tävlingen igår

Tävlinge igår med braven på Rimbo, gick väl helt okej tycker jag. På framridningen var han jätte fin! Då kunde han nästan inte gå bättre, för tillfället. Han var jätte fin direkt, så jag hade inte behövt rida fram så länge, för han blev ganska seg inne på banan. När han inte går fram, så kommer han lätt bakom lod och det var precis det som hände. Så jag fick ju bara 62,7%, det gör inget, han var lugn och skötte sig så jag är nöjd! :)

Han är alltid min prins! ♥

Pappa tog bara foto när jag precis börja rida och då rider jag honom alltid väldigt lugnt så att han blir avslappnad. Så det är ingen riktig tävlingsform på bilderna! Sen märkte jag att täcket låg snett på första bilden, tur att jag tog av det precis efter. ;)


/Vicky


Kommentarer
Postat av: Linn

Jag var med i din klass och red Bailey! Jag och min kompis gick fram till din pappa på framridningen och pratade med honom, vi sa att han skulle hälsa lite grejer till dej från oss! :)

2011-10-24 @ 17:35:28
Postat av: SHUNi- hästblogg

Gud så fina, jättefina knoppar med :D

2011-10-24 @ 20:35:31
URL: http://shuni.blogg.se/
Postat av: Katrine

Tyckte det såg prydligt ut Viktoria! :) Såg väldigt samspelt ut! Har samma problem med Casper när han segar ur så stoppar han in nosen. Men det blir bättre med tiden :)

2011-10-24 @ 21:49:40
URL: http://ponnyprinzarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0