PLANER KOMMANDE TID

Gud, jag är verkligen så OTROLIGT tävlings sugen nu. Dock så blir nästa tävling inte förens om 2 veckor på Heby där jag rider Solle LB och LA, Jossan kör Frans i LB.

Imorgon blir det träning med Solle för Arnold och sedan på fredag åker jag och familjen till Dalarna och kommer sedan hem på måndag igen. På tisdagen blir det träning återigen för Arnold och sedan tävling den 3 mars.

Tisdagen efter Heby blir det träning och tisdagen efter det igen. Andra helgen efter Heby så är det tränings helg med laget, 2dagars, kommer dock inte ihåg vad hon heter just nu.

Får se om jag tränar på tisdagen efter tränings helgen, tror dock det, fast lugnt. Och sen, då äntligen, den helgen är det första omgången av Elit allsvenskan, WIIIIIIIIE.

Vallentuna kommer tillsammans med upplands Wäsby att anordna första omgången på Årsta runsten. Det är 2 dagar tävling där. Första dagen är det Elit och andra dagen är det Div 1. Iår har Vallentuna det så bra att vi har både ett Elit lag och ett div1 lag. Dvs att de ekipage som det går lite sämre för får rida i Div 1 och de som det går bättre för får rida i Eliten. Hur bra som helst tycker jag, för då har man inte så stor press att man verkligen måste prestera för att få rida i lag.

Mellan alla dessa träningar och tävlingar så kommer hästarna få ta det lugnt.



Här är filmen från Elit omgång 3 som gick av stapeln på Gotland. Många fina minnen!


/Elina

Kommentarer
Postat av: Joanna B

elinaaa, skriv när du red cappi! :D

2012-02-21 @ 07:46:42
URL: http://capirossin.blogg.se/
Postat av: alva

Måste kännas roligt när man hör på videon att alla älskar din häst haha^^ Så himla gulliga gångarter har han, är det inte svårt eller vad man ska säga att typ hålla balansen och så? Han verkar ju lite ostadig xD

2012-02-21 @ 12:43:56
URL: http://alvadrommar.wordpress.com/
Postat av: Jeanette

Blir lika imponerad av er två varje gång, jag förstår inte hur varken du eller han hinner taxera in mot hindrerna när han gasar på inför varje hinder. Ni samarbetar så himla bra trots att det ser ut som att han vill rusa mot hindrerna i 120 km/h :P

2012-02-21 @ 18:32:32
URL: http://schnauzertassarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0