppingsugen så jag längtar tills jag får på i Annexet, haha. 
 
Om ni ser mig eller Elina, så skulle det vara jätte roligt om ni kom fram och hälsa. Det är alltid lika roligt att få träffa er bloggläsare!
 
/Vicky

Bruno Delgrange

Yes, nu är det bestämt att vi ska köpa en Bruno Delgrange sadel. Så sjukt snygg och man sitter otroligt bra i den. Mamma ska prata med Björn då som han heter som säljer dessa sadlar så ska vi mäta ut på hästarna och mig så ska den sedan sys efter mig och mina hästar, hur najs? Det kommer ta 8 veckor innan den är klar när den är beställd, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Man får välja färg på kronan och tänkte smakråda lite med er då såklart om vad ni tycker skulle vara snyggast.
 
Hade tänkt att ha guldkrona och sen köpa ett par guldiga JIN stigbyglar, skulle vara sjukt snyggt ihop. Dock har jag silver detaljer på tränsen till dem och jag har svart å silver på min utrustning. En silver krona skulle vara tusen gånger lättare att matcha med och den skulle passa bättre ihop med övriga utrsutning. Dock är det inte lika snyggt med en silverkrona som med en guld. Sen har vi då  en grå krona vilket också är sjukt snyggt. Smälter in mer i sadeln men ändå lite små tråkig. GAAAH, vad tror ni skulle vara snyggast?
 
 
Hittade dock ingen bild med guldig krona men det kan ni ju bara använda fantasin för att tänka. Man kan även ha röd/rosa/blå/mm om man känner för det. En mörkare brun kanske? okej snälla hjääälp!!!
 
/Elina

Bilder tagna Julia Holmkvist från SM 2012




träning

Har varit sjuk de senaste tre dagarna och har knappt orkat röra mig ur sängen. Jag har feber, ont i halsen, ont i hela kroppen och huvudvärk. Har inte varit i skolan heller, har missat så mkt att jag nästan får ångest.
 
Tvingade mig själv till träningen i onsdags, hoppträna med Braven för Ann. Det var något nytt och lärorikt. Personligen tycker jag träningen var lite för hård för mig och Braven, vi är inte vana eller tränade för att hoppa och vi satsar ju inte på hoppning heller. Det var lite för högt (så jag blev osäker) och hård träning, Braven och jag var helt slut, därför tycker jag inte träningen var så rolig. Tror jag håller mig till Hans träningarna för han anpassar träningen efter mig och Braven, inte så högt så jag blir osäker/rädd, inte så hårt eftersom han vet att vi är ovana och han är alltid positiv så man tycker det är roligt. Ann är en jätte bra tränare och jag lärde mig en hel del, men träningen passa inte mig och Braven.
 
På dressyrträningarna gillar jag dock när det är lite svårt och "jobbigt" men det är eftersom jag och hästen är van vid träningen. Älskar tränare som Birgitta Kjellin och Mads, som är lite tuffare så att säga! Btw på söndag ska jag träna för Birgitta, vill ni ha film eller bilder?
 
 
/Vicky

NY SADEL SKA KÖPAS

Igår var båda hästarna och tränade för Ann. Båda var sjukt fina och hoppade otroligt bra. Den enda missen som blev får faktiskt Solle ta på sig då han missade att det var en bom till och fokuserade istället på den hängande mattan under, men det var en bra rivning och andra gången hoppade han jätte fint. Knatte var även han jätte fin och hoppade som vanligt grymt.
 
Fick även prova att rida båda hästarna i Anns sadel igår och shit mammaaa vilken skillnad det blev. Det stora problemet har ju legat hos Knatte när han hoppar lite högre, jag barea flyger i prestigen som jag har nu för att han hoppar så mycket med ryggen. Det var stor skillnad, även fast jag flög lite så hade jag en chans att sitta kvar och det kändes otroligt mycket bättre. Jag tycker även att det blev skillnad på Solle, eftersom att jag kunde sitta mer stilla i sadeln så blev han lugnare och det vart lättare att rida på hinder. Kanon sadel med andra ord så förhoppningsvis köper vi en sån sadel! :D
 
 
Bruno Delgrange
 
/Elina

KLIPPTE HEZTIZ IDAH

/Elina


TAGGA!!!


12 NOVEMBER 2012

Har nu kommit hem från skolan och slängde mig direkt i sängen med myskläder. Känns som att jag håller på att bli sjuk vilket jag måste hindraaaa! Impulsköpte även en bok på vägen hem(?) ja fråga mig inte, Emma drog med mig till en bokhandel efter skolan för hon skulle kolla efter en bok så jag kände att det var dags för min del också. Försökte ringa min goda vän Mio som läser 40 böcker i veckan för att få något tips men som om hon svarade. Istället tog jag bara en slumpad bok ur en av hyllorna, vet inte riktigt själv vad det är för någon men den heter iaf "oskyldiga?"

Hästarna trimmades imorse och båda var riktigt fina, Solle fick en sväng på vägarna vid stallet och Knatte fick kämpa på ängen. Har börjat rida knatte med 2 delat pelham vilket än så länge funkar skit bra, ska prova träna med det på onsdag så får vi se hur det funkar i hoppningen. Han blir så jäkla stark på vanligt 2 delat så det vore skönt att ha något lite skarpare just nu iaf tills han lugnar ner sig lite.

Men ska börja läsa min bokiz nu, pussssS

/Elina

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2370913/images/2012/pic_50a12767ddf2b34f5d000436.jpg" class="image">


VINTER HISS

Jag tänkte ge en stor hiss till mina vinter ridbyxor från Kingsland. De är tjockare än vanliga ridbyxor med en mjukt och gosigt foder på insidan. Utsidan är i någon glansigt material som gör så att de är vindtäta och att det inte fastnar så mycket smuts på dem. Jag rekomenderar verkligen dem till er som inte vill frysa rumpan av er i vinter. Jag köpte mina på Stockholm ridsport förra året, kommer inte riktigt ihåg vad de kostade men runt 1500:- var det nog iaf,
 
 
/Elina

Jag kanske alltid ler och verkar glad men just nu är allt i botten.


Tagga träning

Är på väg till Ulrikas stall på färingsö, ska träna med båda hästarna! Blir inga bilder eller film eftersom jag glömde kameran men jag berättar om träningarna när jag kommer hem :)

/V


F.A.I.L

Hahha, omg vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag skriver det här, men vi kör på skratta- mycket roligare. Dagens resultat på Vallentuna är inte mycket att hänga upp i julgranen måste jag säga. Solero var jätte fin på framridningen men sen på framhoppningen så vart han väldigt spänd och jag fick inte till någon bra ridningen på honom, framhoppnings banan var alldeles för liten och jag var tvungen att promsa över hindrena för att inte rida in i väggen efter. Så det var lite synd, förstörde känslan. Väl inne på banan så skärpte vi oss och fick ett bra flyt- nolla i grunden. Det var två omhoppningar, den första skulle bara bara rida för en nolla och den andra skulle då gå på tid. Första hindret gick bra och sen när vi ska vända upp mot andra hindret så börjar han dra ner huvudet och dra mig ur sadeln som han kan göra ibland, vilket i sin tur medförde att han tappade galoppen, jag vart okoncentrerad och tappade avståndet. Solero stannade på räcket, vilket jag absolut inte tycker var konstigt i det läget, jag red som en kratta, tyvärr lyckades jag ramla av på det vilket var rätt så pinsamt då det inte var "värsta stoppet" liksom ;)
 
Men aja, vi kom näst sist i KM 2012, tjohoooo :D
 
- måste lägga upp en bra bild på min prins också för att visa att han kan vara riktigt grym också, här på Aros för några veckor sedan då han tog hem vinst i både LB & LA :)
 
/Elina
 

JAG ÄR REDO INFÖR MASKERADHOPPNING OCH KM

/Elina


Lördag!

Äntligen lördag! Har verkligen bokstavligen tvingat mig själv genom den här veckan.. tur att jag har mina underbara kompisar som gör skolan lite lättare iaf. Ni vet ju att jag går Natur, så det är sjukt mycket att göra. Prov hela tiden, läxor, inlämningar, diskussion, debatter.. jaaa ni förstår själva. 
 
Nu på förmiddagen drar jag och pappa till upplands väsby för att handla lite grejer på Stockholms Ridsport men även lite på Hööks. Måste i första hand köpa regntäcken och fleecetäcken då mina hästar är så "skillade" att de gjort sönder alla sina täcken, sen vill jag köpa ett par fodrade ridbyxor. Kommer säkert fastna för något mer! ;)
 
I eftermiddag ska jag rida ut på Roxi och skritta ut på Braven. Vid kl. 5 ska jag vara på Äppelvikens ridskola för deras spökrunda, haha. Kommer antagligen dö..
 
 
/Vicky

träningen med Braven

Träningen idag på Braven gick helt ok. Han var avspänd men lite ouppmärksam. Vi tränade lite öppnor, slutor, skänkelvikningar, arbetspiruetter, byten, enkla byten, bakdelsvändningar, förvänd galopp m.m. Lite av varje kan man väl säga. Han var fin i slutet, dock filmade inte pappa då.. Men han filmade i början iaf så ni får nöja er med det. Här får ni filmen:
 
 
/Vicky

9 NOVEMBER 2012

Oj, det var länge sen bloggen! Idag är det fredag och det är helg, tjooooho. Har varit borta ifrån bloggen några dagar nu (som jag aldrig är annars, hehe) så nu är det dags igen att blogga. Jag har iaf precis kommit ut úr duschen och sitter här med blött, rufsigt hår. Idag fyller min mamma år så mormor, morfar, min morbror hans tjej med barn och sen Gurris kommer hit för middag. Sov hos Gurra inatt och kom hem vid 1 tiden, båda hästarna fick vila idag så jag tog en lite sovstund i min säng när jag kom hem innan jag och mamma åkte upp till stallet vid halv 4 för att ta in hästarna.
 
Imorgon är det KM som står på spel, ska jag vara ärlig eller ljuga? Nej, ärlighet varar längst, är inte speciellt taggad. Kan man säga så? heheh, men faktum är att jag vet inte om jag är så sugen, ser inte KM som någon "tävling" heller direkt, fast har iof aldrig ridit något KM förut, eller jo förresten, på Rastaborg med vår A-ponny Majsan vi hade då. Kommer ihåg hur glad och STOLT jag var när jag gick runt där nolla, min andra tävling och jag glömde banan i omhoppningen men kom ändå 3a trots låååååångaaa vägar! Å tider det, kanske kan bli lite roligt imorgon ändå :) Gustav hänger med dit också, lol, hans val så han var skylla sig själv.
Ska springa ner och hjälpa till med maten nu, antar att jag inte bloggar något mer idag, men imorgon får ni iaf resultat, håll tummarna för mig och min gula stjärna imorgon så hörs vi :D
 
 
/Elina
 

Bild-minne

Här får ni ett bildminne från fälttävlanslägret sommaren 2011. Det är en av de bästa minnena jag har! Det var en av de roligaste sakerna jag och Braven gjort tillsammans. Förhoppningsvis åker jag dit nästa sommar igen, jag åkte aldrig dit i somras vilket var sämst. 
 
/Vicky

Vällingby

Sitter just nu i skolan och har en skit tråkig matte lektion.. Slutar kl 14.15, så det är ju rätt najz ändå. Eter skolan kanske jag och några kompisar drar till vällingby, ska inte shoppa ngt eftersom jag är pank men det blir roligt att vara med kompisarna en stund iaf!

Lite senare blir det stallet och träning, tar nog Braven. En av er bloggläsare önskade att jag skulle filma.. Det skulle jag nog kunna fixa :D

Hörs senare!

/Vicky


dressyrpass med braven

Idag red jag ett dressyrpass på ridbanan med Braven. Han var verkligen jätte fin, avslappnad, mjuk, lätt i fram och kändes typ "pampig" för att hans gångarter var så luftiga. Riktig härlig känsla! Jag kom på att jag inte berättat för er att jag och Braven har börjat träna byten. Han är verkligen jätte duktig och tycker det är skit roligt! Vi tränar även en del galopppiruetter, vilket han också börjar sätta nu. Jag tänkte att man kunde passa på att träna lite svårare och roliga grejer nu när det ända inte finns några stora tävlingar kvar för iår. Om jag kanske skulle göra det precis innan en tävling skulle han till exempel kanske börja byta i den förvända galoppen eller liknande, det vill jag inte riskera under tävlingssäsongen. ;)
 
Roxi fick en skritt tur runt hagarna.. i mörkret.. :/ Imorgon blir det träning med någon av hästarna, har inte bestämt mig än vem jag vill ta med. Kommer troligen tvinga pappa att fota så ni får lite foton! :)
 
 
/Vicky

onsdag 7/11-12

Jag är så sjukt taggad inför tävlingsäsongen 2013! Iår debuterade jag och Braven regionalt och har redan tävlat SM och har vinster och placeringar upp till nationell dressyr. Jag och Roxi har lyckats kvala till nationellt, vilket jag inte trodde var möjligt för henne.. hon slutar aldrig förvåna!
 
2013 satsar jag och Braven på att komma till A-finalen på SM och försöka höja vår snitt % i FEI programmen. Med Roxi satsar vi på att tävla nationellt på OK %, ta revansch på Fjord-SM och bli placerade +juniormästare och eventuellt tävla Fjord-NM (fast det krockar nog med SM på Braven..). 

hahah jag dör lite!

/Vicky

Bilder för att hedra min bästavän ♥

 
/Vicky

Beskrivning av mina hästar

 
För det första, tack så mycket! Jag tänkte att jag kunde svara på det här i ett inlägg eftersom det kan ha kommit nya läsare och sen för att jag ska ha något att skriva här på bloggen! ;)
 
Brave Heart är en valack född 2003. Han är en korsning mellan Morgan och Welsh. Han har en väldigt stark och egen personlighet, han är en riktig energiknippe som är lekfull, positiv, nyfiken, levnadsglad och vänlig men har ett jäkla humör i mellan åt. Braven kan verkligen lysa upp min dag bara genom sin närvaro. Han är så speciell och så söt på något söt-fult sätt. Det finns inte ord nog att berskriva honom, han är verkligen one in a million.
 
Roxelina är ett fjording sto född 1999. Hon har en egen och riktigt fin presonlighet, hon är så vänlig, busig och underbart snäll. Hon kan dock vara lite envis och ett jäkla matvrak! Roxi har världens finaste ögon som skiner och hon strålar av glädje. Jag och hon har delat många fina minnen under våra 5,5år tillsammans. Hon är min andra halva och min bästavän.
 
 
/Vicky

BÅDA HÄSTARNA HAR FÅTT VILA

Idag har båda hästarna fått vila och tagit det lugnt. Båda känns lite trötta just nu, framförallt Knatte som har fått jobba på rejält nu de senaste dagarna i både töm och hoppträning. Igår red jag Knatte på ängen, han var väldigt jobbigt att korta sig så det tränas det väldigt mycket på just nu så att han ska bygga muskler och orka bära sig själv, mycket bättre än att han springer iväg från arbetet, right?
 
Solle har fått springa i skogen, jobba på banan och tagit det lite lugnt. Nästa helg vankas det KM på Vallentuna med kungen och jag hoppas att vi kommer vara på topp ;)
 
 
 
/Elina

PÅ VÄG TILL SUNDBY RIDKLUBB

Sitter i bilen med Gustav på väg till Sundby ridklubb för att kolla på Jossan när hon tävlar Frans och Stormis. Var i stallet i morse och mockade till hästarna så att allt är klart. Hon har redan ridit LC med båda och hon var nolla med dom båda men inte någon bra tid, vi är där till LB så ska jag coacha henne lite och hjälpa henne med bangång osv.

/Elina


HISS

Tänkte ge den här grymt fräna John Whitaker tröjan en hiss! Hur frän som helst enligt mig och man kan välja om man känner för rött eller blått beroende på dagsformen då den är vändbar! Den går loss för 899:-

/Elina


PÅ TUR MED...

...Stjärnan, knatte ska tömköras av snälla Cissa!

/Elina


VÄLMATCHAT ELLER LODIS STYLE?

Okej tänkte skriva ett helt onödigt inlägg egentligen men jag känner bara att jag måste nu när jag kollar in en del häst bloggar. På nästan alla bilder de lägger upp så är det match från topp till tå, allt ska se perfekt ut osv osv. Det är liksom dagens outfit bilder, och hur man såg ut idag mm. Jag kan verkligen inte förstå hur man orkar (??) hålla på att matcha si och så, märkes saker hit och dit och ja ni fattar. När man ser dessa bilder så känner jag mig verkligen som en lodis råtta, ni ska se hur jag ser ut när jag rider = en stor chock för er. De i stallet blir förvånade när jag har ridbyxor på mig liksom. För mig så är det fredag nästan varje dag, dvs att jag har på mig min fina fredags outfit som består av turkosa mjukisbyxor, en rutten tjocktröja och en skitig bajsbrun dunjacka, sen så. Haha nej men ni förstår ju skillnaden, skulle ALDRIG någonsin orka planera ihop outfits på det sättet som bloggare gör, inte varje dag iaf.
 
Är det bara för att de är bloggare och måste sätta ihop en snygg outfit för att få lite besökare eller är det bara så att det är deras stil? Hur ser ni ut när ni rider hemma, välmatchat eller lodis style? ;)
 
Här har vi en liten fin outfit, dock jeans och ett vanligt linne så lite högre klass än min fredags outfit iaf ;)
 
/Elina

RSS 2.0