utvärdering av roeckl

Tänkte göra en snabb utvärdering utav dessa populära roeckl ridvantar. Har själv haft ett antal sånna vantar och gillar dom skarpt. Jätte sköna och man glider inte i dom, roligt också att det finns ett stort utbud av färg. Nackdel är att bara efter något ridpass så spricker dom och går sönder där man håller tyglarna. Det finns även sommar vantar och vinter vantar. Dvs ofodrade och fodrade. Tycker att det är bra eftersom att man även kan använda ett par snäppet varmare även på vintern. Tycker även att priset är högt för dessa vantar när kvaliten inte är den bästa.


Har även ett par ladies sun. Dom är väl i princip likadana som dom andra. Båda är jätte sköna och båda har kass kvalite och slits ut väldigt fort. Även roligt med dessa vantar är att dom har nät på ovan sidan vilket gör att man inte får fula ränder av handskarna på sommaren. Vilken idée va. Tycker priset är för högt för dessa också pga av kvaliten.


Kommentarer
Postat av: EMILIA SVEDLIND

anmäl dig till dagens blogg hos mig http://emiliamjaaou.blogg.se/2011/april/dagens-blogg-avslutas-9-april-2011.html#comment, lottar ut vinnaren som får en bildlänk högst upp i menyn i en hel vecka! du anmäler dig bara genom att komentera "jag är med" :D

2011-04-09 @ 11:16:37
URL: http://emiliamjaaou.blogg.se/
Postat av: Amanda

går inte att se dessa bilder heller..=( hehe, det e bara dina bilder som inte går å se..

2011-04-09 @ 11:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0