VÄLMATCHAT ELLER LODIS STYLE?

Okej tänkte skriva ett helt onödigt inlägg egentligen men jag känner bara att jag måste nu när jag kollar in en del häst bloggar. På nästan alla bilder de lägger upp så är det match från topp till tå, allt ska se perfekt ut osv osv. Det är liksom dagens outfit bilder, och hur man såg ut idag mm. Jag kan verkligen inte förstå hur man orkar (??) hålla på att matcha si och så, märkes saker hit och dit och ja ni fattar. När man ser dessa bilder så känner jag mig verkligen som en lodis råtta, ni ska se hur jag ser ut när jag rider = en stor chock för er. De i stallet blir förvånade när jag har ridbyxor på mig liksom. För mig så är det fredag nästan varje dag, dvs att jag har på mig min fina fredags outfit som består av turkosa mjukisbyxor, en rutten tjocktröja och en skitig bajsbrun dunjacka, sen så. Haha nej men ni förstår ju skillnaden, skulle ALDRIG någonsin orka planera ihop outfits på det sättet som bloggare gör, inte varje dag iaf.
 
Är det bara för att de är bloggare och måste sätta ihop en snygg outfit för att få lite besökare eller är det bara så att det är deras stil? Hur ser ni ut när ni rider hemma, välmatchat eller lodis style? ;)
 
Här har vi en liten fin outfit, dock jeans och ett vanligt linne så lite högre klass än min fredags outfit iaf ;)
 
/Elina

Kommentarer
Postat av: Lisa

om det är en inplanerad fotning så brukar jag matcha, annars tar jag det jag känner för :)

2012-11-01 @ 08:53:55
URL: http://aaasil.blogg.se
Postat av: whadris.blogg.se

Lodis-style på hög nivå för mig ;) Men jag har ju inga dagens outfit-bilder att fota heller haha

2012-11-01 @ 09:14:23
URL: http://whadris.blogg.se/
Postat av: Anonym

Matcha varje dag, och du gör ju hur fu vill men jag dkulle aldrig rida utan ridkläder. Med hästar ska man va ordentlig o inte slarva, de e då olyckor händer :/ lindor varje gång :) men jag tycker de verkar som hoppryttare slarvar mer? Kanske e de så vet inte :)

2012-11-01 @ 10:34:06
Postat av: Stina

Klarar inte av att rida i jeans etc, haha! :) Lindor skare va vid dressyr också ;)

2012-11-01 @ 14:48:22
URL: http://stinabjorklund.blogg.se
Postat av: Mikxki

Allt beror på vad jag känner för. Ibland orkar jag inte tänka ut vad jag ska ha så då blir det bara något jag hittar :P

2012-11-01 @ 17:00:25
URL: http://mikxki.blogg.se
Postat av: Jennifer

Jag matchar varje gång jag rider, varesig det är träning eller inte , O kan inte rida ordentligt utan ridkläder heller så skulle aldrig rida i mjukisbyxor tex :)

2012-11-02 @ 14:50:01
Postat av: Ellinor Essen

Jag matchar de gånger jag råkar ta på mig matchande saker.

Jag brukar inte byta schabrak så ofta och eftersom jag har olika sadlar till olika hästar (fram tills nu) så har de inte blivit någon matchning då det inte kommer på tanken att jag går in och byter om för att rida nästa häst!

En lite halvkänd bloggare hade sin häst i mitt stall för ett tag sen och matchade allt, även om hon bara skulle gå ut på promenad så det kunde ju vara lite roligt att se oss två rida ut tillsammans.
Men jag har aldrig förstått grejen med att matcha, visst jag gör det när jag rider för tränare för att det ska se ordentligt ut, men det är inte direkt som att hästen går bättre om man har matchat och dels med märkesgrejer ;)

2012-11-02 @ 20:34:45
URL: http://ellinoressen.blogg.se
Postat av: Anna

Hm det är lite 50/50 för mig, liksom det beror på om jag orkar bry mig för dagen eller inte :'D

2012-11-02 @ 23:08:03
URL: http://annalundineriksson.blogg.se
Postat av: Olivia, Dressyr-Fån

Hehehee, är faktiskt en liten nörd när det gäller att matcha. Mår nästan lite dåligt om jag är allt för dåligt matchad. Allra helst med hästen också ;);)

2012-11-06 @ 12:55:59
URL: http://thewaytosuccess.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0