Utvärdering Rånäs Ridklubb

Parkering
Det fanns en liten parkering för dem som var där under dagen. De som var där under några dagar hade en större parkering eftersom det var husbilar, husvagnar, hästbilar där osv.
 
Framridning
Var i ett ridhus 20x60. Stort och ljust men det var en trång ingång. Collectingring var på en gräsplätt som var väldigt ojämn och lerig.
 
Tävlingsbanan
Utomhus på en ribana. Första dagen var den väldigt bra men andra dagen hade det regnat väldigt mycket så ribanan var lerig och hade massa stora vattenpölar.
 
Cafeterian
De serverade mat under hela dagen i ett hus en bit bort från tävlingsbanan. Sedan hade de en liten cafeteria vid ridhuset där de serverade mackor, läsk, kaffe, godis, chips osv. Mycket att välja på.
 
Funktionärerna
Alla var väldigt trevliga och hjälpsamma! Det var alltid en härlig stämning och alla som tävlade var trevliga! :)
 
Övrigt
Stallet där jag stod med Braven var väldigt fint och mysigt. Tävlingsbanan och framridningen var precis bredvid stallet. De fodrade morgon och kväll i stallet, vilket var super! Det var väl ordnat och resultaten kom upp snabbt på både Equipe och på tävlingplatsen. Det var ett STORT plus att anläggningen var ljud fri! De tog även foton på tävlingen vilket också var roligt! :D
 
Betyg
4 av 5ostbågar
 
 
/Vicky

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0