DAGENS PLANER

 ITSSS FRIDAAAAAAAAAAAAAAAAAY, YÄÄH.

Var bara tvungen att börja detta inlägget med ett riktigt uppmuntrade ord, nämligen fredag så jäkla skönt med helg. Så under tiden när ni läser igenom bloggen idag så får ni lyssna på denna "härliga" fredags låten! :D


Men en nackdel är det tyvärr. Det är varmt och soligt = Styltor. Jag får se hur mycket det kommer gå att rida på Solle eftersom att han inte har några snösulor, tror tyvärr inte att det kommer gå speciellt bra, så det kommer nog att bara bli en stor borstning på honom.

Emil har som tur var snösulor så honom kommer jag nog rida med i sommarhagen. Har ridit honom nu i 2 dagar som jajg inte berättat. Men båda dagarna har varit lite lalliga. Onsdagen så skrittade vi ut med Jossan och Frans och i torsdags så red vi ut med Unni med Kalle på vägarna runt stallet. Skrittade och travade lite, det var en gång som han brallade till lite. Vi travade lugnt och fint och sen så slänger han sig iväg och lite åt sidan i galopp, ni vet som om dem blir skrämda av något bakifrån. Fjantigt som det är så var det bara Kalle som frustade, haha.
 Båda dagarna har han skött sig kanoners!




/Elina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0