Resultat Mantorp + Bilder

Resultat Fredag:

 

 


FEI ind. mästerskapsprogram - Han var jätte fin på framridningen och jag hade en väldigt bra känsla. Allt kändes väldigt bra när jag gick in på banan (i ridhuset). Men när de skulle stänga dörren, så gnissla den och det lät väldigt högt, Braven blev jätte rädd och hoppade runt och blev jätte spänd. Jag var tvungen att rida programet trots att han var så pass spänd och stressad. Ibörjan var även musiken låg och hördes knappt, men helt plötsligt när jag kom nära den där högtalaren så höjde de volymen väldigt mycket. Braven blev rädd av det och ännu mer spänd och var så resten av programmet. Vi fick 60, 57%

 

 

FEI Lagtävlansprogram - På framridningen var han han stressad då det blåste storm. Jag hade huva på honom men det hjälpte inte ett dugg. Han hatar verkligen blåst, det har jag märkt hemma, han blir spänd, stressad, superkänslig och får ett jäkla humör. Inne på banan var han ju desamma då den klassen gick utomhus. Så där fick vi också bara 60, 17%.

 

 

Resultat Lördag:

 

 

FEI ind. mästerskapsprogram - Klassen gick utomhus men det var superväder med sol och värme! Jag hann inte rida fram så länge då jag skritta ut en sväng och glömde bort tiden lite, haha. Men han var rätt avslappnad och det kändes helt ok. På banan var han likadan så jag bara red igenom programmet och försökte hålla honom i ett lungt tempo, hålla honom avslappnad och lydig, och jag försökte rida så korrekta vägar jag kunde. Men det blev en hel del missar. Vi fick 63,9%, två av domarna gav mig över 65%.

 

 

FEI Lagtävlansprogram - Klassen gick inomhus. På framridningen hade han ett jäkla humör så jag visste inte hur det skulle gå, det kändes inte bra inför klassen. Väl inne på banan, så travade jag direkt ner längst ner i ridhuset för att han inte skulle reagera när de stängde ridhusdörren. Jag var väldigt trött och Braven med, så jag tänkte bara att vi skulle rida igenom programmet så bra vi kunde för tillfället. Jag tycker själv att det gick helt okej om man jämför hur det kändes de andra klasserna på meetinget! Vi satte även alla enkla bytena, vilket vi aldrig gjort förut. Vi fick 66,239%, en av domarna gav oss 70%! :D

 

 

Är rätt nöjd över meetinget ändå, vi tävlade bland några av de bästa ponnyerna i Sverige! Vi behöver mer rutin, både jag och Braven. Om ett år, då kan jag lova att vi är uppe och slåss om vinsterna och placeringarna! Att tävla nationellt redan iår och ta placeringar, är mer mycket mer än vad jag kunnat hoppats på. Trots allt är det bara iår som jag har tävlat aktivt med Braven och för fem veckor sedan startade vi vår första nationella tävling. :)
/Vicky

Kommentarer
Postat av: Amanda

ni är så fina!:D

2012-05-20 @ 12:00:55
Postat av: Filippa

Grattis till placeringen! Synd att han var så spänd i de andra programmen bara, men det är bara att kämpa och komma igen - Du rider riktigt bra!

2012-05-20 @ 12:15:49
Postat av: Anonym

Ni är så duktiga!!

Men jag tycker det ser ut som om braven har blivit tunnare..

2012-05-20 @ 15:18:50
Postat av: Klara

Åh, herre vilka fina bilder! :)



Btw, så älskar jag knopparna! Skulle vara otroligt roligt och bra om du ville filma när du gör dom så vi kan kolla, vet dock att du har massor i skolan, kämpa på med det!



Eran blogg äger!

2012-05-20 @ 15:49:39
URL: http://minponnytid.blogg.se/
Postat av: Malin

Kämpa på Victoria!Du har gjort ett grymt bra jobb med honom på kort tid :)

2012-05-20 @ 17:21:25
Postat av: Anonym

Vad kul att det går så bra för er, det har ju verligen lossnat! :D Du sitter så fint och det ser mjukt och trevligt ut! :))

2012-05-20 @ 18:28:49
Postat av: Anna

Så himla fina! Det har verkligen lossnat för er, det börjar gå undan! :D

2012-05-20 @ 20:14:38
URL: http://annalundineriksson.blogg.se/
Postat av: Ida

You go girl! Men se lite glad ut :)

2012-05-20 @ 21:29:54
Postat av: Anna

Gud vad fin han har blivit på senaste tiden! man ser att ni verkligen har hittat varandra. Sjukt imponerande. All lycka till i framtiden, du är så sjukt duktig!!!

2012-05-20 @ 21:34:09
Postat av: Rebecca

Han ser ut som en helt annan ponny nu än med Linn. Men det behöver inte vara något negativt alls tror jag! Han såg mera hög ut och 'paketerad' ut, de var verkligen extremt fina men jag tror att din mjuka ridning och all ditt grundarbete kommer, inom sin tid, ge en bättre ponny än den du fick hem! Kämpa på, man ser att han är svår :)

2012-05-21 @ 09:23:22
URL: http://rebeccashafranov.blogg.se/
Postat av: Maria

Oj vad fin han blivit, ni verkar ha hittat varandra på riktigt nu!!

2012-05-21 @ 13:01:16
URL: http://www.epihippus.com
Postat av: Sofi

Hejsan! Jag hittade precis hit till dig och Braven, och det är ju så kul att se massa bilder på honom! Jag red in honom en gång i tiden och startade hans allra första tävling, men då var han bara 3 år och endast riden i några månader! Men lika snygg då som nu är han! En otrolig skönhet! Kul att det går så himla bra för er! Pussa på honom från mig om han minns mig ;)

2012-05-21 @ 22:32:05
Postat av: Emma

Oj så snygg han blivit =) !!

2012-05-22 @ 16:32:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0