SOLLENTUNA RESULTAT

Dagen i Sollentuna har varit hemsk. Vaknade imorse och det var snö slask överallt och det snöade. Inte så himla kul kanske, försökte få resten av min familj att vi skulle strunta i det, men vart ner röstad. Det vart vi alla, av Jossan! Så iväg for vi och det gick inte att rida fram någonstans då hästarna fick styltor. Det var tom en häst som gick omkull på framridningen. Så det var direkt från transporten till tävlingsbanan där de hade chans att trava något varv och sedan hoppa fram en gång på hinder 1 och en gång på hinder 2. Det är tur att det inte var högt och att det var Majsan och Mint.

Vi struntade i LC och åkte hem efter LD+5. Resultatet har varit helt okej. Majsan levererade med en dubbelnolla, tyvärr seg och inte riktigt framme så det vart ingen placering. Mint nollade i grunden sen ramlar Jossan av i omh på första hindret. Vet inte riktigt vad som hände. Sen så hade vi då Stormpojken också som Jossan skulle testa att rida. Det är nämligen så att den grabben tjurar ut när Clara rider honom, och har gjort den senaste tiden. Jätte dum är han och Clara är verkligen GRYM på att rida så det har inget med den saken att göra. Mamma och Claras mamma pratade lite på Sundby när vi var där. De spånade i varför han har börjat tjura ut och blabla.

Det de gissade på att det kunde vara att Clara har blivit för duktig för Stormis och kräver mycket mer och vill ha honom riktigt kontrollerad. Så de pratade om att sätta upp en ryttare som inte alls ställer krav på honom och bara rider på, en liten tuff ryttare. Vi kom då på att vi kunde testa att sätta upp Jossan för att se hur han skulle bete sig. Vi hade inga förväntningar för 5 öre. Men tro det eller ej, han rullade på som ingenting idag och tyckte att det var väldigt väldigt roligt. Ingen hade väl tänkt på någon omhoppning, så när Jossan gick i mål med honom nolla så ropade jag, Camilla och Clara från läktaren att hon skulle gasa, det lät ungefär såhär: Gasa, kom igen, svääng, kööör, fortaree, gasaaa!!!. Haha, de tre vinnarskallarna alltså. Men i mål gick hon med 0+0 fel och en 3e placering. Över allas förväntningar och det var en grym insatts av Jossan som satt på honom för andra gången idag.

Nu får vi se vad som händer, vi har lite planer på g som jag inte tar upp just nu, men snart mina vänner, snart så.

Om ni vil se film och veta lite mer om hur det gått så får ni kolla in Jossans blogg- ponnybrudarnas.webblogg.se

En bild på Clara och Stormis, så fiina!!


/Elina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0