SOLLES FIXIDE

Solle har någon sån här grej för sig att suga på tungan på något vis(??) Alltid när man står och pysslar med honom så sänker han ner huvudet och snurrar och suger på tungan . Hahah, han är verkligen söt när han gör så, ser ut som en lite bebis typ. Han har alltid gjort så sen han kom till oss och jag antar att han gjort så tidigare också.
 
Lyckades fota honom idag när han höll på med sin lilla grej. Har era hästar också något sådant för sig? :)
Och sen en bild som visar att han är normal också! :D
 
/Elina

Kommentarer
Postat av: elise

Å han är så himla fin!! :)

2012-07-13 @ 15:29:06
URL: http://eliisevogniild.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag vet en häst som ser retard ut. Han suger in kinden typ och snuttar på tungan och allt han äter även plaketter och plankor. Det har troligtvis med att han skildes försnabbt från sin mamma tror man. :). Ialla fall snuttandet.

2012-07-13 @ 19:34:06
Postat av: carro

har haft 3 hästar, alla 3 har haft något slags tix, eller vad man ska kalla de. Pony, min förra, tuggade jättejättemkt på bettet, han kunde lixom inte sluta, han tuggade i panik nästan. Vi kollade upp satt de inte va nå fel i munnen eller på bettet. Men han fortsatte hela tiden. Sen Kita, hon sträcker fram huvudet & står & gapar bara. Haha. Sedan Hitten, när man rider är de som att han först släpper ner underläppen & drar åt sej den igen, fast snabbt så det blir som ett gluckande ljud. Lite svårt att förklara haha ;)

2012-07-13 @ 23:28:13
URL: http://yomacaflobow.blogg.se
Postat av: Jennifer

Min häst slickar med baksidan av tungan haha tex när hon slickar på en saltsten :s , och min kompis häst suger på godisar som om de är typ en karamell xd

2012-07-14 @ 11:01:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0