UTVÄRDERING HÖLÖ

Parkering: En stor gräsplan, inte så långt från tävlingsplatsen och det funkade väldigt bra att parkera där.
 
Framridning: Eh, det fanns ingen? Man fick rida runt lite på de tomma gräsplättarna där man parkerade där det inte fanns några bilar. Underlaget var inte det bästa, lite knöligt här och var. Så travade endast runt lite försiktigt.
 
Framhoppning: Väldigt lite, hård och trång ridbana precis över "tävlings banan" Det var 2 personer vid insläppet till framridningen som släppte in och ut i tid som var skönt! Dock var det inte så jätte bra koll på de som red där inne.
 
Tävlingsbana: Lite större än framhoppningen men inte mycket, även underlaget på den banan var som en stenbotten.  Det fanns en ingång och en utgång vilket var skönt så att man inte krockade på vägen in och ut. Fina hinder, lätt och bra bana för att vara lokal.
 
Läktare: Läktare fann längst ena långsidan som var byggd i en slänt som man även kunde sitta i om man så ville. Sen kunde man även gå runt till andra långsidan om man kände för att stå. Så platser var inga problem, speciellt inte när det inte är så mycket starter och mycket folk på plats!
 
Cafeteria: Var endast där inne en gång, men det låg som en liten lada bredvid framhoppningen där man kunde gå in och sitta och äta. Var endast där inne i knappt en minut då vi var på väg hem. Men det såg ut att finnas en del olika saker att välja på vilket alltid är positivt.
  
I övrigt så tycker jag att det var trevlig personal och det hade lagt upp tövingen så gott som möjligt. Vad jag kunde se så fanns det inte så himla mycket plats att utnyttja för tävlingen så det var därför det var lite trångt antar jag.
 
Betyg: 2 av 5
 
/Elina
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0