MYCKET KLÄDER PÅ MINA ÄNGLAR

Idag är det ju måndag=inget stall för min del. Så hästarna har fått vila idag, skönt för dem. Eftersom att jag då inte kan berätta något om dagen så tänkte jag berätta om ridpasset igår på pollarna innan vi åkte på pay and jumpen.

Trots att det var så kallt så att hästarna skakade när jag körde en snabb borstning på dem så gav vi oss iväg på vägarna runt stallet. Både hästarna var klädda i DM länd täcke, ett fleece länd täcke samt deras fleece halsar, tror de tyckte att det var väldigt skönt för båda slappnade av när jag började rida. Båda två var väldigt pigga med ju längre jag red desto mer samlade blev dem och var jätte fina. Riktigt nöjd med mina änglar trots att det var så kallt och de båda var pigga! :)



Imorgon blir det träning för Arnold med Solle, sista träningen innan Södertälje så jag hoppas att det går bra! På morgonen ska jag hinna med att rida Emil och Frans så att de får köras igenom lite. Ska nog skutta lite på Frans och känna så att allt funkar som det ska, har inte hoppat honom på länge! :)

/Elina

Kommentarer
Postat av: Amanda

Blogg om hästlivet i Tyskland!

www.lifeofshowjumping.com

2012-02-07 @ 14:55:04
URL: http://lifeofshowjumping.com
Postat av: Anonym

vilken tid kommer du vara i södertäljes ridklubb?

2012-02-07 @ 17:06:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0