TACK FÖR OSS

 
Som nog alla märkt så har vi båda tappat lusten om Ponilovers, inläggen blir färre och sämre. När vi först startade bloggen var vi båda sjukt taggade, vi levererade inlägg efter inlägg och vi klättrade på blogglistorna fort. Allt var frid och fröjd till vi tröttnade första gången. Inläggen blev sämre och vi tappade motivationen, vi la då ner bloggen under några månaders tid tills vi fick för oss att börja igen. Tyvärr har vi aldrig riktigt lyckats komma tillbaka som vi var när vi startade bloggen, vi blir äldre och växer ifrån den, ser inte det roliga med att blogga på Ponilovers längre helt enkelt.
 
Vi har nu bestämt oss för lägga ner Ponilovers eftersom att bloggen bara står och dammar, ni blir besvikna och vi har ångest för att vi känner att vi måste uppdatera er även fast motivationen försvunnit för länge sen. Jossan har varit en stjärna och hjälpt till här och hon kommer nog fortsätta att uppdatera lite till och från om Frans och Stormis, så bloggen kommer nog uppdateras lite ändå för er som ändå vill stanna kvar.
 
Vi har nu istället delat på oss och bloggar från en varsin blogg istället, en blogg med fria händer där vi kan skriva om allt mellan himmel och jord, en blogg där vi finner inspiration.
 
TUSENMILJONERTACK från oss för den här tiden, den har varit awesome men vi kliver nu ut hästbloggarnas värld.
 
Vi syns häääääär:
           www.elinamellberg.blogg.se               www.victorias.blogg.se
 
 
 
// Elina och Victoria

Klarade deeeet

Alla rätt också, fan inte dåligt! ;)

/Jossan


Grön kort

I år så måste ju jag också ta ett grön kort, så sitter nu och vrål pluggar till det, för imorgon så ska jag få skriva det, hoho, vi får hoppas att jag klarar det så att jag kan få tävla ;)

Imorgon så börjar jag skolan 10:15, så ska försöka rida båda höstarna på morgonen! :)

/Jossan


Frågestund

Liksom jag är ny här och ni säkert har massvis av obesvarsde frågor om mig så kör jag nu en liten frågestund! jag kommer att svara på alla frågor som ställs i ett inlägg efter några dagar! 
 
Så fråga på nu allt ni vill veta om mig, inga frågor är för dumma!
 

/Jossan 
 
 
 
 

hej elina, gillar dig lite / esslan

 
 
 
Såhär ser eran grymma bloggare egentligen ut. Så ni vet liksom. 
 

Godmorgon :)

Klockan är 07:35 och jag har precis vaknat, vi har morgon fordringen I stallet, så vi ska upp och mata, släppa ut och fixa allt till hästarna! Väldigt skönt att få det gjort på morgonen så har man resten av dagen kvar till att kunna göra vad man vill! :) 
 

Aja, idag så var tanken att jag och Elina skulle åka till ridhuset med Frans och Solle vid 3 ungefär, men Elinas pojkvän fyller år så Elina ska typ vara hemma med han då, men jag vet inte om jag får åka med båda mina stjärnor till ridhuset då eller om vi stannar kvar och rider hemma i stället! :) skulle vara skönt att få åka till ridhuset och få lite ordentlig ridning och att få slippa frysa så förskräckligt, menmen. ;)
 
 
 
Mina bästa 
 
/Jossan 

Hör på nu gott folk!

Har fått många kommentarer här på bloggen om vem jag är varför jag bloggar här och det tänkte jag ta och skriva här och nu, så nu hoppas jag att ni läser  igenom det här inlägget noga, noga! ;)
 
Det är jag som är Elinas lilla syster, mitt namn är Josefine Mellberg och jag är 13 år gammal, alltså född år 1999. Jag älskar popcorn och hatar vinter (y) Jag är en hoppryttrare som rider för bästa Vallentuna rk! Jag rider på mina underbara C ponnyer Frans och Stormis (det står om dom här nedanför) Utanför ridningen så gillar jag att vara med mina vänner, men det är inte ofta det finns tid över för dom. ;)
 
 
 
(Ni har säkert hört om Frans och hur bra han är här på bloggen förut, men kör en liten presentation ändå! )
 
Frans är en connemara född 00, världens snällaste och bästa ponny, han är HELT oslagbar! Han ställer alltid upp på sin ryttare så länge man rider han rätt! Han svänger upp till nästa hinder i en omhoppning innan du hunnit blinka. ;) Frans är Elinas gamla ponny och dom två tillsammans passade som handen i handsken! Dom startade MsvB ihop med 4 fel, vilket är sjukt bra gjort då Frans är väldigt skraj om sig och hoppar inte om inte allt stämmer! Jag och Frans har startat LA men målet är att starta MsvB i sommar! :) Frans är en underbart fin ponny, men han är väldigt svår riden (jag vet att det ser hur enkelt som helst ut när Elina rider han) men du måste sitta på han själv för att förstå riktigt hur svår han är. ;)
 
 
Stormis är som sagt också en Cponny, han är svensk ridponny som är född år 2001, Stormis är en charmig liten krabat med en personlighet man bara måste älska! Jag köpte honom för, om några månader, 1 år sen, vi har tillsammans startat LA med ett sur pet på sista hindret! Stormis är en liten ponny med en stor kapacitet, många tränare tror på honom och tror att han kan gå hela vägen till toppen, och även så gör jag! Stormis har inte bara stor kapacitet i hoppningen, utan även i dressyren, han har ett maffigt steg och en snygg form, jag har startat dressyr en gång på honom, och måste säga att det gick rätt bra, så får se om jag gör om det! ;) 
 
 
Och varför jag bloggar här, jo det är för att, som ni säkert har märkt, dom har usel uppdatering! Så dom undrade om jag ville hjälpa till att blogga, och ja det ville jag såklart. :)
 
om det är något mer ni undrar om mig så kan ni fråga det på frågestunden som jag snart kommer att ha! :D
 
/Jossan 

Markarbete på Stormis 12 januari 2013


Mot ridhus

Tanken var att Elina skulle ta med båda sina höstar till ridhuset idag, men vi ändrade på det så ska jag ta med Stomis och hon Knatte idag och så tar vi Solle och Frassie imorgon istället! :)

Frans red jag nu på morgonen, måste säga att han var sjukt fin men väldigt pigg! Galopperade idag för första gången efter USA, och det tyckte Frans om, han hoppade rakt upp i luften när jag fattade galopp första gången, haha!

Nu är vi iallafall på väg mot ett ridhus liksom vi inte har något hemma, tror att vi ska passa på att rulla lite äver små sockerbits hinder i kluriga svängar, väldigt bra övning! :) iPaden är med, så film kommet troligt vis upp senare idag ifall ni vill se! :)

(Skrivit inlägget från mobilen, så förlåt om det är stavfel eller något annat knas)

/Jossan


HÄSTAR+VINTER+SVERIGE= <3333

/Elina


GODMORGON

Godmorgon! Sovit som en stock hela natten, så sjukt skönt fast var tvungen att gå upp halv 9 då Gustav skulle jobba så är fortfarande rätt trött, tänkte nog sova lite till när jag kommer hem! Ringde och pratade med pappa nu på morgonen och vi ska åka till ridhus idag med båda mina hjärtan, ska bli skönt att kunna rida lite även fast det inte blir så mycket ridning eftersom att båda är under igångsättning efter vilan, men det är bra underlag och allt blir mycket bättre!

Solle ska skos vid 1 så chillar hemma tills dess och vilar lite så åker vi direkt efter han är skodd till ridhuset :)
/Elina


Svar på kommentar

så du ska ta över Solle?
ja, om vi två klickar tillsammans så är det de som är tanken! :)

Asså vem är du och varför bloggar du här? ;)
haha, jag ska ta en presentation i ett annat inlägg om vem jag är, men det är iallafall jag som är Josefine Mellberg, Elinas lillasyster. Jag bloggar här för att Elina och vickys uppdatering är sämre än sämst, så då undrade dom om jag ville hjälpa till att slänga in några inlägg lite då och då här på bloggen, och det tackar man ju självklart inte nej till! :)
 
/Jossan 

LÄÄÄÄNGE SEEN

Förlåt för art jag sugit på att blogga, måste verkligen bli bättre på att blogga här nu! Jag har  iallafall mycket inlägg på gång om det är till någon tröst. ;) 
 
Vilket som så var jag ute på mina älsklingar idag och red, joggade båda två bara liksom jag fortfarande sätter igång dom! Det var iskallt så red dom inte så värst länge, men båda två var väldigt fina men för jävligt starka och pigga, antagligen för att dom knappt gått något är under dom här veckorna! Shit vad tjocka och långhårigs båda två var när jag kom hem, haha, som små köttbullar! Men dom är söta ändå! 
 
Funderar kanske på att köra en frågestund så ni kan få veta lite mer om mig, vad tycks om den idén? :)

/Jossan 

Gästbloggning på ggggg

Hello babeeees, bloggar lite åt vicky & liniiiii! Sitter hemma hos vicky nu i väntan på Elina som inte vet att jag är här hehe, hon är påväg hem så vi får se hur hon reagerar!
 
Kan ju meddela alla att jag står i deras stall, red ut barbacka idag och min häst hoppade över en jordhög och jag ramlade av för första gången någonsin när jag rider utan att hoppa. När jag har hoppat att jag ramlat av massor med gånger när min ponny stannat men neej inte annars så det var lite överraskande haha! Gjorde inte illa mig iallafall, landade i mjuk snö och snackade i telefon samtidigt så hade något hänt hade det vart lätt att få hjälp!
 
Snart kommer Elina hem så ska snart över!! Ni får ha det bra och tjata lite extra på vicky och elina så kanske dem bloggar lite mer. Pusssssss
 

iPhone skal

Idag har köpt ett så jäkla snyggt iPhone skal , helt kär i det!! Priset jag fick betala för det tycker jag inte att vi ska gå in på ;) Men jag betalade det för EGNA julklapps pengar som jag nu valde att spendera på detta skal!
Det är gjort av äkta swarovski så det är väldigt hållbart iallafall! :)

Skalet är Justin Biebers design och jag köpte det från Cellairis! I skalet står även Justin Biebers autograf/signatur, ett feta stort plus i kanten på det! ;)

Jag själv är helt såld på det, skulle nästan vilja gifta mig med det om det nu skulle gå! ;) vad tycker ni om skalet? :D

/Jossan


Mål

Jag är en sån person som gillar att sätta väldigt höga mål på mig själv, ridningen och mina hästar! Jag tycker det är skönt att ha ett mål att jaga efter, och ett mål som man alltid kan tänka på när man sitter uppe på hästryggen under den iskalla vintern med 10- grader och snöstorm, ett mål att ha i bakhuvudet vart man än går. Om man har det här målet/målerna att försöka nå så blir det genast mycket roligare med ridningen, att verkligen veta vart man vill någonstans och att man vet att det man lägger ner så mycket tid på, faktiskt kommer bli värt det. Man känner även lite mer mening med att sitta och trimma sin häst i snöstormen dom där kallaste vinterdagarna!
Jag har satt höga mål hela vägen fram till 2015, om jag kommer ha kvar Stormis då, vilket jag förhoppningsvis kommer ha, så har jag höga mål för honom just det året! Om jag inte har honom, och inte heller har Frans kvar så får vi se hur det blir då! :)

Mina mål är rätt så höga, men jag vet att jag kan nå dom om jag kämpar! Vet att både jag och mina hästar klarar av det med mycket träning. :D

Här är mina mål med mina super fina hästar! Vad har ni för mål med era hästar under tävlings säsongen 2013?

/Jossan


HALLIHALLÅ

Väntar på mamma och pappa i lobbyn, nu ska vi ut och kolla in San Francisco! Hörs sen! :D

/Elina


http://victorias.blogg.se/

http://victorias.blogg.se/
http://victorias.blogg.se/
http://victorias.blogg.se/
http://victorias.blogg.se/
http://victorias.blogg.se/
 

1 JANUARI 2013

Nytt år nya tag, hejdå 2012 Hejhej 2013! Godmorgon på er, hade ni kul igår? Vi satt och chillade på restaurangen fram tills 11 innan vi hav oss ut på en proppad gata!

Vid 6 på kvällen spärrade de av gatan för all trafik och stängde alla affärer och nästan alla restauranger! Iaf, när det var 25 sekunder kvar av 2012 så började dom räkna ner tiden på de stora tavlorna och ALLA på gatan räknade med neråt, rätt coolt ändå!

Åkte hem direkt efter de snällt klart och hoppade i sängen, idag är vi uppe i tid för vi har en lång resa framför oss, vi ska nämligen upp till San Francisco nu de sista dagarna som är kvar av semestern och sedan tillbaka till LA där vi sedan åker hem ifrån!

Nu ska vi åka, hörs när jag har internet!

/Elina


GOTT NYTT ÅR

Gott nytt år Sverige! Hoppas ni har en grym nyårsafton och jag måste erkänna att jag mer än gärna skulle fira nyår hemma nu med underbara vänner, menmen ska fan inte klaga på att vara i las vegas ;)

Sitter just nu på starbucks och fikar lite, klockan är kvart över 3 här och långt kvar tills nyår ;) ikväll har vi bokat bord på planet Hollywood inne i lasvegas vilket kommer bli awesome!!!

Ni får ha en grym nyårsafton alla, pusspusss

/Elina


GOTT NYTT ÅR!!

/Jossan


2013

Nu har jag lagt 2012 bakom mig, det har varit det bästa året i mitt liv hittils! Ett sjukt bra år med massa nya erfarenheter och kompisar. År 2012 har jag tagit mig från Regional till Elit nivå i dressyr, gått ut 9:an med bra betyg och börjat naturlinjen med bästa klassen, fått nya vänner för livet, börjat träna bågskytte, gjort något jag trott var omöjligt - kvalat Roxi till Nationellt i dressyr och uppfyllt en dröm - SM.
 
2012 kommer vara slårt att slå men jag har en känsla av att 2013 kommer bli ännu bättre. Det kommer bli MITT år. Jag har bestämt mig för att jag ska bli en bättre människa och uppskatta allt jag har. Jag kan erkänna att jag varit dålig på att verkligen ta tid och uppskatta allt jag har i mitt liv, min familj som alltid stöttar mig, mina fina vänner och mina älskade hästar.
 
 
* Jag ska höja mina betyg och bli en pluggis som jag var förr, lägga ner ännu mera tid på hästarna, planera min lilla fritid väl och spendera mer tid med mina kompisar och sluta vara tonårstrotsig mot min familj.
* Jag ska leva ett hälsosammare liv, motionera mer och ta hand om mig själv.
* Jag ska vara glad, glad och glad. Ta vara på dagarna och leva livet. 
* Jag ska uppfylla en dröm, göra något oväntat och överträffa mig själv.
 
2013 hoppas jag att jag får uppleva mer framgångar, nya erfarenheter och kärlek. 
 

RSS 2.0