RÄTT SVAR

Ja det var ju inte så himla många som gissade rätt, endast en person faktiskt och det var Sofia. Tyvärr har hon  ingen blogg. Rätt svar var en röd Animo kavaj. Hittade en begagnad nästan helt oanvänd till ett bra pris så jag passade på. Jag vet att jag inte har de rätta färgerna på mina hästar för en röd kavaj EGENTLIGEN (fux och isabell) men jag har alltid sagt att när jag köper en stor häst så måste jag ha en röd kavaj. Så när jag ändå snubblade över en så passade jag på, och det kan faktiskt vara vääldigt fint med rött ändå! :) Sen kan jag säga att jag vart extra sugen när min syster köpte en så det var även det en anledning.

Kavajen passade perfekt vilket är ett extra plus i kanten. Kändes lite onödigt att gå och betala 4000:- igen för en kavaj så till er som vill ha en animo kavaj men inte vill betala fullt pris rekomenderar jag att hålla koll på hastnet eller någon annan sida efter vad som kommer upp, smidigt, billigare och bra. Dock ska man vara försiktig så att man inte råkar ut för en lurare.

 Jag har betalat HELA kavajen för mina EGNA pengar.


/Elina

Kommentarer
Postat av: Malin

Tjusigt! :) Jag tkr allt att man kan rida med rött även fast man har de färgerna på sin häst, bara inte hästens utrustning är röd. ;)

2012-05-17 @ 16:46:51
URL: http://spotlighten.blogg.se/
Postat av: Esther

Massa bilder uppe från en tävling som jag var med och fotade på. Kika gärna in och säg vad du tycker. :) http://estherjarvling.blogg.se/2012/may/tavling-del-1.html#comment

2012-05-17 @ 20:04:41
URL: http://estherjarvling.blogg.se/
Postat av: Matilda

Svar: Men tack Elina! Va snällt av dig :) Jag saknar dig! Vi träffas ju aldrig :( <3

2012-05-18 @ 21:04:21
URL: http://matildanerell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0