TRÄNING IDAG

Va iväg och tränade för Arnold idag med Solle och Jossan på Frans. Solero var väldigt jobbig idag, stark, springig och allmänt ofokuserad. Vi fick inte till något sammarbete och allt kändes bara jobbigt. Vi gjorde lite volt övningar med hinder mm. I slutet hoppade vi en 3 kombenation med två bommar mellan hindrena så att de skulle hjälpa till att stoppa honom. Han gick mycket bättre på 3 kombenationen vilket kändes skönt. Till en början var han fortfarande ganska stark men när kombenationen kom upp på 110 cm och jag rullade på den utan att bryta av emellan så lugnade han ner sig riktigt rejält och han vart samma Solle som jag haft på träningar den sista tiden. Känns super duper skönt att sluta träningen med en bra känsla. Det avgöra så mycket! :)

För Jossan och Frans gick det också väldigt bra. Det märks att det börjar släppa för dem nu och Jossan börjar hitta lite knappar. Super roligt att se, och det känns så skönt!


Nu ska jag sova och knalla upp tidigt imorgon, 2 hästar ska ridas innan skolan. Puss godnatt VÄRLDENS bästa bloggläsare!!!♥



KOM IHÅG
elinamellberg.blogg.se

/Elina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0