LITE INFO

Idag är första dagen på den långa helgen, så skönt med lite lång ledigt nu mitt i allt ös med skolan. Känns som att alla skolor är experter på att lägga tusen uppgifter på de sista veckorna.. Nu ska jag iaf åka upp till stallet och rida Emil och Knatte, tror jag rider de båda i sommarhagen. Tyvärr är min syster på tävling idag så varken pappa eller mamma kan filma eller fota när jag rider idag. Men jag tänkte tvinga med pappa någon dag nu de lediga dagarna så att ni får se Knatte in action ;)

 Vid lunch kommer Celine till stallet och ska rida, for the first time ;) haha nej men hon har varit så taggad på att rida nu så hon får komma idag och rida på Frans lite!  Har ju min iPhone nu så kan uppdatera er hejvillt från mobilen under dagen, bra va? :D

 Btw, sen så har jag lite uppdatering om Solle att komma med. Här om dagen var killen som masserar och lasrar honom ute och sa att han kändes super bra, det var nästan gränsfall att jag inte kunde börja skritta på honom redan då, men eftersom att Solle är som han är och hoppar och far, piaffar och trippar större delen när han skrittar så ansåg vi att han får vila i 2 veckor till för säkerhets skull :)



/Elina


Kommentarer
Postat av: Matilda Nerell

Snygg bild (;

2012-05-17 @ 22:19:38
URL: http://matildanerell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0