godnatt svenska folket

Nu har jag packat och grejat inför morgondagen, det blir en lång resa som vi beräknar kommer ta ca 7 timmar, sen blir det stopp på det. Som ni kanske förstår så kommer inte uppdateringen bli den allra bästa i helgen, men ni får helt enkelt stå ut. Som jag nämnt tidigare så finns det inte så mycket motivation från varken min eller Victorias sida att fortsätta med bloggen men vi försöker. Så därför tänker jag inte sitta och stress göra tidsinställda inlägg för att hålla er uppdaterade när jag vet att jag verkligen behöver sova så mycket som möjligt. Anser att tävlingen är viktigare än bloggen nu. Så nu vet ni! :)

Hörs när jjag har tid sen, datorn föler med så det kanske blir lite uppdatering från bil resan iallafall. Och om inte så har jag ju faktiskt min mobil så ni kan få lite uppdatering utan bilder! :)


/Elina

Kommentarer
Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Den bilden är så härlig :)

Lycka till i helgen :D

2011-07-23 @ 00:44:33
URL: http://lizzylover.blogg.se/
Postat av: Amanda

vilken fin bild :)

2011-07-23 @ 01:14:51
URL: http://amandahed.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej. Tänkte bars säga attdet skulle vara otroligt synd om ni la ner bloggen eftersom den är så himla läsvärd och det står alltid något intressant! Både ni skriver också väldigt bra, och det gör bloggen mycket mer proffsionell!



Och såklart har ni väldigt fina ponnys som ni rider jätte bra!

2011-07-23 @ 08:53:52
Postat av: Daniela

Vilken ras är Solero?:D

2011-07-23 @ 16:44:35
URL: http://powerpony.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0