Hör på nu gott folk!

Har fått många kommentarer här på bloggen om vem jag är varför jag bloggar här och det tänkte jag ta och skriva här och nu, så nu hoppas jag att ni läser  igenom det här inlägget noga, noga! ;)
 
Det är jag som är Elinas lilla syster, mitt namn är Josefine Mellberg och jag är 13 år gammal, alltså född år 1999. Jag älskar popcorn och hatar vinter (y) Jag är en hoppryttrare som rider för bästa Vallentuna rk! Jag rider på mina underbara C ponnyer Frans och Stormis (det står om dom här nedanför) Utanför ridningen så gillar jag att vara med mina vänner, men det är inte ofta det finns tid över för dom. ;)
 
 
 
(Ni har säkert hört om Frans och hur bra han är här på bloggen förut, men kör en liten presentation ändå! )
 
Frans är en connemara född 00, världens snällaste och bästa ponny, han är HELT oslagbar! Han ställer alltid upp på sin ryttare så länge man rider han rätt! Han svänger upp till nästa hinder i en omhoppning innan du hunnit blinka. ;) Frans är Elinas gamla ponny och dom två tillsammans passade som handen i handsken! Dom startade MsvB ihop med 4 fel, vilket är sjukt bra gjort då Frans är väldigt skraj om sig och hoppar inte om inte allt stämmer! Jag och Frans har startat LA men målet är att starta MsvB i sommar! :) Frans är en underbart fin ponny, men han är väldigt svår riden (jag vet att det ser hur enkelt som helst ut när Elina rider han) men du måste sitta på han själv för att förstå riktigt hur svår han är. ;)
 
 
Stormis är som sagt också en Cponny, han är svensk ridponny som är född år 2001, Stormis är en charmig liten krabat med en personlighet man bara måste älska! Jag köpte honom för, om några månader, 1 år sen, vi har tillsammans startat LA med ett sur pet på sista hindret! Stormis är en liten ponny med en stor kapacitet, många tränare tror på honom och tror att han kan gå hela vägen till toppen, och även så gör jag! Stormis har inte bara stor kapacitet i hoppningen, utan även i dressyren, han har ett maffigt steg och en snygg form, jag har startat dressyr en gång på honom, och måste säga att det gick rätt bra, så får se om jag gör om det! ;) 
 
 
Och varför jag bloggar här, jo det är för att, som ni säkert har märkt, dom har usel uppdatering! Så dom undrade om jag ville hjälpa till att blogga, och ja det ville jag såklart. :)
 
om det är något mer ni undrar om mig så kan ni fråga det på frågestunden som jag snart kommer att ha! :D
 
/Jossan 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0