INGET SOLVALLA IMORGON

Jag saknar att rida min stjärna såå mycket att det inte går att beskriva. Det gick så jäkla bra och jag började förstå hur jag skulle rida och Solis var bättre än vad han någonsin varit. Så synd att det här skulle hända nu..

 

Vi hade en grym kiopraktor ute idag till honom. Han brukar fixa trav hästar värda miljoner vardagligen. Han sa att Solle hade en rejäl överansträngning pga att han hade någonting på vänster sida som han nu fixade till. Han har belastat höger benet för att jämna ut det hela och därav överansträngt sig på höger sida. Vi kommer nu att ha massör och ta ut honom en gång i veckan och han kommer även att få laser behandling 1 gång i veckan tills han är frisk nu. Även när han är frisk så kommer han att underhållas med detta, dock inte riktigt lika ofta. Det kan ta 1 vecka till flera månader. Hoppas att det går så fort som möjligt!

 

OBS; jag var inte med idag när han var där utan det är mamma som har försökt att återberätta därav att jag inte riktigt vet så noga själv.

 

Vi skulle egentligen in till Solvalla med honom ímorgon för att kolla igenom honom igen, men vi struntar i det och kör på den här metoden istället! :)

 

Det känns jätte bra och jag hoppas att han läker snarst möjligen! :D


/Elina


Kommentarer
Postat av: Fabbi

sv: tack :D haha hörde att du går i samma klass som min jobbiga bror ;)

2012-03-13 @ 19:00:28
URL: http://hopptjejerna.myshowroom.se
Postat av: Ida

Hette kiropraktorn Micke och kommer från Karlstdad?

2012-03-14 @ 21:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0