Tävlingen!

Förklassen

På framridningen var han väldigt lugn och avslappnad. Koncenterade mig på mycket på takten och lösgjordheten.   Red i en relativt låg form i ett lugnt tempo, gjorde massa serpentinbågar och volter och var noga med att böja igenom honom och ställa båda utåt och inåt. Han var dock lite ouppmärksam på mina signaler så jag gjorde massor av övergångar speciellt trav-galopp-trav-galopp.
På banan var han fortfarande avsplappnad och "väntade på mig". Dock var han fortfarande lite ouppmärksam men bätte än på framridningen. Eftersom att det var "bara" LB:1 så hade jag inte så höga krav, ville bara att han skulle vara lydig och att jag skulle rida bra vägar. Resultatet blev 70,345% och vinst.
 
 
KM (LA:1)

Red inte fram så länge eftersom jag hade nyligen startat förklassen. Satte mer energi och hade högre form än första klassen. Gjorde några ryggningar, skänkelvikningar, halter och tempoväxlingar i galoppen .
På banan var han jätte fin! Avslappnad, energisk, uppmärksam och lyssnade verkligen på mig. Jag tror faktiskt att det är en av de bästa ritterna vi gjort på tävling. Kan leva på den känslan ett bra tag framöver! Resultatet blev 70,263% och vinst! Vi blev alltså klubbmästare.
 
Tankar:
 
Är så glad att jag kunde avsluta tävlingsåret 2012 så bra som vi gjorde. Är så stolt över honom att han var så otroligt lugn och avslappnad, han har så lätt för att bli spänd och stressad. Ska ha kvar den känslan jag hade i sista klassen och sträva efter samma känsla på tävlingarna 2013. 
 
Det är även roligt att jämföra med vad jag fick på den här tävlingen förra året, då fick vi 65% i båda klasserna. Nu hade vi över 70% i båda. Så vi har blivit lite bättre på ett år.
 
Btw skulle inte valt att tävla dressyr med mina tretorn om det inte var så att mina cavallo ridstövlar är på reparation i tyskland och mina moutain horse gick sönder på förra tävlingen.
 
 
/Vicky

Kommentarer
Postat av: Sofia

Grattis!! :) Vad fina ni är!

2012-12-09 @ 09:02:05
URL: http://hastlandet.blogg.se
Postat av: Anonym

Får du behålla den bokalen?;)

Svar: yes!
ponilovers.blogg.se

2012-12-09 @ 09:02:29
Postat av: Linn Ingvarsson

Härligt, grattis!

2012-12-09 @ 10:43:42
URL: http://dressyrmupparna.se
Postat av: Jessica

Åh vad kul, grattis!
Kanske gav stövlarna lite tur ;)

2012-12-09 @ 11:17:55
URL: http://mylifebyjessica.bloggplatsen.se
Postat av: Nathalie Busk

Hej! Kollade in här någon gång när du precis köpt Braven, och jäklar vad ni utvecklats! Så duktig är du som jobbat så hårt, hoppas på att se er på nationella tävlingar 2013. Vi sågs ju på Gripens RF i november, det var jag som vann P1an på D-ponny, men det blir kul att se dig och Braven tillsammans.

Kram!

2012-12-09 @ 14:50:36
URL: http://www.dressyrvi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0