RESULTAT

Resultatet idag med Emil har varit helt okej! i 90 cm så stoppade han på 1an, bara för att, sedan hoppade han den oc hoppade resten av banan fram till 6an där han stannade ytterligare en gång, efter det så hoppade han det sista. Vi gick runt med 2 stopp och 1 pet. Eftersom att det var clear round så fick jag göra en omstart vilket jag givetvis gjorde, och han rullade runt banan utan problem, så den andra rundan vart en nolla!

I 95 cm så var han ganska trött, en ny bana och dessutom en mur. Han hoppade 1an utan problem vilket var bra med tanke på att han alltid brukar lägga en nit på 1an, på 2an gjorde han 2 stycken fjantiga och väldigt onödiga stopp, suck, men på 3e försöket så hoppade han vilket kändes väldigt bra! Han rullade på 3, 4, 5 och 6 som var mur, kan ni tänka er, Emil hoppade muren utan problem. Dock så hoppade han så stort på den så fick inte riktigt tag på honom efter och det var en banan sväng till 7an och han fattade inte riktigt att han skulle hoppa så han stannade/sprang på sidan. Så i den klassen vart vi ute, men jag är nöjd ändå, han hoppade första hindret och muren vilket var målet. Synd med fjant stoppen på 2an bara.

Linnea var även med och fotade, yeeey. Så om ni var på hufvudsa och tävlade så kan ni kika in på hennes hemsida http://www.catchthemoment.n.nu/ :)



/Elina

Kommentarer
Postat av: Ebba :D

Superfin design! Vem har gjort den/har ni gjort den? :D

2012-05-05 @ 19:43:23
URL: http://northons.blogg.se/
Postat av: blahdhddh

visa bilderna då!! :D

2012-05-05 @ 21:18:01
Postat av: Dennie

+ en utskällning av domaren för att du spöade och sporrade hästen lite för mycket va...

2012-05-06 @ 13:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0