min förklaring till varför jag inte bloggat.

Hej och hå, förlåt för dunder dålig uppdatering igår. Mamma hämtade mig direkt efter skolan så åkte vi till stallet. Det var några som skulle komma och prova Tolle.
 Jag började med att rida och han var super fin från början. Jag hoppade även några språng för att visa honom, förstasprånget låg kanske på 70 cm och jag har ingen aning vad jag gör så han hoppar typ i hindert. PINSAMT. Men sen gick det super bra och vi hoppade kanske runt 110. Sen red Linnea honom, det såg verkligen toppen bra ut! Hon hoppade nåt språng med honom, sen började han få till riktigt stora språng och hoppade långt ifrån där hon trodde att han skulle ta ett till, så hon flög faktiskt av en gång när han hoppade 3 meter innan. Ungefär som den avramlingen som jag gjorde första tävlingen på honom när man tror han ska ta ett till språng så hoppar han av, inte så lätt. Men sen gick det super bra för henne efter det. Dom verkar faktiskt intresserade så det är ju iallafall bra! :)
Såhär såg min avramling ut i vintras första tävlingen, och förklass till elít omgång 1


Efter det så red jag ut en sväng på Solero, vet ni en sak som jag tror jag inte har berättat, jag har börjat rida honom på vanligt enkelt tre delat och det går toppen bra! :D

Sen red jag till sommar hagen med Frans, i början hade han ingen lust alls, såfort jag kortade tyglarna lite så stannade han skänklade jag på honom så reste han sig. Dock inte högt, men han står och studsar. Efter ett tag så tröttnade jag och blev riktigt sur på honom. När jag började rida så hade han ingen lust till någonting, utan ville bara springa. Så jag struntade i arbete och lät honom gallopera av sig, och fan va roligt han tyckte att det var!!

Sen så fick jag bråttom hem, jag skulle på bio med min kompis Karin och se pirates of the caribbean. Den var super bra! Dock så hade jag inga planer på att jag skulle komma hem 1 på natten så jag struntade i att blogga och bloggar nu istället. Så nu vet ni varför! :)

/Elina

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Har mailat bilderna nu :)

2011-05-19 @ 11:10:09
URL: http://wherethesidewalkcracks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0