SVAR

Tjenare!
Klickade ganska många bilder på er i förrgår, så jag tänkte bara kolla vad du har för mail så att jag kan skicka bilderna till dig?:)
Vad kul, du kan skicka de till [email protected] :)

Hur hög är Emil?
Han är bara 173 cm hög. Men han uppfattas som mycket större pga att han är så krallig! ;)


Hur hög är Emil ? Hur gammal ? :) han verkar ha bra hoppkapiciet..
Han är 173 cm och är född 2001 och är alltså 11  år gammal. Nej hoppa kan han, det gäller bara att han ska få lite bättre självförtroende när det gäller hoppning, framförallt på tävling och förstå att hindrena inte skadar honom så kommer det garanterat gå bra för honom.

Vad kul :) Ska hålla koll på bilder på min älskling! Får man låna bilderna om man länkar henne? :D
Det har jag ingen aning om, men du kan ju köpa bilderna av henne, antingen kan ni beställa hem ett utskrivet eller köpa som webb bild. Linneas hemsida där hon lägger upp alla bilder från tävlingar hon varit på hittar ni HÄR.

Varför ska du skaffa storhäst? Har det med åldern att göra, för du passar bättre storleksmässigt på en ponny tycker jag :)
Nja, just nu har det inte så mycket med åldern att göra, den ända riktiga anledningen är enkel. Jag tycker det är mycket roligare att rida stor häst och de sägs att ju tidigare man börjar med häst, desto bättre. Jag vet att jag passar bättre på ponny, tyvärr, men det spelar inte så stor roll, är den inte för stor och tung så ska det nog gå bra! ;)


/Elina

Kommentarer
Postat av: tellan

sv: haha, dööör. hon är säkert seriös oxå.ouuuuufff. haha jaaa, bytt till vallentuna nu, är med i eliten på lördan i LA+ sen om jag kvalat kör jag söndag oxå :DD<3

2012-05-02 @ 23:24:29
URL: http://estelleholmberg.blogg.se/
Postat av: ShireElin

Okej tack för svar! Lycka till i letandet efter en häst. Det går säker utmärkt med storleken ändå, se på mig jag är bara 163 och rider stora tunga shirehästar på 175+ ;)

2012-05-03 @ 22:48:06
URL: http://shireelin.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0