RESULTAT

Sitter nu i bilen på väg hem helt genom blöt och fryser som en liten fis, huaaa. Snacka om vidrigt väder idag och förutsättningarna var väl inte sådär jätte bra måste jag erkänna, banan och hindrena var en enda stor sörja och det var värdelöst att rida fram på något annat ställe än på framhoppningen.

I 1 meter var han lite i en egen värd och slarvade lite. På 1an vart det lite knas och jag fick inte till någon bra ridning så att vi fick med oss bakbommen efter det så tycker jag att det gick relativt bra, förutom att han på 4an hoppade in i bommen, lite slarvig med andra ord då vi låg perfekt. Efter 4an så gick det mycket bättre och han var jätte fin och gjorde mycket bättre språng :)

I 110 så la jag upp ett högre tempo redan från början, 1&2 gick jätte bra sen mot 3an fick jag inte tillbaka honom riktigt så han vart lite flack och fick med sig bommen med fram. När jag skulle vända upp mot hinder nummer 4a som var en oxer, samma hinder som nummer 1 i 1 meter, så lyssnade han inte så det vart en väldigt tokig sväng på det, men positiv som han är så hoppade han glatt ändå, gled ut lite mot 5an som också var en oxer men han klarade det också! Vänder runt mot 6an som han låg lite stort på (oxer) sedan var det en jäkligt konstig sväng till 7an som var ett plank. Efter 6an så fick jag inte tillbaka honom och han fattade inte för ens försent att han skulle hoppa så det vart ett litet hopp igenom planket, efter så tog jag tillbaka honom för mycket så han kom lite i botten in på kombinationen men det löste sig.

Alltså 2 pet i båda klasserna men jag är nöjd med tanke på omständigheterna! :)

/Elina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0