GOOOOO VALLENTUNA

Nu är vi i bilen på väg hem. Dagen har gått väldigt bra! Jossan och Frans dubbelnollade LB och knep en 4e plats. Även för laget gick det lysande som visade vad Vallentuna verkligen går för efter gårdagens resultat med 2 nollor och 2 ute.

Först ut i laget idag var Annie på B-ponnyn Daim som satte en stadig nolla. Nästa på tur var Jossan på Frans som även dem satte en väldigt säker nolla. efter Jossan var det Aleksandra med sin C-ponny Flippe som tyvärr fick med sig ett plank som resulterade med 4 fel. Sist men inte minst var det Emma som red fina Ron. Hon var tvungen att nolla för att vi skulle komma till omhoppningen tillsammans med 4 andra lag. Såklart sätter grymma Emma den nollan som behövdes!

I omhoppningen som gick i LB+5 cm började Annie bra med en nolla och med följd av en till nolla av Jossan med Frans. Aleksandra fick tyvärr med sig 2 bommar.

Emma gick ut som sista ryttaren och då hade alla lagen ett slutresultat på 8 fel. Eftersom att man får räkna bort det sämsta resultatet så betydde det Emma hade råd med 1 pet och Vallentuna skulle gå som vinnare eftersom att vi redan hade 2 nollor.

Det är inte lätt att gå ut som sista ryttaren med det i huvudet! De fick med sig 2an som nästa alla rev men nollade resten vilket betydde att Vallentuna vann div 1 första omgången med 4 fel i omhoppningen!!

Super roligt, VI ÄR BÄST!!!(får man säga så?) och jag är jätte glad över att det går så bra för Jossan och Frans!!! :D
/Elina

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2370913/images/2012/pic_195461038.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0