uppfattning

Hej alla läsare! :D

Vi skulle vilja fråga er en sak, vad har ni fått för uppfattning om oss genom bloggen? Vi skulle gärna vilja veta hur vi uppfattas, man vet ju aldrig vad just ni tycker. ;)




/Victoria & Elina
PL

Kommentarer
Postat av: Ina Ögren

Victoria: Du verkar väldigt snäll och trevlig! Du verkar också ha väldigt rolig humor och verkar vara lite knasig så ;) Du verkar också vara väldigt ambitiös och pressa dig själv mycket att prestera bra. Men du verkar också vara lite lugn och försiktig av dig, kanske inte så mycket attityd.



Elina: Du verkar vara lite mer kaxig än Vicky (absolut inte på ett dåligt sätt, att vara kaxig kan också vara bra)! Du verkar även du ha väldigt höga krav på dig själv. Men du verkar vara lite mera pang på typ, på både gott och ont. Sen så har jag fått intrycket av att du kanske är lite flummig och galen när du är med dina vänner ;) Även du verkar snäll och trevlig! Och du verkar vara motsatsen till blyg :)



Ni verkar båda två vara jättesnälla goa tjejer :) <3

2011-12-22 @ 12:44:46
URL: http://inaogren.blogg.se/
Postat av: Esther

jag tycker att ni är duktiga ryttare båda två! och har mycket fina hästar! och är inte sånna osm går runt och skryter om att de har så fina hästar och allt!

2011-12-22 @ 13:46:00
URL: http://estherjarvling.blogg.se/
Postat av: Felisia

Vilken hjälm har du? (Victoria)

En john whitaker eller charles owen :P? :)

2011-12-22 @ 13:58:47
Postat av: maja

jag tycker att eran blogg är intressant att läsa om. ni har varierande inlägg och mycket fina bilder på era ponnys. dels är jag lite mer dressyrintresserad, men du elina verkar ju vara hur duktig som helst inom hoppningen! jag uppsattar er verkligen! :)



ps. era ponnys är hur vackra som helst och det syns att ni verkligen älskar dom!

2011-12-22 @ 14:26:53
Postat av: Julia W ( T E A M R Y T T A R N A )

Haha, tycker det är riktigt roligt att rätt så många tycker att du & jag är lika Victoria, haha :)

2011-12-22 @ 21:33:34
URL: http://teamryttarna.blogg.se/
Postat av: Karin

tjena mellan mitten bena!

hej hopp pillesnopp

okej, seriöst nu. nej men jag så fort jag läste igenom er fråga hur vi uppfattar er så kände jag mig tvungen att svara. har du någonsin känt att jorde kommer falla under dina fötter om du inte följer ditt hjärtas röst? haha skoja bara, vem har inte det lixxom? aja, ni verkar vara jättesnälla. huvudet på skaft och ni verkar veta vad ni vill. om ni vill ha en ostmacka så väntar ni inte på att ta den utan springer till köket, tacklar alla på vägen så att de flyger ur vägen likt loppor i en hönsgård, fortsätter in i köket och svär åt alla somn försöker stoppa er. jävla pussys! bara lixxom!!! hahah ni fattar vad jag menar. om ni inte gör det..tja, ja det behöver vi inte gå in på. hur som helst så är ni jättesympatiska och fina människor som bryr sig om oss och era hästar.

tack och hej leverpastej

ps: vicky, ta inte det här negativt, men du kan ibland verka lite aggresiv. tänk på de yngre läsarna och vårda språket lite, TACK

2011-12-22 @ 21:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0