RESULTAT SÖDERTÄLJE LÖRDAG

Båda hästarna har skött sig kanoners idag!

Frans
Han kändes jätte fin! Provade för första gången att även hoppa honom utan nosgrimma, inte så smart på tävling, men han var jätte fin utan den. Så han kommer troligtvis få skippa den hedanefter. Iallafall så var han pigg och drog tag i hindrena. Kom i botten på 3an och 11an i omhoppningen men det löste sig. Frans gjorde vad han skulle och vår tid räkte faktiskt till en seger trots att det inte kändes så fort. Men det var kul, bra start på tävlingsåret med honom! :)

0+0 fel Seger
 

Solle
På framridningen och framhoppningen var han väldigt spänd och springig, men ju längre jag red desto mer slappnade han av. Väl inne på banan så gick det jätte bra trots en spänd och stark polle. hinder 1-5 gick jätte bra, sen efter det så vart han lite stark och sög tag i hindrena. Nollade iallafall grunden men sen i omhoppningen så vart det ett litet missförstånd på första hindret så det vart ett pet. Eftersom att jag vill ha bra rundor med Solle nu så hade jag ändå inte tänkt att satsa och kommer nog inte göra det imorgon heller och vi går till omh då! :)

0+4 fel

 

För jossan gick det också bra, hon hoppade somsagt LC på alla 3 pollarna och dubbelnolla med alla. Med Majsan kom hon 4 och knep den sista placeringen och mint kom hon dumt nog 5a med, alltså precis utanför. Frans gjorde även han bra ifrån sig och nolalde och kom 5a, Grattis till dem! :D

BTW, fick en fråga om hur vi kunde få med oss 4 hästar. Vi tog 2 transporter! :)

/Elina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0