PAY AND JUMP

Har somsagt varit på Kärsgatan idag och hoppat en Pay and jump på Emil, 70 och 80 cm.  Hade väl inte så höga förhoppningar då jag vet om att han är väldigt tittig och oryttinerad. I 70 så stannade han 2 ggr, 1 gång på 1an och 1 gång på 3an. Han var väldigt vinglig och gick emot lite till en början. Ju längre banan gick ju bättre sug fick han mot hindrena. Han kom väl på att de inte skulle hoppa upp och bita honom i fötterna ;) Inte den vackraste rundan, men han gick runt banan iallafall vilket var duktigt av honom! :)

I 80 cm så sög han tag i hindren på ett helt annat sätt. Han var verkligen jätte duktig! Tyvärr så slarvade han med bakbenen på 2an så han rev det, men ser inte det som något riktigt fel på honom faktiskt. Jätte kul att det gick så bra sen, inte ett enda stopp i 80 klassen. Han kom inte perfekt på alla hindren men det får vara så till en början nu.

Ridhuset är ganska trångt och banan var inte den bästa, så det var ganska svårt att få med hela honom runt i de tajta svängarna, men det bra.

Ewa som pratade sa det när jag hade ridigt 70 klassen "Bra Elina, du kör runt en hel Silja båt här".

Pappa missade att filma första hindret, men det var en oxer på långsidan ner. Filmen börjar när jag rider upp mot 2an. Juste på sista hindret hoppar han mig ur sadeln också.


/Elina

Kommentarer
Postat av: Natalie

Haha shit vad stor han såg ut att vara :D

2012-01-15 @ 17:02:28
URL: http://hakkila.wordpress.com
Postat av: sandra

tittade på två andra filmer på dig o solle, den ena hette LA+5 0 fel vinst och den andra MSVB varberg ridport ponny cup kval.. han verkar vara väldigt på mot hinderna och ibland hoppar han dig ur sadeln.. han är väldigt snabb och hoppar lite innan en del hinder

varför gör han de?

blir din mamma eller pappa oroliga på en del tävlingar när han gör så?

solle är verkligen en jättefin ponny! :)

2012-01-15 @ 19:45:28
Postat av: Annelie

Va roligt! Stor häst ;)

2012-01-15 @ 20:02:25
URL: http://allroundryttarinnan.blogg.se/
Postat av: Julie

Jag var också där. Red inte men var där med mina två kompisar som båda red 90 cm. Men guuud vad stor han är! Har ju sett han tidigare på bild/film men fattade inte att han var SÅ stor! Men fin! Hann inte säga hej till dig (inte för att du vet vem jag är) men du red verkligen jättebra och er blogg är så fin :)

2012-01-15 @ 20:23:38
URL: http://hastfjollor.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej Elina! Pappa filmade när jag hoppade, och han filmade även när du hoppade 70. Så om du vill ha den filmen så är det bara att säga till!

Kika gärna in på min blogg :)

2012-01-15 @ 20:53:38
URL: http://maliinz.blogg.se/
Postat av: Natalja och ridtravaren Hillbilly :)

Väldigt stor och fin häst! såg ut att ha en riktigt härlig galopp :)



Ni har en såå fin blogg och underbara ponnier!

2012-01-15 @ 23:06:30
URL: http://ltotheove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0