film från msvb

Ni ser på 5an hur han river en underbom, tack vare det så trodde jag att jag rev ett hinder eftersom att det lät som det. Sen så stog banpersonalen för ett hinder, är faktiskt lite stolt att jag lyckades lägga honom rätt trots den cirkusen som blev :D Sen avslutade jag min ritt efter 8an då jag fick reda på att jag var nolla. La volt och hoppade omhoppningen, som ni ser så drar Solle ganska rejält så får kämpa med att få runt honom i huvud taget.


Kommentarer
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

haha herregud det där måste vara den sötaste och piggaste ponnyn jag sett i hela mitt liv haha :D vad ger du den där kanonkulan! min skulle kunna behöva lite :D

2011-05-03 @ 21:20:14
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: Miiikkiiz

Tror han var ganska taggad? ;d

2011-05-03 @ 21:37:34
URL: http://miiikkiiz.blogg.se/
Postat av: Terese

Vilken fin ponny! Hade bara en liten fundering. Det ser ut som att du släpper på tempot rätt reält i omhoppningen, är det inte bättre att försöka rida samma "lugna" tempo som i grunden? Eftersom han är så pigg tycker jag de vore bättre att sträva efter att få honom lugn både i grund och omhoppning innan man gasar på för fullt. Men det är ju svårt att veta om det är så bara genom att titta på en film. Vill inte va negativ eller så, men tänkte de vore skoj att veta hur du tänker :-)

2011-05-03 @ 22:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0