Fjordhäst-SM 2012

Efterlängtat inlägg? Jag vet. Men jag tror att ni förstod att det inte gick bra eftersom jag inte skrivit om det.
 
Roxi stod i en box bredvid en hingst och började därför att brunsta. När hon brunstar blir hon inte grinig utan hon blir sjukt stel i bakbenen och kan verkligen inte sätta dem under sig. När hon har stela bakben, blir hon stark. Vi hade en jäkla press på oss och jag hade FÖR höga förhoppningar. På banan var hon seg, stel och stark (vilket inte är den bästa kombinationen). Var extremt besviken pga mina höga förhoppningar.. det blev inte bättre när jag såg resultatet, 64,56%. Det blev inte äns en placering. Usch, var så besviken! Vi kunde ha gjort allt 1000gånger bättre.
 
 
 I hoppningen gick det inte bra heller. Fast jag skrattar mest åt hur det gick på hoppningen! Vi klarade grundomgången galant men på första hindret i omhoppningen la hon en svärtnit och jag flyger av! haha var vi tvungna att ha dåliga dagar just den helgen? Ville verkligen lyckas, men misslyckades. Men vi var där iaf och vi hade roligt, så det är väl huvudsaken. :)
 
 
/Vicky

Kommentarer
Postat av: Jenn

Ni är så fina iallafall!

2012-08-06 @ 06:54:21
Postat av: Linda

Hoppas du kommer igen till nästa år. Jag och min fjording tränar också mot SM/NM, dock har vi inte kommit lika långt som du och Roxi. Gå gärna in och kika på min blogg!

2012-08-06 @ 13:46:41
URL: http://dressyrfjordingen.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0