VI HAR FÅTT TID

Vi har nu fått en tid för Solle på Skintröntgen. Nämligen klockan 8 imorgon bitti på Ultuna, ser fram emot sovmorgon ;) Vi siktar på att lasta halv 7. Han kommer att undersökas under dgen men vi får inte hämta honom förens vid 3 dagen efter.

Nu jäklar ska vi gå till botten med den här skiten, vill ha ett riktigt svar på vad det är. Vi vet att det är mycket troligt att det är en bäcken fraktur men det känns skönt att verkligen få ett 100 procentigt svar så man vet vad man har att gå på.

Han har ju vilat i 1½ månad nu, är det bäckenet ska han vila i 3 månader. Jag hoppas att den tiden som redan varit räknas med, trots att han gått i en stor hage. Nu står han bara i en liten sjukhage.

Han sköter sig så himla bra! Mycket bättre än vad han gjorde till en början. Han har typ gått ner i något lugn, såå skönt både för honom själv och för oss som ska hantera honom. Han får heller inte vara ute och gå utan den biten han får gå om dagen är till och från hagen precis utanför stalldörren!

Göteborg, RPC final 2011

/Elina

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Tjo! Nice blogg, bloglovin' byte? Skulle betyda, KRAM!

2012-04-10 @ 20:26:44
URL: http://lovewithoutaguy.blogg.se/
Postat av: Lisa

Var funktionär på rpc-tävlingarna på toppen och det var jättekul att få se dig och solero live! Även fast det kanske inte var eran topphelg så såg man verkligen den ponnyns kvalitéer! Han hade ett väldigt fint steg och shvung och jättefin hoppteknik! Din ponny är en på miljonen och jag är glad att slippa eran konkurrens här på västsidan ;) ta hand om er!

2012-04-10 @ 21:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0