DAGENS

Var as duktig imorse och red ut en liten kortis runda med Essie på Shadde som förövrigt var finfin. Åkte hem och har legat och halvsovit vid poolen hela dagen och sedan tillbaka till stallet på kvällen och red Solle. Han var fruktansvärt jobbig, red i sommarhagen på honom där han också blir väldigt pigg så idag fick vi inte så jätte bra flyt, avslutade fastän det inte kändes så bra bara för att inte starta ett bråk i onödan dagen före träning. Pussade godnatt på hästarna och sedan åkte jag och mamma till konsum och hyrde en film och köpte lite chips och glass.
-King
 
Imorgon bitti är jag uppe med tuppen igen för att rida Shadde på morgonen, tänkte skritta en lång runda på honom imorgon så att han får bygga massa muskler (det är väldigt nyttigt för dem att skritta) sedan hem och steka i solen om den tittar fram såklart. På eftermiddagen ska vi lasta in Solle i transporten och åka mot Wängan, Vi ska hämta hem Jossan imorgon och då passar vi på att ta med oss Solle dit så att han får träna lite på en gång, uber smart! :D
 
/Elina

Kommentarer
Postat av: Anonym

har jag inte förstått fel.?
har inte solero precis vart skadad, eller att du precis fått igång honom, är det inte tidigt att träna med honom och åka ut på tävligar. han kanske skadar sig ännu lättare och fortare när du har så brottom fort ut.

2012-07-29 @ 00:14:56
Postat av: Jonna

Åh Solle är så sjukt fin..!

2012-07-29 @ 08:25:21
URL: http://Munsborodarragh.blogg.se
Postat av: Annika

Fin bild :)

2012-07-29 @ 20:05:23
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Felicia Enderborg-Hästblogg

Hej har blider på dig sen du tävlade på GOtland dom är jätte fina :)

2012-08-01 @ 15:36:44
URL: http://feliciaenderobrg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0