hej

Det känns som det bara är Elina som bloggar just nu.. Men jag har lite stressigt i skolan och det här med gymnasium vill jag inte ens tänka på. Sen så håller jag på att bryta ihop pga en sak jag inte kan berätta, jag orkar inte vara stark längre.

Allt är bra med hästarna. Vi hörs kanske senare. :)



/Vicky

Kommentarer
Postat av: Ina Ögren

Alla har vi köriga perioder i livet, men det löser sig! Glöm aldrig det.

2012-01-14 @ 02:00:55
URL: http://inaogren.blogg.se/
Postat av: Malin

Ussh de va inte kul att höra:/ Just nu kanske det känns jobbigt och hårt men de kommer garanterat bli bättre om ett tag. Glöm inte att du har värdens bästa lyssnare som står i stallet. Man kan alltid gråta ut hos dom och det finns inget mer tröstande än att känna en varm mulle i nacken.

Vi bara tillägga att du rider sjukt bra och har världens finaste pollar!

2012-01-14 @ 02:11:21
URL: http://mrjs.myshowroom.se
Postat av: Cicci

då är vi två att inte palla va starka mer, du klarar det!

2012-01-14 @ 07:34:54
URL: http://ciccisofia.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Skulle ni kunna tänka er att vara med på en iintervju som läggs upp på pownieskvaller?

Om ni vill delta skickar jag frågorna via mail :)

2012-01-14 @ 09:27:38
URL: http://pownieskvaller.blogg.se/
Postat av: Lina

Du är så duktig Vicky, jag beundrar dig jättemycket! Det kan inte vara lätt att få så mycket press på sig som du har fått med Braven, men jag tycker du är superduktig! Ta hand om dig!

2012-01-14 @ 11:00:16
Postat av: anonym

Hej, hur känns det att Linn skriver att hon saknar Brave Heart så mycket? & att hon gråter sig till söms varje natt? Tycker ni inte att hon går lite för långt... nu när du äger henne och att hon ska deppa om att hon sålde honom på sin blogg? Tycker att det är konstig stil att skriva att man har ångrat att man sålde en häst.... det får ju dig att verka dålig på nått sett? Även om du rider SKIT BRA Vicky! :)

2012-01-14 @ 11:14:01
Postat av: Hanna

Tråkigt att höra. Men det mesta brukar ljusa upp efter ett tag. Förövrigt så måste jag säga att det är en supermysig bild! Jättefin verkligen!

2012-01-14 @ 12:05:37
URL: http://haner.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag har också en väldigt jobbig period just nu i livet, man försöker ju verkligen hålla humöret uppe, alla tror att man är så pigg och glad, men det är man inte! Just nu har detta med skolan att göra, men du kanske har nåt annat. Men du, det kommer bli bra, försök att vara stark även fast det är svårt!



Förresten, tycker du rider superbra, du och Braven passar varandra riktigt riktigt bra! Jättefin bild på er också!



Kram!

2012-01-14 @ 12:44:00
URL: http://emeliecassegard.devote.se
Postat av: En irriterad DM-läsare

Vicky, jag vill säga en sak. Och det är att jag tycker det är GRYMT taskigt av LINN som äger sveriges största hästblogg att skriva så som hon gjorde igår om Braven.



Braven är DIN häst nu, inte hennes. Om hon nu inte släppt honom så kan hon faktiskt hålla det utanför bloggen, för så ELAKA kommentarer som folk postar så borde Linn veta bättre.



Du och Braven behöver bara tid, sen är ni uppe på toppen precis som Linn och han. Hallå, Linn hade honom i ett antal år, och du har precis haft honom i ETT. Ni har ändå utvecklats grymt mycket på den tiden.



Ärligt så verkar det ju på Linn som att hon vill att folk ska skriva elakt för annars hade hon ju skyddat dig och Braven från hennes blogg.



Jag tror dock att Braven trivs mycket bättre hos dig, HAN ser ut att må prima och det är ju det Linn borde bry sig om. Inte vara själviskt och tänka på SIG SJÄLV vilket hon verkligen gör när hon skriver så på Sveriges största hästblogg.



Vicky du är en grymt duktig ryttare som förtjänar att folk är på DIN sida gällande detta, för så snäll, försiktig och duktig som jag upplever dig genom bloggen så förtjänar du inte sån här SKIT. Jag kan själv tänka mig hur jobbigt det måste va att ha köpt en elitponny som nästan alla vet vilken de är, och sedan bara få höra att han va finare innan. Det är så grymt elakt av folk!



Kort sagt, jag ser verkligen upp till dig och tycker att kärleken mellan dig och Braven är det viktiga, INTE vad ni presterar i nuläget. Ni kommer dit en dag, det syns. MEN GE INTE UPP! Utan visa istället alla idioter + Linn att du också kan. För det vet jag!



Alla kramar och hjärtan till dig!! <3<3<3

2012-01-14 @ 14:38:55
Postat av: Madde

Tror absolut inte att det var elakt menat av Linn men med det som Braven och Linn hade tillsammans så förstår jag om det alltid kommer saknas en bit..just Braven!Även fast han verkar ha det toppen hos dig Vicky som verkar helt underbar med dina hästar!

2012-01-14 @ 15:55:20
Postat av: alva

Jag tänker inte skriva att Braven mår bättre eller passar bättre hos dig än hos Linn, för det har varken jag eller någon som kommenterar, inte bevis på. Alltså säger jag varken bu eller bä.

Jag förstår att du tycker det är jobbigt att hon skriver så, det stod aldrig i annonsen att det här kom på köpet - men du ska inte ha dåligt samvete eller må dåligt över det. Du vet varför Linn sålde Braven och så är det, det är självklart att du inte rider honom på SM-nivå första året du har honom, för att inte tala om hans långa skadeperiod. Det tar flera, flera år att komma upp dit och bara för att du har en ponny som många vet vem det är ska inte du behöva ta någon skit.

Försök att låta bli att tänka på de som kommenterar SKIT, för de varken läser din blogg eller nånting, utan slänger bara ur sig saker. Jag tror säkert att Linn får komma precis när hon vill och hälsa på och rida honom en sväng, precis som att du säkert skulle låta henne ha honom ett par dagar.

Ha INGET dåligt samvete, kän INGEN press på nånting, allt tar tid och det kommer bli bra. Känns det inte bättre/blir inte bättre, tycker jag du ska försöka skriva av dig lite, funkar det inte, prata med Linn. Det är mina råd till dig.

Kram på dig! <3

2012-01-14 @ 17:12:14
URL: http://alvadrommar.wordpress.com/
Postat av: Emma

kan inte du fixa ett inlägg om när du var o provred braven, och typ lägga upp några bilder från när du provred? :D

2012-01-14 @ 17:46:50
URL: http://ponnyflickornas.blogg.se/
Postat av: Madde

Självklart ska du inte må dåligt för du har verkligen världens finaste pony <3

2012-01-14 @ 21:11:23
Postat av: Anna

Vicky, du värkar en underbar tjej som tar hand om braven jätte bra. Han verkar verkligen trivas hos dig, och det borde du vara glad för! Jag vet inte hur Linn tog hand om honom, och hur han mådde där. Men dock tycker jag också att det var extremt taskigt att Linn skrev så. Hon borde stötta dig, och säga i sin blogg att dem ska SLUTA skriva elaka saker. För det är inte du värd. Men jag tror inte att hon menade att det skulle bli såhär, men tyvärr så blev det så.



Jag förstår att Linn måste sakna honom, för det gör man om man mister någon som man verkligen älskar med hela sitt hjärta. Jag vet själv hur det känns, då min hund dog för 2-3 månader sedan. Och jag tror att hon inte menar något illa.



Men mejla henne, ta kontakt med henne och fråga. Fråga ifall det var meningen att detta skulle hända? Eller om det bara var ett stort missförstånd. Men jag fattar hur det känns. Jag har haft ett jobbigt liv. Jag vill inte gå in på några fler detaljer, men man kan säga att jag mådde dåligt i 7 år. Och jag är 13 nu, och mår toppen.



Och Vicky, om du läser detta, vill jag bara säga, Jag tror på dig. Du kommer lyckas en dag. Ge aldrig upp.



Peppe cry, not because they're week, it's because they've been strong for too long.



Jag önskar dig alla lycka. Så, lycka till nu. And stay strong, forever and ever. ❤

2012-01-14 @ 22:57:37
URL: http://sweetponilife.blogg.se/
Postat av: sandra plate

2012-01-15 @ 01:08:41
URL: http://sandraplate.blogg.se/
Postat av: sandra plate

Stå på dig!

jag tycker du är grymt duktig som har tagit dig an en häst som Braven! låt dig inte stampas på pga småungar som anser vissa är gudar osv.

just inlägget Linn skrev här senast, visst de va klumpigt. Men förhoppningsvis menade hon inte något annat mer än aatt berätta att hon saknar Braven. Styrkekramar!

sandra

2012-01-15 @ 01:12:24
URL: http://sandraplate.blogg.se/
Postat av: Noora

Du är stark Victoria! Och du ska veta att du rider Braven sjukt bra, fast vissa säger andra vägen! kämpa på <3 Hoppas du e tbx snart igen! :)

2012-01-15 @ 15:38:15
Postat av: Amanda

Jag måste bara säga att jag beundrar dig verkligen, du är sjukt stark som orkar hålla humöret uppe även om alla slänger skit på dig och snackar om att du inte kan rida braven o allt!Du gör ett otroligt grymt bra jobb med honom ska du veta, jag har förstått att han är en svår ponny. Men ni är så himla fina tillsammans, du ska vara stolt över att ha en sån fin ponny! Men det tror jag att du är.. ;) Lycka till med honom, jag tror att ni kommer nå toppen! :)

2012-01-15 @ 18:05:44
URL: http://mandies.blogg.se/
Postat av: Nicole

Tycker Linn kan fa skriva vad hon vill pa sin blogg, det har ingen annan nagot att gora med. Jag skulle ocksa vara ledsen om jag var Linn, och det handlar ju inte om att det var just Braven - utan att det handlade om hennes BASTA van.

Jag tycker du verkar super med dina hastar och du ska inte bli ledsen for att manga kommer och hackar, for det ar sadant man far ta liksom, Sverige ar det storsta skitsnackarlandet i varlden och framforallt inom hastsporten. Folk far helt enkelt inte lyckas battre an andra.



Sa till er idioter som sager att Linn formulerade sig daligt, hon far skriva vad fan hon vill for det ar hennes blogg, for hennes egen skull - INTE ERAN. Dock sa tycker jag att Vic inte ska bry sig sa mkt om alla kommentarer, aven om det saklart ar svart. Jag forstar att Linn ar ledsen, men nu ar Braven din Vic sa keep up the good work. En dag kommer ni glansa over alla andra :)

2012-01-16 @ 13:39:50
Postat av: Noora

Och glöm aldrig "If people are trying to bring you down, it only means that you’re above them!"

2012-01-16 @ 14:48:41
Postat av: Jennie

Fan vad jag blir fruktansvärt arg när jag nu får reda på att du får påhopp hela tiden angående Braven, vad fan är det här för värld vi lever i?? Försök vara stark och inte ta åt dig, jag fattar att det inte är så lätt men du ska veta att jag är väldigt imponerad av dig! Jag har ända sedan jag började läsa den här bloggen älskat din hästhållning, mycket mys med hästarna, Uteritter, bra tänk angående utevistelse och jag har sett videos när du rider - du är jätteduktig! Så här kommer det, ett bevis på att alla dessa påhopp har ingen grund, dom har ingen egentlig uppfattning om vad som är felet.



Häromdan satt jag i köket med en vän som också rider, vi tittade på eran blogg, diskuterade osv när hon plötsligt sa något i stil med "men vicci tar inte alls bra hand om Braven" ja du , då fick hon sig en predikan av mig att det gör du visst, jag har läst er blogg länge och båda ni har välmående hästar med glimten i ögat . "ja" sa hon, hon höll med mig men då helt plötsligt red du dåligt också, så jag tog fram en video när du red Braven och frågade på vilket sätt du red honom fel. Jag "skällde" ut henne lite. En stund senare tyckte hon du var skitbra! Hon visste altså egentligen inte varför hon inte tyckte om dig, antagligen bara för något rykte som inte ens stämde och för att hon såg upp till Linn, men se där när jag ställde henne mot väggen förstod hon. Hon hade fel.



.. Man blir trött på sådant Asså, att folk inte kan använda hjärnan och tänka själva!

2012-01-16 @ 22:17:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0