Beskrivning av mina hästar

 
För det första, tack så mycket! Jag tänkte att jag kunde svara på det här i ett inlägg eftersom det kan ha kommit nya läsare och sen för att jag ska ha något att skriva här på bloggen! ;)
 
Brave Heart är en valack född 2003. Han är en korsning mellan Morgan och Welsh. Han har en väldigt stark och egen personlighet, han är en riktig energiknippe som är lekfull, positiv, nyfiken, levnadsglad och vänlig men har ett jäkla humör i mellan åt. Braven kan verkligen lysa upp min dag bara genom sin närvaro. Han är så speciell och så söt på något söt-fult sätt. Det finns inte ord nog att berskriva honom, han är verkligen one in a million.
 
Roxelina är ett fjording sto född 1999. Hon har en egen och riktigt fin presonlighet, hon är så vänlig, busig och underbart snäll. Hon kan dock vara lite envis och ett jäkla matvrak! Roxi har världens finaste ögon som skiner och hon strålar av glädje. Jag och hon har delat många fina minnen under våra 5,5år tillsammans. Hon är min andra halva och min bästavän.
 
 
/Vicky

Kommentarer
Postat av: anna

tack för svaret hehe, kan ni inte berätta om Solle också han är så jäkla fin, såg film när ni hoppade och jädrar vad han trycker på :)!

2012-11-05 @ 21:57:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0