Mål

Jag är en sån person som gillar att sätta väldigt höga mål på mig själv, ridningen och mina hästar! Jag tycker det är skönt att ha ett mål att jaga efter, och ett mål som man alltid kan tänka på när man sitter uppe på hästryggen under den iskalla vintern med 10- grader och snöstorm, ett mål att ha i bakhuvudet vart man än går. Om man har det här målet/målerna att försöka nå så blir det genast mycket roligare med ridningen, att verkligen veta vart man vill någonstans och att man vet att det man lägger ner så mycket tid på, faktiskt kommer bli värt det. Man känner även lite mer mening med att sitta och trimma sin häst i snöstormen dom där kallaste vinterdagarna!
Jag har satt höga mål hela vägen fram till 2015, om jag kommer ha kvar Stormis då, vilket jag förhoppningsvis kommer ha, så har jag höga mål för honom just det året! Om jag inte har honom, och inte heller har Frans kvar så får vi se hur det blir då! :)

Mina mål är rätt så höga, men jag vet att jag kan nå dom om jag kämpar! Vet att både jag och mina hästar klarar av det med mycket träning. :D

Här är mina mål med mina super fina hästar! Vad har ni för mål med era hästar under tävlings säsongen 2013?

/Jossan


Kommentarer
Postat av: Anonym

så du ska ta över Solle?

2013-01-07 @ 18:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0