REFLEX BENSKYDD OCH BOOTS

Som ni vet så fick vi för ett tag sedan reflex benskydd och boots från Horze för att prova på. Vi har nu provat dessa under en period och vi båda är väldigt nöja med dem.

Bootsen
De är gjorda i mjukt material och sitter bra på hästarnas hovar. De är smidiga att sätta på och av och i mjukt material så de är mjukt för hästen i karleden och undviker skav. Vi har provat att pulsa genom snö med bootsen på och de sitter som en smäck, vi har provat att ha dem på i hagen om man skulle vilja det och de sitter även fast där. De är gjorda i neon oranga tyg så att man syns bra oavsett om det är mörkt eller ljust ute. På över och nedre kant sitter det reflex runt om så att man syns bra i mörkret också. Även Horze texten är skriven i reflex.



Benskydden
Benskydden är även dem gjorda i mjukt material med en tjockare innersida om hästarna skulle slå ihop benen. Eftersom att de är så mjuka så formar de sig direkt efter hästens ben när man sätter på dem, alltså en utmärkt passform. Vi har användt oss av dessa benskydd när vi rider ut då de sitter väldigt bra på hästens ben, mjuka och behagliga. Dessa skulle jag rekomenda starkt om man tycker att det är knöligt att försöka sätta reflexer över benskydden mm. Vi har provat att pulsa genom snö med dessa också och även dem sitter som en smäck.




Kom ihåg att det är viktigt att använda reflexer även nu på våren, trots att vi går mot ljusare tider!

Om ni är sugna på detta reflex set som vi har från Horze så kommer ni inom kort tid kunna tävla om ett set här på bloggen. Håll utkik!


/Elina

Kommentarer
Postat av: Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Åh, dessa vill jag verkligen tävla om!

2012-03-01 @ 21:45:17
URL: http://ohjuliet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0