ALLA BLOGGAR SOM EXISTERAR ÄR INTE ENS BRA

En sak som jag tänkt på är att det finns typ inga bra bloggar kvar? i alla fall inte hästbloggar. Asså det känns som att inget håller i längden och att för några/något år sedan var det mycket bättre och större utbud av just hästbloggar men vad har hänt nu? Typ ingen finns kvar. Tänkte dra några Exempel från de största bloggarna då. Vi kan tillexempel börja med dressyrmupparna då som legat i topp alla år, en blogg alla ville vara ''bättre'' än. Men nu? Den står typ stilla, även fast Ingrid (hon heter så va??) bloggar fortfarande så är det svårt att fylla bloggen med häst relaterat och det är mycket allt möjligt i den nu. Linn verkar ju ha lagt bloggen på hyllan. Vart har hon tagit vägen? Ingen blogg som jag finner intresse i längre, eller har iof aldrig gjort det heller haha men vet att den varit mycket populär.  Sen då, skvallerbloggen ponnysanning kanske? haha oj  vad den blivit dålig, förut var det bara om kända bloggare som skvaller togs upp om och det var KUL att läsa bloggen. Men nu skrivs det ju bara om en massa B bloggar som ingen vet vad det är för någon? vem bryr sig om det liksom, inte ens kul eller intressant så nej den bloggen har också gått ner sig rejält. Team SL och alla andra parbloggar har splittras och drivs på egna håll. Genne ser man ju inte alls längre medan Linns #nukickarviigångdenhärdagen #klackarnaitaket hets hörs överallt och man får ont i huvudet, haha. Nellies blogg är ju inte heller någon ren hästblogg längre utan skriver nästan mer om mode nu? Dock är väl hon populärare än någonsin? Cred till henne som är så ung och så driven, men ack så gnälliga inlägg hon gör om saker och ting. Hon är ju ''känd'' vad förväntar hon sig?
 
a jag vet inte, vi splittrades ju också mitt i allt det här men se, nu har vi börjat blogga igen. dock inte lyckats åstakomma så mycket inlägg men vi håller på och smider planer mohahahha ;)
 
 
/Elina
 

Kommentarer
Postat av: Therese johansson

Har aldrig vart inne på eran blogg tidigare så vet inte riktigt hur ni är som personer osv men när jag läser dehär känns de bara som ett stort inlägg med provocering?
Linn mår ju dåligt av någon anledning så de är inte särskilt konstigt att hon är "off" när de gäller bloggen.
Nellies häst är skadad och den andra står på vintervila, blir inte särskilt mycket häst då? Vet inte om du bara ville provocera eller om du faktiskt tyckte alla dessa saker, men detta va nog i såna fall ett av alla Nellies "gnällinlägg" :)

2013-12-21 @ 09:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0