STORMPOJKEN

Pratade nyss med mamma och hon gav mig klartecken att berätta för er här på bloggen. Som jag nämde igår så ska vi lämna bort Majsan och Mint tidigare än vad som var planerat, alltså så fort som möjligt. Den största anledningen till det är faktiskt att vi ska ta hem Stormpojken-Stormis.

Både vi och Jossan kände att det skulle ge henne mycket mer att få köra 2 super fina C-ponnyer pararellt istället för att ha en A-ponny och en B-ponny som inte ger henne speciellt mycket. Majsan och Mint är 2 riktigt härliga ponnyer, men de är LD-¨LC ponnyer och de plockar rosetter som satan i de klassern. Visst är det kul att få rosett efter rosett, men för att komma någon vart så är det här rätt beslut. Sen så hänger det mycket på att Stormis kommer att ha sitt huvud med sig på tävlingar, även med Jossan.

Jag tycker att det är jätte roligt för Jossan att hon får den här chansen. Stormis är en riktigt härlig ponny med kapacitet för de högsta klasserna, om hans huvud är med.

Så, med andra ord så släpper vi taget nu om våra små änglar som får flytta till det bästa tänkbara stället där de får stanna hela sitt liv och vara TILLSAMMANS som vi tycker är det viktiga. Vi ska faktiskt dit och kolla in deras nya hem idag, spännande. Förhoppningsvis är kamean med så jag kan visa er! Vi hämtar eventuellt även hem Stormis i eftermiddag, så då är kameran med så ska ni få se den fina pojken.

Om ni undrar hur detta kommer sig så är det för att vi känner Clara och hennes familj. Jossan tävlade honom somsagt igår och det gick jätte bra, så nu chansar vi och ser vad detta leder till! :D

Här är film på Jossan och Stormis igår. Observera att det är ANDRA gången hon sitter på honom och första gången hon hoppar en bana så alla knappar sitter inte. Ingen hade en tanke på omhoppningen så när hon gick i mål srek jag, Camilla och Clara från läktaren att hon skulle gasa, det hade hon själv ingen tanke på från början, haha. Men det funkade det också.



/Elina

Kommentarer
Postat av: Joanna B

Snäääälla Elina kan du skicka bilderna? :D [email protected]



taaaaaaack ;)

2012-04-15 @ 19:24:22
URL: http://capirossin.blogg.se/
Postat av: Maya

Tycker att hon är jätteduktig! Nog ett klokt beslut, även om det är jobbigt att skiljas från sina små ponnys :)

2012-04-16 @ 08:20:48
URL: http://mayawaldenstrom.wordpress.com
Postat av: Esther Järvling

Ser jätte fint ut! Hon är så duktig Jossan! haha låter super roligt när ni ba gasa sväng haha ;)

2012-04-16 @ 14:58:32
URL: http://estherjarvling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0