TRÄNING IGÅR

Halloj! Har suttit och pluggat hela kvällen så har inte haft tid för bloggen riktigt. Var i stallet imorse och gick en promenad med Solle och Shadde, Jossan och hennes kompis Nora skrittade ut på Frans och Stromis i eftermiddags.
 
Tränade igår med Frans och Shadde för Ann (Liwing) som gick bra med båda två. Har ju inte hoppat Frans för tränare på väldigt länge men det kändes bra i vilket fall som, lite ringrostiga men det löser sig. Vi tränade på lite svåra vägar och att lära oss att länga galoppen på hästarna vilket Frans har ganska svårt för. Det var ett avstånd som Frans normalt fick in 6-7 galopp språng på men skulle ha 5, så fick smacka på honom en jäkla massa så att han klarade det på 5 med rätt avstånd, men vi klarade det :D I slutet fick vi hoppa en liten bana på kanske 105 cm som inte var några problem :)
 
Hoppade Shadde direkt i gruppen efter så det vart lite stressigt. Han gick väldigt bra i slutet, men det tar ett tag innan han blir varm i kläderna så att säga, och under den tiden är han inte någon hit. Men gud vilken blivande stjärna det där kommer att blir alltså, finns inget vek i honom för 5 öre, bara jag är med och styr och smackar så hoppar han i alla lägen. Faktum är att vi inte fått något stopp ännu *peppar peppar* Men seriöst, den där hästen har DET och är guld värd om man vill ha bra självförtroende. Perfekt första stora häst med andra ord, även fast han bara är 6 år gammal.
 
 
Om det finns någon av er läsare i Stockholms området/ nära Ekerö som skulle vara intresserad av att träna/prova träna för Ann så har mami lyckats få ihop så att hon nu kommer ut till Ekerö varannan vecka på onsdagar. Känner du att det skulle vara intressant så kontakta min moder:0733484024 för mer information om grupper osv.
 
/Elina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0