Stallet idag

Idag red jag ut med Elina igen med Braven och hon på Solero. Vi red samma runda som igår fast lite längre idag, men tog det rätt lugnt eftersom han blev vaccinerad igår. Vi skritta mest men tog även trav och en pytte galopp, han blev helt galen som vanligt, böt galopp och gjorde stora luftsprång hela tiden.

Jag: Han är helt galen!
Elina: Välkommen till min värld vicky!
Jag: Ja nu jävlar! xD

Sen diskuterade vi vad vi skulle göra och skriva på bloggen och kom fram till några roliga saker, som ni får se senare :D

Efter det red jag ut på roxi i sällskap med joanna och hennes mamma, Eva. Sen tog jag och roxi och myste i stallgången och det tyckte hon om! Sötponny!

Det var någon som önskade att jag skulle skriva lite om hur Braven trivs i stallet och det kan jag svara direkt att han trivs jätte bra! Han är hur snäll som helst mot alla hästar och alla i stallet tycker han är super fin! Han är jätte lugn när man håller på i stallet och är verkligen avslappnad. Ihagen går han runt och letar mat och är helt lugn där med! Han tycker allt man gör är roligt och har alltid en positiv inställning. Så det går jätte bra! :)



Kram Victoria♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0