DYON THE DIFFERENCE

Är det någon av er som har någon erfarenhet kring detta tränset? Har nämligen tänk köpa ett till knatte då han är känslig bakom öronen och mitt dyon working collektion värkar störa honom lite. Allt för att göra det så bekvämt som möjligt för min lilla älskling. Så, berätta nu all den erfarenhet ni har kring detta tränset, skriv med er bloggadress också så kan jag lägga upp era kommentarer kring tränset i ett inlägg så att alla kan ta del av informationen. Då får ni även en blogglänk på köpet :)

/Elina


Kommentarer
Postat av: Retard Riders- Martina

Min kompis har det och hennes känsliga häst funkar kanon på det! Materialet är mjukt och fint också. Skulle absolut rekommendera det om man har en häst som är öron-känslig, kanske inte världens snyggaste träns enligt mig men funktion går ju före utseende :)

2012-11-22 @ 10:38:40
URL: http://RetardRiders.blogg.se
Postat av: Emma

Jag ha inget men Linn Strelin har, så fråga henne :)

2012-11-22 @ 12:16:29
URL: http://hastminne.blogg.se
Postat av: Mikxki

Tänkte precis samma sak som Emma, kolla med Linn som har det på Picasso :)

2012-11-22 @ 14:52:15
URL: http://mikxki.blogg.se
Postat av: EMMA

Jag har också ett. Jag kunde inte ha det på hästen jag köpte det till då han hade för stort muskler i nacken (hingst) så tränset åkte fram och satt som ett vanligt.
Har märkt på några hästar som lätt kommer bakom lod och inte riktigt vill ut med det sista och ta stöd på bettet genom kroppen, att de vågar ut och jobba genom hela kroppen. Jag har inte använt det för att de varit känsliga bakom öronen eller så utan för ridningens skull. Sedan vet jag inte om det verkligen fungerar eller om man inbillar sig för att man vill att det ska funka :)

2012-11-22 @ 16:38:25
URL: http://emmaemma.blogg.se
Postat av: Frida

Jag har haft ett sådant tidigare och de funkade bra. Använde de på en ponny som både var känslig vid öronen och i munnen och jag upplevde att de blev stor skillnad jämfört med ett vanligt träns :)

2012-11-22 @ 16:50:15
URL: http://fridaastaar.blogg.se
Postat av: Ina Ögren

Min kompis hade ett sånt och spände man inte käkremmen superhårt så åkte hela tränset typ fram eller så... Dock vet jag inte, det kan ju vara hennes häst som var knasigt formad? ;)

2012-11-22 @ 20:52:59
URL: http://inaogren.blogg.se
Postat av: Douglas

Jag testade detta på ett superkänsligt sto jag red för ett tag sen. Hon var helt hyperkänslig om ören och jag kan säga såhär, jag har spenderat mååånga timmar i hagen för hon slitit sig när man tagit av grimman!
Aja, jag upplevde det iaf som att man var tvungen att spänna remmarna så hårt för att det skulle sitta kvar. Gjorde man inte detta åkte det fram och satt som ett vanligt!

2012-11-22 @ 20:53:01
Postat av: Pernilla

Jag köpte sånt träns till min häst, och hon gillade det inte...
Du kan få köpa det om du vill.

2012-11-24 @ 10:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0