RESULTAT

Vi har väl inte riktigt haft den riktiga turen på vår sida idag, lite bortskämda har vi allt varit på tävlingar.

Dagen började med att Jossan inte fick starta Majsan i avd A och fick starta utom tävlan då det var en ur töntig mamma till någon av ungarna som gått och klagat på att Majsan minsann inte har någon licens och inte får starta, både domare och överdomare visste läget och att den var beställd och gav klartäcken. Men nejnej, såklart ska det komma en ponny morsa och klaga, TVÅ gånger var hon där till och med och kollade så att Majsan inte skulle starta i avd A. Haha, snacka om att de måste se Majsan som ett hot, en liten Shettis.

Jag tycker att det är så töntigt, snälla liksom vilken nivå är vi på? Det är ju knappast OS vi ska rida och det handlar inte om några poäng, Vi pratar om en LOKAL LD+5 cm, snälla liksom..

Men aja, Majsan nollade utan problem, och ponnymorsan pustade väl ut som hade fixat så att Majsan inte fick starta och att hennes dotter kunde få en rosett.

Mint var jätte fin i grunden, var inte riktigt med på noterna i omh och det vart lite travinslag här och var. Jossan var för övertaggad och tog en alldeles för snäv sväng så han sprang på sidan.

I LC:n skötte sig Mint och Jossan bättre och klappade hem en 3e placering.

Frans var jätte fin, väldigt lite även idag. Men han dubbelnollade LC och vann, såklart ;) han har vunnit ALLA LC:er som han har startat iår och förra året med mig! *STolt*

I LB så var Frans SÅÅ fin, mycket finare än vad han var i LC:n. Kom rätt på varje hinder och det gick som en dans. Första hindret i omh river han, riktigt dumt.. Han låg verkligen rätt och allting så det kändes VÄÄÄLDIGT onödigt, men nollade resten. Tyvärr 4 fel då så tog det faktiskt lugnt i omh.

Hade vi inte petat det där hindret så hade jag och Karin kommit delad 1a, båda red på 18 sekunder blankt, hade varit roligt menmen. Grattis till Karin iaf som vann LB.


Somsagt, inte vår bästa dag men man behöver sånna också! 2 placeringar av 4 starter iaf. Det får man vara nöjd med! :)



/Elina


Kommentarer
Postat av: Amanda

Visst att det aksnke är en LD och att det är synd om shettisen och dens ryttare men rätt ska faktiskt vara rätt! Annars kan ju alla börja strunta i att lösa licens, för det är "bara en lokal tävling", och dessutom en låg klass..? nejnej, det funkar inte så. Finns ett licenssystem av en anledning och man får skylla sig själv (tyvärr) om man missar hur det fungherar eller liknande. Spelar ingen roll om man har beställt den eller inte, du har fortfarande inte fått en Gidkänd tövlingslicens vilket man måste ha. Tvivlar på att domaren och överdomaren godkände detta, då hade de också godkänt start och förklarat läget för den som påpekade det.

2012-04-10 @ 06:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0