Vinn en gästbloggning och få hundratals fler läsare

Nu har ni chansen att vinna att få gästblogga här på våran blogg! Vi lottar ut 6 gästbloggningar och ger 1 till Leonora, alltså så kommer 1 gästbloggning upp i 1 veckas tid varje dag, roligt va? :) För att vinna gästbloggningen så skriver ni en kommentar här nedanför varför júst du vill blogga här. Ganska lätt för att få hundratals fler läsare! Ni kommer sedan få en kommentar på eran blogg om ni vunnit, då får ni skriva ihop ett inlägg, helst inom 1 dag och sedan mejla till [email protected] .

/PL

Kommentarer
Postat av: jennifer

skulle jäättte gärna vilja gästblogga på eran blogg, grymm blogg, diggar er stoort, <3

2011-07-12 @ 17:17:02
URL: http://liivetmedponny.blogg.se/
Postat av: Ebba

Jag skulle jättegärna vilja vinna, för just nu är min kompis bortrest, och allt känns bara tråkigare utan henne för uppdateringen blir inte lika bar och därför är det inte så många läser per dag heller, och tack så mycket för eran fina blogg!<3

2011-07-12 @ 17:27:52
URL: http://´pponnybrudar.blogg.se/
Postat av: Denice

Jag är med! Skulle vara jätte kul att gästblogga hos er! För då skulle jag kanske få fart på min blogg! :)

2011-07-12 @ 17:34:46
URL: http://Deniice.se
Postat av: natalie.

Jag skulle jätte gärna vunnit för att just nu har jag bloggtorka om vad jag ska skriva om, och ni har ju en del läsare , som säkert skulle kunna ge massa tips om vad jag ska skriva om. :) Sen så är det kul att få gästblogga på en sån fin blogg! :)

2011-07-12 @ 17:35:22
URL: http://teambp.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag skulle inte vilja vinna för att eran blogg är stor och jättebra. Haha, ja eran blogg är superba, men det är inte därför man vill vinna ju ? :P



Jag vill i alla fall vinna för att jag har alltid gått min egna väg. Jag bryr mig sällan om vad folk tycker, jag försöker sätta mina egna spår istället för att gå i andras. Och jag vill att lite fler folk ska få upp sina ögon för mig ;)



Plus att jag nyss gått igenom en jobbig process, förlorat min ponny, en jävla massa pengar, förlorat kompisar m.m. och helt och hållet förlorat mina föräldrars förtroende för mig. Just för att jag råkade slinta på min blogg.

Jag fick helt enkelt börja om från början och nu har jag tappat endel läsare på vägen.. Och för att bygga upp allt som jag förlorat behöver jag några som kan pusha mig på vägen.. ett par läsare till!



Hade varit awesome om jag fick denna chansen ;)

2011-07-12 @ 17:38:53
URL: http://baraacarro.blogg.se/
Postat av: Carro

sen tycker jag inte ni ska acceptera kommentarerna..

jag tror att så många kommer att kolla på dom andras och bara försöka skriva bättre och hitta på massa, Jag tycker ni ska ha dom för er själva så ni får ärliga svar ;)

men ni bestämmer ju :P

2011-07-12 @ 17:40:21
URL: http://baraacarro.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hej! Jag vill hemskt gärna gästblogga hos er eftersom jag verkligen älskar er blogg och jag själv har inte bloggat speciellt länge. Jag ska börja sprida min blogg och det vore en perfekt start att få gästblogga hos er! :)

2011-07-12 @ 17:52:33
URL: http://karlbergs.myshowroom.se
Postat av: Emelie

Skulle vara jättekul att få gästblogga hos er eftersom att er blogg har så många läsare o så är ni så grymma på att blogga ! Skulle vara kul att få ta del av den här bloggen , om ni fattar ! Sedan rider ju victoria för oss ( täbyryttarsällskap) vilket är kul då jag rider på klubben & jobbar på Täby ryttarcenter :D



Riktigt bra blogg, fortsätt med det här så kan ni bli riktigt stora i bloggvärlden !

/ Emelie ( www.tabybrudarna.blogg.se)

2011-07-12 @ 18:18:50
URL: http://tabybrudarna.blogg.se/
Postat av: vilma

hej! jag skulle vilja gästblogga hos er för att ni har grymt mycket läsare, och för att kunna berätta lite om timjan! Vi har lite dålig statistik just nu så den skulle absolut behöva gå upp en braa bit! :)

/vilma http://skimmelmupparna.blogg.se

2011-07-12 @ 18:55:55
URL: http://skimmelmupparna.blogg.se/
Postat av: emelie

Jag skulle vilja gästblogga hos er för att Victoria har 2 jättefina dressyrponnys Jag har fått massor av tips av Vicki i dressyren pga av att jag själv har en smäcker liten fjording :) Och Elina har jag fått massor av tips vad gäller hoppningen! :)

2011-07-12 @ 19:06:28
URL: http://dressyrekipagen.blogg.se/
Postat av: Emma - horses and canon eos 500d.

Hade ju varit jättetufft att få gästblogga hos er! Tycker ni är två otroligt duktiga ryttare med en bra och schysst inställning, kepp going! :)



Varför vill jag gästblogga? För det första hade det ju som sagt varit jättetufft. För det andra så Har jag inte sådär jättemånga läsare. Inte för att min blogg är världens intressantaste men kanske för att statistiken inte är den högsta? Dessutom hade det varit ett kul sätt att få presentera sig för andra och även få berätta lite om sitt liv, vad bloggen handlar om osv. Alltså är det vad jag skulle gästblogga om :) Och såklart mina pollar!

2011-07-12 @ 19:12:20
URL: http://emmajjoo.blogg.se/
Postat av: Ellen :D

Jag skulle bli JÄTTEGLAD om jag fick gästblogga hos er då vi behöver några mer läsare vi har haft bloggen i 4 månader men som högst har vi haft 33 bloggläsare :( och sen när vi har haft bra stateskit typ 2-3 dar så har vi 3-5 läsare om dagen i en vecka :( det känns ju meningslöst att blogga när typ inga läser den har typ 3-6 "fasta" bloggläsare som själv står mig väldigt nära :) <333 vill ju ha en blogg som folk läser inte bara äsch jag orkar inte ;) hoppas ni förstår :) // Juniorryttarnaa :) <33

2011-07-12 @ 19:30:05
URL: http://juniorryttarnaa.blogg.se/
Postat av: maja simonsson

hej, jag skulle vilja vinna för att det skulle vara jur grymt som helst att gästblogga på eran blogg.

Har läst den sen ni startade den och läser den

flera gånger varje dag. Ni är två av mina största

före bilder:D Båda verkar otroligt snälla och goa.

Skulle vilja lära känna er båda. Eran blogg är bäst.

Skulle va kul att få fler läsare till min blogg också efter som den inte är så stor:D

men mest av allt så skulle jag vilja att ni ska

'veta att ni är bäst :D

2011-07-12 @ 19:44:18
URL: http://bloggenommittlivsomryttare.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Hej, jag skulle vilja gästblogga hos er för att jag älskar er blogg och för att ni har mycket läsare. Jag och min kompis har en ganska nyuppstartad blogg som vi inte riktigt har fått fart på än. Det är inte lika kul att blogga om man inte har så många läsare vilket leder till att man inte uppdaterar lika bra.



2011-07-12 @ 19:54:12
URL: http://ponnitjejer.blogg.se/
Postat av: tilia

Jag skulle vilja vara med, bara för att lixom :)

2011-07-12 @ 20:16:40
URL: http://upgrademe.blogg.se/
Postat av: Irma

Jag vill vinna en gästbloggning därför att jag älskar att blogga, och har väl några läsare, men min blogg har inte blivit "upptäckt" än och skulle vilja det då dom läsare jag har (70st ungefär haha) säger att dom älskar min blogg och att den är bra osv. Så om jag skulle få gästblogga skulle fler upptäcka min blogg hehe ^^

2011-07-12 @ 20:20:16
URL: http://irama.blogg.se/
Postat av: Tess

jag skulle gärna vilja gästblogga för visa folk att man ska skita i vad andra tycker då jag har haft det tufft runt min ponny av folk som sagt han inte går och rida, vi kommer aldrig komma nån vart.



Sen kommer vi och kommer 2a i en dressyrtävling! Så med mitt gästbloggsinlägg vill jag vissa era läsare att det viktigaste är kärleken till ponnyn!

2011-07-12 @ 20:22:34
URL: http://egnaponnysar.blogg.se/
Postat av: Telloooo :)

Jag tkr att jag ska få gästblogga för att, eeehm jag älskar eran blogg och min bloggi behöver lite läsare och för att jag känner dej elina och sen red jag ju lilla pompe, Pompeji när han stog hos Johanna. Bra motevering, men ändå :D

2011-07-12 @ 20:40:09
URL: http://estelleholmberg.blogg.se/
Postat av: HANNA

jag eller vi skulle jätte gärna villa gästblogg på eran blogg. våran blogg är ganska ny och har inte så mycket läsare. de känns inte så kul att blogga när de är typ bara runt 10om dagen. men vi blogga jätte mycket och är runt på andra bloggar och så. plus en skit grym blogg!

2011-07-12 @ 20:42:24
URL: http://maxam.blogg.se/
Postat av: Lina Jonsson

Skulle vara grymt häfftigt att vinna en på eran blogg! Ja menar på en sån stor blogg, det är ganska liten chans att man vinner då ! men hade varit jätte kul att få¨upp sin statestik och kommentarer om dom nu kollar in och stanner kvar då, ne men det skulle vara super kul och häfftigt ! :D Hahhaha !

2011-07-12 @ 20:46:50
URL: http://ryttareochhast.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vill blogga på eran blogg för att eran blogg är väldigt spännande och lärorik både i hoppning och dressyr:)

Ni har en riktigt grymm blogg vill jag säga:)!

2011-07-12 @ 20:58:33
URL: http://ponniilovers.bloggplatsen.se
Postat av: Elise

ojojoj, shit vad kul det skulle vara att få gästblogga på eran blogg!! nog för att ni har en av sveriges bästa bloggar och de skulle va kul om ja fick lite fler besökar ;) Hahah. jaja, ni är iaf två grymt duktiga tjejer, och om jag skulle få gästblogga här- ja då skulle jag bli ÖVERLYCKLIG!

jag vet inte riktigt mer vad ja ska skriva ?? ni verkar iaf vara två helt underbara människor.

hoppas nu av hela mitt hjärta att jag vinner :D

2011-07-12 @ 21:01:12
URL: http://eliisevogniild.blogg.se/
Postat av: Dressageponys

det skulle vara jätte roligt att få gästblogga hos er för att lite fler folk ska nappa på ens blogg, känns ibland som man bloggar för ingenting, skulle vi vinna denna gästbloggning skulle det betyda mycket för oss, och förhoppningarna om fler läsare finns ju då! vi vill verkligen satsa på vår blogg och det skulle verkligen vara ett bra framsteg om vi vann detta!

2011-07-12 @ 21:01:37
URL: http://dressageponys.blogg.se/
Postat av: Theres

Åh va kul! Jag skulle jättegärna vilja gästblogga här eftersom eran blogg är grymt bra och jag skulle gärna vilja ha lite fler läsare eftersom det inte verkar komma några av sig själv haha :) Vore jättekul att skriva om ridskolan jag rider på och hästarna där eftersom dom flesta med stora bloggar har egna hästar ;)

2011-07-12 @ 21:17:42
URL: http://enbuskes.blogg.se/
Postat av: Wilma

Jag skulle jätte gärna villja göra det :D



jag måste tillägga att du och Braven är fantastiska ihop och ni kommer säkert rida sm nästa år det slår jag vad om. Hihihi, och Elina jag tycker du och solle år grymt snygga på hoppbanan. Inte så många hoppryttare som får det att se så snyggt ut. HAHA taskigt mot de som inte gör det men så är det ju ;D

Låter som världens fjäsk fast det är ju faktiskt sant ! :)

2011-07-12 @ 21:19:13
URL: http://teamponnydressyr.blogg.se/
Postat av: E

2011-07-12 @ 21:20:01
Postat av: ElviraNordin

Hejsan!

Jag skulle vilja gästblogga här för att just nu så har vi typ mellan 10-20 st besökare per dag vilket inte känns så bra:P

Jag har försökt gjort allt för att få flera besökare och nu så såg jag det här och blev över lycklig och skyndade mig för att skriva en liten kommentar :D

Det skulle ju vara super kul att få gästblogga på just eran blogg!:DD



Det var allt för mig:D

2011-07-12 @ 21:24:52
URL: http://tvaponniiryttare.blogg.se/
Postat av: Malva Hansson

Följer er blogg varje dag och tycker bara den blir grymare och grymare! Hade varit coolt om jag skrev på den någongång+ att vi hade behövt fler läsare till våran blogg då det sänkts mycket senaste tiden.. Kolla gärna in våran blogg www.trelleborgsryttarna.blogg.se

kram!

2011-07-12 @ 22:00:24
URL: http://trelleborgsryttarna.blogg.se/
Postat av: Betty

Jag skulle jätte gärna vilja gästblogga på eran blogg för att den är bäst! och för att vi behöver få mer läsare! Sedan skulle det bara vara allmänt kul :P

2011-07-12 @ 22:07:16
URL: http://remoont.blogg.se/
Postat av: Ninni - en satsande ridskoleryttare

Hej!

Jag skulle gärna vilja vinna en gästbloggning för att jag vill självklart ha mer publicitet till min blogg. Min blogg http://pauliinanilsson.blogg.se även kallad "En Satsande Ridskoleryttare" är en blogg som sticker ut eftersom jag är en ridskoleryttare som tävlar upp t.om. på regional-nivå men vill självklart högre.

Just nu har jag inte jätte många läsare utan det skulle vara lite roligare att dela med sig av min vardag och visa att ridskoleryttare kan! :)

2011-07-12 @ 22:45:18
URL: http://pauliinanilsson.blogg.se/
Postat av: matilda

Rolig tavling!

Jag skulle vilja vinna för att jag läser eran blogg minst två gånger om dagen. Och jag blir grymt sugen på att blogga. Men man måste ju kämpa för att få läsare. Men det är så tråkigt att blogga för 3 läsare per dag. Och då glöms bloggningen och bloggen. Jag skulle komma bättre igång om det faktiskt var några som läste.

Ni ägeer! :)

2011-07-12 @ 22:48:02
URL: http://matildaochester.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Kommentera gärna , jag vill dock inte ha reklam eller något kränkande bland kommentarerna , tack <3

Hej! Ja skulle jätte gärna vilja gäst logga hos er, min blogg handlar oxå om ponnyer och jag har en fjording som tävlar höga klasser i körning, hopp och dressyr!

2011-07-12 @ 22:49:38
URL: http://teammr.blogg.se/
Postat av: jossan

jag(vi) är med...

jag (vi)vill ha en gästblogg för att få upp statestiken :D

eftersom det mest är jag som bloggar och det är svårt att komma på bra och läsvärda inlägg på sommaren och så....



P.S kan inte ni gäst bloggapå min (våran) blogg när jag ska på kk ska på ridläger vecka 30 och måste då fixa massor med tidsinställdainlägg....



P.S 2

http://ljusdalsryttarna.blogg.se/2011/july/blogg-tavling.html#comment



var gärna med, ni kan vinna en tecknad bild

2011-07-12 @ 23:00:40
URL: http://ljusdalsryttarna.blogg.se/
Postat av: Natalie

Det skulle vara jättekul att få gästblogga hos er.

Tänker inte sitta o smöra för att gästblogga men det hade varit en stor ära. Jag läser eran blogg dagligen och har gjort det sen den startade :) Superroligt att följa era liv och se vilka framsteg ni gör.

2011-07-12 @ 23:04:47
URL: http://hoppryttare.wordpress.com
Postat av: Julia

Hejsan!

Jag skulle väldigt gärna vilja gästblogga här på er blogg. :)

I.o.m att jag själv inte har någon egen blogg men jag har en bdb vid namn twua. Jag håller på med NH och engelskridkonst. Det skulle vara kul med en gästbloggare som gör något helt anorlunda än att rida dressyr och hoppa.

MvH Julia

2011-07-12 @ 23:09:42
Postat av: Sarah

Jag slulle vilja gästblogga för det skulle varit riktigt kul. :) Har seriöst ALDRIG vunnit någon bloggtävling ,gästbloggning eller liknade och vet inte hur många jag varit med i....Så snälla ponilovers :)

2011-07-12 @ 23:11:38
URL: http://teamphoto.webbblogg.se
Postat av: Patricia

Jag skulle vilja gästblogga hos er för att ni har en grymt bra blogg och eran blogg är ju bäst så det skulle vara stort att gästblogga på eran blogg! :) Jag har följt eran blogg sedan ni startade den i december 2010 och jag läser den flera gånger om dagen.



Jag skulle bli JÄTTEglad om jag fick gästblogga hos er! :D Och att man får massa nya läsare är ju ett stort plus! <3



Älskar eran blogg, kram patricia! <3

2011-07-12 @ 23:46:15
URL: http://patriciaaigaa.blogg.se/
Postat av: josefine /mia

vi vill vara med ,för att vi vill gärna få mer läsare efter som våran blogg har blivit seriöst igångsatt igen och sen har eran blogg så seriösa inlägg och förklarar så bra i beskrivningarna derför är det många som följer er blogg som vi också gör :) och det skulle vara jätte kul att gästblogga på en större blogg !!!!!!!!! <3

2011-07-12 @ 23:54:42
URL: http://hoppmupparnaa.blogg.se/
Postat av: Essie

För ni två är så jävla sköna! Gå och rid min ponny nu elina förfaaaann <3

2011-07-13 @ 00:22:42
URL: http://essiecederroth.blogg.se/
Postat av: Essie

För ni två är så jävla sköna! Gå och rid min ponny nu elina förfaaaann <3

2011-07-13 @ 00:23:34
URL: http://essiecederroth.blogg.se/
Postat av: isabell & frida

Vi vill vinna en gästbloggning mest för att visa vilka vi är!

Vi har en nystartad hästblogg som innehåller våran vardag, träningar och tävlingar.

Vi tycker att våran blogg är intressant just för åldersskillnaden på oss och att vi är en ponny och en storhästryttare.

Kram Isabell & Frida

2011-07-13 @ 00:31:47
URL: http://topriiders.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag skulle vilja vinna för att först måste jag säga att ni är grymma och jag följer er varje dag flera gånger om dagen, man tröttnar aldrig. så det skulle vara en ära att gå gästblogga här! helt klart. Men så skulle jag vilja visa att våran lilla blogg finns och gärna få ihop lite fler läsare, tack för en otroligt blogg. kram johanna på stallkompisaar

2011-07-13 @ 02:07:26
URL: http://stallkompisaar.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag vill gärna gästblogga här, dels för att visa min blogg som inte har så många läsare, berätta om mig själv och livet på ridskola i 6-7 år, och hur jag sedan gick över till att rida en buskille på tre år! (nu fyra år.) Det vill säga hur jag hanterade det från första början osv. Tips till andra, och massa sånt där! Ni avgör, men jag hoppas såklart på det bästa! :)

2011-07-13 @ 08:22:53
URL: http://eeliinl.blogg.se/
Postat av: Ina Ögren - Ponnyskruttarna

Jag har väl egentligen ingen mer anledning än någon annan till varför just jag skulle få gästblogga här... Men har mycket att säga, både om er och om annat, och det skulle vara väldigt roligt att få sin röst hörd inför så många läsare! :D Så ja, det är väl min anledning, men varför jag skulle ha mer rätt att vinna än någon annan, det vet jag inte... ;)

2011-07-13 @ 11:24:04
URL: http://ponnyskruttarna.wordpress.com/
Postat av: Fanny

Jag skulle vilja gästblogga på er blogg för att den är enormt bra. Den är typ den enda bloggen jag läser dagligen ♥. Ni ryttare är sååå otroooligt duktiga med era hästar, ni vet precis hur ni ska göra mm.....

Ni är riktiga hästmänniskor, ni verkligen lägger ner tid och pengar på era djur.

JAG ÄLSKAR ER BLOGG TJEJOR ♥

2011-07-13 @ 11:41:01
URL: http://dressyrmuppen.bloggplatsen.se
Postat av: Amalia

Jag skulle gärna vilja gästblogga på eran blogg eftersom att jag skulle vilja skriva ut till människor om hur det är att längta efter en egen tävlingsdebut, då ridskolan jag rider på är mest dressyrinriktad och jag brinner för hoppningen. Det är jätteorättvist eftersom dressyrryttarna ofta går före oss andra. Jag har ingen aning om hur jag annars ska kunna skriva om det så att många läser, så det skulle vara jättekul om jag fick göra det!

2011-07-13 @ 13:13:53
URL: http://muwisthebest.blogg.se/
Postat av: Felicia

Skulle vilja gästblogga hos ef eftersom jag ser upp så otroligt mycket till er! Elina rider otroligt bra och har en helt FANTASTISK häst! Typ drömhästen du solero.

Victoria, hon har tagit en fjording som vad jag vet inte hade gjort särskilt mycket innan till så otroligt höga tävlingar o mästerskap, med bra resultat dessutom.

You go girls!

Kram Felicia

2011-07-13 @ 15:53:06
URL: http://remoont.blogg.se/
Postat av: Tina :)

Jag har en tuff tid just nu då min ponny titt som tätt drabbas av olika skador. Först var det en revbensskada och därefter överbelastning på ett framben till följd av dålig skoning. Nu har han drabbats av knäledsinflammation och har blivit behandlad för en andra gång. Om jag tittar tillbaks på det senaste året så har Masterpiece varit skadad i 2/3 av det. Oturen tycks förfölja oss... Men fastän att jag använder mina bästa ponnyår till att promenera med en skadad häst, så har jag aldrig gett upp hoppet om att han ska bli bra.



Jag skulle vilja använda den här chansen till att dels peppa folket där ute om att aldrig ge upp(vilket jag för tillfället är expert på!) och dels till att kanske själv kunna få lite uppmuntran.



Vilken otrolig chans ni ger här, hoppas verkligen ni ger den till någon som förtjänar den. Även om det inte blir jag, så uppskattar jag den möjlighet ni ger :)

2011-07-13 @ 16:01:41
URL: http://tinahansen.devote.se
Postat av: Pernilla

Jag skulle mer än gärna vilja gästblogga hos er, berätta om mitt liv och dela med mig av allt gott och ont som jag bär på. Kommer snart förlora min bästa vän, vill berätta om hur det gått till och bara skriva ut för några som kanske kanske kanske bryr sig och kan hjälpa mig gå igenom den här perioden som kommer vara för evigt.



Hare bra!

2011-07-13 @ 16:15:12
URL: http://gorillanpernilla.blogg.se/
Postat av: josephine

skulle vara så hiiiimla kul att få gästblogga här! det är en grym blogg och jag skulle även vilja ha fler läsare för ibland känns det som man bara bloggar för ingenting...

skulle betyda mycke!

ha det bäst! :D

2011-07-13 @ 17:08:18
URL: http://sportrytttarna.blogg.se/
Postat av: Elin

2011-07-13 @ 22:08:14
Postat av: Elin

Jag skulle vilja gästblogga på eran blogg för att ni är sjukt duktiga ryttare som jag ser upp till! Skulle vara så jävla ballt att gästblogga här. Även om jag själv föredrar hoppningen kan jag ägna flera minuter åt att läsa era dressyr inlägg (och såklart alla andra inlägg ;-) Ni är helt enkelt grymma och det skulle vara fett stort att gästblogga här! Ni är bÄST! :D KRAM

2011-07-13 @ 22:12:26
URL: http://clasonochryhnell.devote.se
Postat av: Jonna

Hej vicky och Elina! Jag gillar eran blogg väldigt mycket och ni är mina, vad ska man säga (?) "Bloggar idoler" xD Det skulle vara väldigt stort för mig att få gäst blogga i eran blogg o.O Jag har själv aldrig vunnit någon gäst bloggning förut och har aldrig gjort det så det skulle bli lite nytt för mig ;) Och jag behöver värkligen flera läsare xD Aja, det var väll det jag har att säga!



Grym blogg<3



//Jonna

2011-07-13 @ 22:14:49
URL: http://munsborodarragh.blogg.se/
Postat av: Julia Hörnfeldt

jag skulle jättegärna vilja gästblogga här för att jag har alltid hast braven som min brömhäst, och solle är bara för underbar ! :D jag beundrar er och ser upp till er och jag vill en dag bli som ni<3 väldigt kort men jag tror ni förstår hur mycket dethär skulle betyda för mig ;D<3

2011-07-14 @ 00:29:51
URL: http://horzeteam.blogg.se/
Postat av: Schlossar&Ramström

vi skulle jätte gärna blogga här !! Kram'

2011-07-14 @ 00:54:04
URL: http://tavlingsungdomar.blogg.se/
Postat av: Matilda hamner

Heej!

Jag heter matilda och min ponny dick tracy. Vi tävlar dressyr mest med massor av framgångar samt motgångar. Jag kommer nog skriva om hur man ska ta motgångar på rätt sätt för att komma till stjärnorna. Själv hade jag jättesvår med motgångar när jag börja tävla och kunde gråta i dagar. Jag fick hjälp av min tränare hur jag skulle tacklas med det. Nu är jag en målinriktad tjej som satsar mot stjärnorna i ponnydressyr men vågar möta motgång och visar att ridning inte alltid är perfekt!



Skulle vara grymt kul att vinna en gästbloggningoch jag skulle verkligen lägga near tid på att skriva inlägget! Btw har stor

respekt för er tjejer och era snygga ponnysar :)



Kramar Matilda hamner

2011-07-14 @ 16:25:29
URL: http://ponnyprinzarna.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag skulle vilja gäst blogg på eran blogg för jag har fått grymt mycker inspration och jag älskar dressyr men jag älskar även hoppning, och båda ni har givit mig massor av tips och massor av bra ridövningar! :)<3

2011-07-14 @ 16:26:48
URL: http://ponyworld.blogg.se/
Postat av: Matilda hamner

Heej Vicky och Elina!



Jag heter matilda hamner och min c-ponny heter Dick Tracy. Vi tävlar dressyr mest med massor av framgång samt motgångar. Jag kommer nog skriva om hur man ska ta motgångar på rätt sätt för att komma dit man vill. Själv hade jag jättesvårt med motgångar när jag börja tävla och kunde gråta i dagar. jag fick hjälp av min tränade hur jag skulle tacklas med det. Så nu är jag en målinriktad tjej som satsar mot stjärnorna i Ponnydressyren men vågar möta motgång och visar att ridning inte alltid är perfekt! Sen så kommer jag självklart skriva om mig och Dick och våra bästa framgångar inom ponnydressyren.



Det skulle vara grymt kul med en gästbloggning och jag skulle verkligen lägga ner tid på ett läsvärt inlägg! Btw jag har stor respekt för er tjejer med era ursnygg ponnysar :)



Kramar Matilda Hamner

2011-07-14 @ 18:22:26
URL: http://ponnyprinzarna.blogg.se/
Postat av: Fanny K

Hej! Jag hade velat gästblogga hos er för att jag tror att jag kan ge något till era läsare. Jag tror att jag kan få dem att öppna ögonen för hingstar i tävlingsammanhang, hur "utmobbade" vi hingstryttare kan bli samt hur risktagande andra ryttare kan vara i dessa sammanhang.



Tror det kan bli en intressant läsning! Dessutom hade det varit kul att få skriva lite om Pompay, welshcob hingsten jag tävlar! En underbar ponny på många sätt :D



/ Fanny

2011-07-15 @ 00:07:07
URL: http://shinyriders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0